Softwarepartner van o.a. Tableau, Alteryx, Matillion, Snowflake, DataRobot

Het is onze missie organisaties, afdelingen en bovenal mensen te helpen bij het verkrijgen van inzicht en het beantwoorden van vragen op basis van data. Data in de handen van de ‘gewone’ business user, die de datapatronen ziet, begrijpt en direct kan relateren aan zijn of haar vakgebied. Dit is mogelijk met de nieuwe generatie analytische tools en een partner die je helpt een data gedreven cultuur te creëren en het maximale uit data te halen.

Tableau Gold partner met gecertificeerde en gekwalificeerde consultants, trainers en specialisten

Wij zijn Tableau Gold Partner (nieuwe naam: Tableau Premier Reseller Partner) voor onze klanten en blij met deze waardering van Tableau. Niet voor de medaille, maar voor de erkenning dat wij met onze kennis, vaardigheden en Tableau software resultaat leveren. Resultaten die wereldwijd opvallen vanwege onze tevreden klanten. Onze consultants, trainers en specialisten zijn officieel gecertificeerd en gekwalificeerd.

MEER INFORMATIE OVER TABLEAU
DOWNLOAD GRATIS PROEFVERSIE
Alteryx Premier partner met gecertificeerde consultants

Voor goede datavisualisaties heb je goede data sets nodig. Alteryx levert een platform voor selfservice analytics en datapreparatie voor bijvoorbeeld Tableau. Alteryx past perfect bij het streven van Infotopics om data en data-analyse dichter bij de business te brengen. In de afgelopen drie jaar, hebben we geweldige oplossingen voor onze klanten gecreëerd en een 1e en 2e plaats in de prestigieuze Alteryx Grandprix veroverd. Geen wonder dat Infotopics is verkozen tot Alteryx West European partner of the year 2016.

MEER INFORMATIE OVER ALTERYX SOFTWARE
DOWNLOAD GRATIS PROEFVERSIE
Alteryx Premier partner met gecertificeerde consultants

Artificial intelligence is hot. Eén van de grootste issues is de beschikbaarheid van data scientists om de pilots en projecten die je voor ogen hebt te starten en uit te voeren. Infotopics is trots dat wij jullie als eerste in Nederland kennis kunnen laten maken met de mogelijkheden van een machine learning platform, als dat van DataRobot. Datarobot is wereldwijd één van de meest interessante nieuwe bedrijven op het gebied van AI en voor ons past DataRobot perfect bij onze missie om data waardevol te maken door het in de handen van de business users te leggen.

MEER INFORMATIE OVER DATAROBOT
VRAAG EEN GRATIS DEMO AAN
Afas partner Infotopics, ontsluit je financiele en personele data met standaard stekkers

Snowflake levert waar organisaties tegenwoordig om vragen. Een veilig en gebruiksvriendelijk platform waarop je jouw data analyseert en veilig met kan delen met iedereen binnen je organisatie, of met jouw business partners. Transformeer data naar inzicht voor iedereen!

MEER INFORMATIE OVER SNOWFLAKE
VRAAG EEN GRATIS DEMO AAN
Afas partner Infotopics, ontsluit je financiele en personele data met standaard stekkers

Of je nu eenvoudig data wil migreren of prepareren voor jouw analysetool naar keuze, Matillion cloud ETL maakt dit proces sneller, eenvoudiger, schaalbaar en kostenefficiënter door jou de mogelijkheid te bieden om de data in jouw cloudplatform naar keuze te laden en te transformeren.

MEER INFORMATIE OVER MATILLION
VRAAG EEN GRATIS DEMO AAN
Microsoft Silver BI Partner

Vanaf de begin jaren is Infotopics Microsoftpartner. Het SQL-server platform is de basis voor onze oplossing in het onderwijs, maar ook vele klanten gebruiken het platform voor hun business intelligence en bigdata-oplossing. We zijn erg enthousiast over de nieuwe mogelijkheden van SQL-server 2016 en Azure services. We zullen blijven investeren in kennis en kunde in deze platformen.

MEER INFORMATIE OVER MICROSOFT
Met Theobald ontsluit je SAP rechtstreeks naar Tableau

Met steeds meer klanten die gebruik maken van SAP-systemen, zochten we een partner die het mogelijk maakt om de data uit SAP te ontsluiten voor analytics. Theobald Software heeft een SAP gecertificeerde oplossing voor acht verschillende manieren van SAP-data extractie.

MEER INFORMATIE OVER THEOBALD SOFTWARE
Afas partner Infotopics, ontsluit je financiele en personele data met standaard stekkers

AFAS is een snelgroeiende speler op het gebied van ERP in Nederland. Infotopics heeft een gecertificeerde koppeling naar de HR en Financiële modules van AFAS. Deze ‘state of the art’ koppeling maakt het mogelijk om data uit AFAS, efficiënt, snel en robuust te extraheren ten behoeve van data-analyse en integratie met andere data.

MEER INFORMATIE OVER AFAS SOFTWARE

Zelf aan de slag? Download gratis proefversie

Wil je zelf snel aan de slag en de kracht van Self-Service BI en datavisualisatie ervaren? Download een gratis proefversie van Tableau Desktop, Tableau Server of Alteryx Designer.

DOWNLOAD EEN GRATIS PROEFVERSIE