Blog2023-05-11T11:34:37+02:00

Blogs – Tips, best practices en tutorials om meer waarde uit je data te halen

De passie voor data van onze collega’s houdt niet op bij de dagelijkse werkzaamheden. De nieuwsgierigheid en de ambities van de Infotopper laat zich niet makkelijk binnen grenzen vatten. Of het nu gaat om actualiteiten, een analyse van openbare data, een nieuwe versie van een tool of ontwikkelingen in de maatschappij of markt, wij vertellen je er over in onze blogs.

Infotopics achter de schermen: onze hoogtepunten van 2023!

By |22 januari 2024|

Ben je benieuwd naar hoe het er bij Infotopics aan toe gaat achter de schermen? We geven je graag een inkijkje in de hoogtepunten van het afgelopen jaar, van personeelsfeesten tot awardshows.

Reacties uitgeschakeld voor Infotopics achter de schermen: onze hoogtepunten van 2023!

Infotopics behoort tot beste Business Intelligence adviesbureaus van Nederland

By |15 januari 2024|

Jaarlijks doet Consultancy.nl onafhankelijk onderzoek naar de beste adviesbureaus van Nederland. Infotopics behoort tot een van de beste adviesbureaus in de categorieën Business Intelligence en Data Science.

Reacties uitgeschakeld voor Infotopics behoort tot beste Business Intelligence adviesbureaus van Nederland

De 5 belangrijkste punten waar elke organisatie in 2023 mee aan de slag moet!

By |08 juni 2023|

Data efficiënt en effectief gebruiken wordt steeds belangrijker. Ik benoem in mijn blog daarom 5 punten waar elke organisatie mee aan de slag moet.

Reacties uitgeschakeld voor De 5 belangrijkste punten waar elke organisatie in 2023 mee aan de slag moet!

Gartner Magic Quadrant 2023: Een analyse van onze technologie partners

By |24 april 2023|

Onze technologie partners zijn opnieuw weer beoordeeld in de Gartner Magic Quadrant! Lees hier hoe onze partners dit jaar gescoord hebben.

Reacties uitgeschakeld voor Gartner Magic Quadrant 2023: Een analyse van onze technologie partners

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant