Alteryx Cloud Platform: met data werken in de cloud

Automatiseer analyses op schaal met Alteryx Analytics Cloud en maak werken met data voor de hele organisatie toegankelijk in één open en interactief platform. De Alteryx Analytics Cloud bestaat uit een suite van drie cloudproducten: Designer Cloud, Alteryx Auto Insights en Alteryx Machine Learning. Nu kan iedereen, van IT tot zakelijke gebruikers, met één simpele klik baanbrekende inzichten uit data halen.

Alteryx Auto Insights

Alteryx Auto Insights is een cloud native analytics oplossing die het analyse proces automatiseert. Deze AI-gedreven virtuele analist stelt zelfstandig alle mogelijke datavragen en gebruikt alleen de beste inzichten voor rapportages. Zo krijg je moeiteloos en binnen enkele minuten inzicht in de problemen en kansen voor je organisatie op basis van data.

Auto Insights combineert op unieke wijze functies om geautomatiseerde end-to-end inzichten voor je organisatie te leveren:

  • Data discovery – Auto Insights stelt alle mogelijke datavragen
  • Root cause analysis – Auto Insights voert zelfstandig onderzoek uit
  • Storytelling – Visualisaties van inzichten, voor iedereen te begrijpen

Leer meer over Alteryx Auto Insights.

Alteryx Machine Learning

Alteryx Machine Learning is de laagdrempelige manier om Automated Machine Learning (AutoML) toe te passen binnen je organisatie. Machine Learning stelt de eindgebruiker in staat om data te beoordelen op het gebied van correlaties, uitschieters en patronen. Door verschillende voorspellende modellen te creëren en met elkaar te vergelijken kan de organisatie een inschatting maken wat de impact is van bepaalde beslissingen. Op deze manier kan er gestuurd worden waar nodig.

Alteryx Machine Learning is een intuïtieve en vooral begrijpelijke tool die stap voor stap een voorspellend model creëert. Het helpt de eindgebruiker inzicht te krijgen en modellen te bouwen zonder de hulp van een expert op het gebied van programmeren. Alteryx Machine Learning leidt de eindgebruiker eenvoudig door de stappen heen en geeft aan wat de gevolgen zijn per keuze. De toegevoegde education mode zorgt voor extra uitleg terwijl je bezig bent. Met visualisaties zoals een correlatie matrix en een Chord Diagram zorgt Alteryx ervoor dat de resultaten en aanpassingen in de workflow snel en makkelijk te begrijpen zijn.

Leer meer over Alteryx Machine Learning

Alteryx Designer Cloud

Alteryx Designer Cloud brengt de vertrouwde Designer-ervaring naar de browser, zodat iedereen, waar dan ook in de browser kan werken aan zijn of haar workflows. Designer Cloud zit vol bekende en krachtige tools om de data te verkennen, prepareren en automatiseren. Alteryx Designer Cloud is powered by Trifacta en de kracht van beide tools worden gebundeld. Werk je nu met Alteryx Designer? Dan zijn dit belangrijke voordelen die Alteryx Designer in de Cloud met zich meebrengt:

  • Het is makkelijker uit te rollen binnen een organisatie omdat er geen installaties en upgrades plaatsvinden. Alles is door de gebruikers via de browser benaderbaar.
  • Alteryx Designer Cloud draait volledig in de Cloud en daarom maakt het gebruik van de rekenkracht van het data warehouse en is het niet afhankelijk van lokale databases. De Cloud is schaalbaar en altijd beschikbaar voor complexe berekeningen, modellen en voorspellingen.
  • Er is een nieuwe functionaliteit toegevoegd die suggesties voor preparatie aanlevert, de datakwaliteit beoordeeld en patronen in de data herkent. Alteryx stond al bekend vanwege de laagdrempelige manier van data-exploratie- en preparatie en dit wordt hier alleen maar door versterkt.
  • Alteryx Designer Cloud kan geïntegreerd worden in andere Cloud omgevingen zoals AWS en Snowflake. Op deze manier kan de organisatie blijven werken binnen deze omgevingen terwijl ze Alteryx gebruiken voor de exploratie en preparatie van data.

Enkele van onze klanten

Meer weten?

Vraag hieronder vrijblijvend een demo aan of neem contact met ons op voor meer informatie over het Alteryx Cloud Platform.

Vraag een demo aan