Software 2017-06-12T11:44:56+00:00

Software - Partner van Tableau, Alteryx, Microsoft & Exasol

Het is onze missie organisaties, afdelingen en bovenal mensen te helpen bij het verkrijgen van inzicht en het beantwoorden van vragen op basis van data. Data in de handen van de ‘gewone’ business user, die de datapatronen ziet, begrijpt en direct kan relateren aan zijn of haar vakgebied. Dit is mogelijk met de nieuwe generatie analytische tools en een partner die je helpt een data gedreven cultuur te creëren en het maximale uit data te halen.

Tableau Gold partner met gecertificeerde en gekwalificeerde consultants, trainers en specialisten

Wij zijn Tableau Gold Partner voor onze klanten en blij met deze waardering van Tableau. Niet voor de medaille, maar voor de erkenning dat wij met onze kennis, vaardigheden en Tableau software resultaat leveren. Resultaten die wereldwijd opvallen vanwege onze tevreden klanten. Onze consultants, trainers en specialisten zijn officieel gecertificeerd en gekwalificeerd.

Alteryx Premier partner met gecertificeerde consultants

Voor goede datavisualisaties heb je goede data sets nodig. Alteryx levert een platform voor selfservice analytics en datapreparatie voor bijvoorbeeld Tableau. Alteryx past perfect bij het streven van Infotopics om data en data-analyse dichter bij de business te brengen. In de afgelopen drie jaar, hebben we geweldige oplossingen voor onze klanten gecreëerd en een 1e en 2e plaats in de prestigieuze Alteryx Grandprix veroverd. Geen wonder dat Infotopics is verkozen tot Alteryx West European partner of the year 2016.

Exasol partner Infotopics voor snelle in memory database performance

EXASOL is de snelste analytische in-memory database. Met ongeëvenaarde snelheid en flexibiliteit stelt EXASOL je in staat om enorme hoeveelheden data te analyseren en gemakkelijk te integreren met Alteryx en Tableau. Het is een ideale oplossing voor klanten die te maken hebben met een groei van datavolume en de steeds grotere vraag van hun gebruikers voor self-service data analytics.

Microsoft Silver BI Partner

Vanaf de begin jaren is Infotopics Microsoftpartner. Het SQL-server platform is de basis voor onze oplossing in het onderwijs, maar ook vele klanten gebruiken het platform voor hun business intelligence en bigdata-oplossing. We zijn erg enthousiast over de nieuwe mogelijkheden van SQL-server 2016 en Azure services. We zullen blijven investeren in kennis en kunde in deze platformen.

Met Theobald ontsluit je SAP rechtstreeks naar Tableau

Met steeds meer klanten die gebruik maken van SAP-systemen, zochten we een partner die het mogelijk maakt om de data uit SAP te ontsluiten voor analytics. Theobald Software heeft een SAP gecertificeerde oplossing voor acht verschillende manieren van SAP-data extractie.

Afas partner Infotopics, ontsluit je financiele en personele data met standaard stekkers

AFAS is een snelgroeiende speler op het gebied van ERP in Nederland. Infotopics heeft een gecertificeerde koppeling naar de HR en Financiële modules van AFAS. Deze ‘state of the art’ koppeling maakt het mogelijk om data uit AFAS, efficiënt, snel en robuust te extraheren ten behoeve van data-analyse en integratie met andere data.

Zelf aan de slag? Download gratis proefversie

Wil je zelf snel aan de slag en de kracht van Self-Service BI en datavisualisatie ervaren? Download een gratis proefversie van Tableau Desktop, Tableau Server of Alteryx Designer.