Infotopics achter de schermen: onze hoogtepunten van 2023

Ben je benieuwd naar hoe het er bij Infotopics aan toe gaat achter de schermen? We geven je graag een inkijkje in de hoogtepunten van het afgelopen jaar, van personeelsfeesten tot awardshows.

Word ook een Infotopper! Bekijk hier onze actuele vacatures.

Infotopics bestaat 20 jaar

In 2023 vierden we ons 20 jarig bestaan. We publiceerden een interview met de directie en vierden feest tijdens een van onze Kwartaaldagen, waarin we vier keer per jaar inspiratie- en kennissessies organiseren voor het hele bedrijf.

Tolga Samraoglu, Customer Succes
“Mijn persoonlijke hoogtepunt van 2023 was het 20 jarige bestaan van Infotopics. Dit jubileum bevestigde voor mij opnieuw wat een geweldige werkgever Infotopics is, met fantastische collega’s. De positieve sfeer en de uitstekend georganiseerde feesten maken het werken hier extra leuk.”

Dutch Interactive Award nominatie

Dit jaar deden we voor het eerst mee aan de Dutch Interactive Awards van het gerenommeerde platform Emerce. In de categorie Data dienden we de case ‘Van 0 naar 400 Mileway Data Citizens in 2 jaar tijd’ in, die uit alle inzendingen werk verkozen tot een van de vijf beste cases.

Cynthia Kuipers, Marketing Manager
“Het was fantastisch om bij de eerste deelname direct genomineerd te worden voor een DIA. De case was dan ook uniek: Mileway groeide in twee jaar tijd van 0 naar 400 datagedreven medewerkers en werd de grootste eigenaar van logistiek vastgoed in Europa. De awardshow hebben we met het Mileway team bijgewoond, successen vieren we bij Infotopics samen.”

Nieuw bij Infotopics: HR Analytics

Ziet een collega kansen waarmee we bepaalde organisaties of professionals kunnen helpen in databedreven werken? Dan is er bij  Infotopics altijd ruimte voor productontwikkeling. Speciaal voor HR professionals ontwikkelden we HR Analytics, een oplossing waarmee we data rondom thema’s als verzuim, strategische personeelsplanning of personeelsverloop razendsnel inzichtelijk maken.

Kick Ditzel, Productmanager
“De HR dashboards die we ontwikkelden stellen HR-afdelingen en management in staat om een betere grip te krijgen op de belangrijkste thema’s, tijd en kosten te besparen en beslissingen gemakkelijker te onderbouwen.”

Learning & Development programma voor Infotoppers

De professionele ontwikkeling van onze medewerkers, de Infotoppers, staat centraal in ons bedrijf. Dat komt nu nog beter tot zijn recht in een uniek Learning & Development programma dat is afgestemd op de marktontwikkelingen en de talenten van collega’s.

Chantal Geerdink, HR Business Partner
“Door de talenten en groei van onze medewerkers centraal te stellen, verwachten wij onze klanten in 2024 nog meer te kunnen verrassen met nieuwe data analytics oplossingen en hen verder op weg te helpen naar een databedreven organisatie. Trots op dit slimme, innovatieve, gedreven én gezelligste datateam van Nederland.”

Snowflake Summit in Las Vegas

In juni reisden we naar Las Vegas voor de Snowflake Summit. Ons doel was om uit eerste hand te horen welke innovaties eraan komen én het ecosysteem rondom Snowflake beter te leren kennen.

Remco Diepenbroek, Data Engineer
Het thema van de Snowflake Summit was dit keer ‘Data, Apps and AI’, wat duidelijk aangeeft dat Snowflake veel meer is dan alleen een cloud datawarehouse. Snowflake zet volop in op generatieve AI en is een partnership aangegaan met NVIDIA, zodat generatieve AI kan worden gebruikt binnen Snowflake. Ook biedt Snowflake vanaf nu de mogelijkheid om apps in Snowflake te ontwikkelen, hosten en aan te bieden via de Snowflake Marketplace.

Na het bijwonen van de Snowflake Summit zijn we er nog meer van overtuigd dat Snowflake dé leider is op het gebied van cloud data warehousing en dat Snowflake het centrum van je data landschap zou moeten zijn.”

Kwartaaldag Infotopics 20 jaar!

Infotopics terugblik 2023

Dutch Interactive Award nominatie!

Klantcases!

Benieuwd naar hoe wij onze klanten verder helpen?
Lees de uitgebreide klantcases.

Lees de klantcases