Infotopics Onderwijs

Infotopics Onderwijs is dé gesprekspartner voor onderwijsorganisaties op het gebied van begroten, managementinformatie en datagedreven werken. We helpen elke dag ruim 1100 onderwijsklanten bij hun bedrijfsvoering door slim gebruik te maken van data. Hierbij leveren we bronsysteem onafhankelijke Saas-oplossingen.

De vraagstukken van onze onderwijsklanten zijn uiteenlopend: vergroten van marktaandeel, ontwikkelingen en gevolgen van krimp, grip op retentie, inrichten van een datawarehouse, self-service BI. Kortom: overal waar data een grote rol speelt in de aanpak van een actueel of komend probleem, staan wij voor jou klaar.

Infotopics Onderwijs levert van totaaloplossing tot Data als een Service (DaaS). Daarnaast zijn wij vertrouwd partner van Afas en Raet-Visma.

Meer informatie over onze onderwijsoplossingen vind je op de externe website van Infotopics Onderwijs

infotopics onderwijs dashboard

Hoger Onderwijs

De turbulente omgeving van het hoger onderwijs en de diversiteit van faculteiten of academies binnen uw organisatie, vragen om heldere, relevante inzichten op elk organisatieniveau zodat de organisatie als geheel, maar ook de faculteiten en academies apart effectief, proactief en integratief kunnen sturen om zo het beste onderwijs te kunnen blijven geven aan studenten. Onze onderwijsoplossing stelt je in staat te sturen met inzicht op onder andere de volgende thema’s: studentaantallen, formatie, HRM, benchmarking, financiën, onderwijsresultaten, ruimtebeheer.

Oplossingen voor het HO (externe site)

MBO

In de complexe wereld van het mbo is vooruitzien regeren. Door onze jarenlange onderwijservaring en ontwikkeling van onze onderwijsoplossing met onderwijsbestuurders, helpen we management, directie en bestuurders met grip op hun organisatie. Integraal en met het vizier op de toekomst. Onze onderwijsoplossing stelt je in staat te sturen met inzicht op onder andere de volgende thema’s: deelnemeraantallen, formatie, HRM, benchmarking, financiën, onderwijsresultaten, ruimtebeheer.

Oplossingen voor het MBO (externe site)

PO en VO

Elke dag zetten onderwijsprofessionals in het PO en VO zich in voor het beste onderwijs voor iedere leerling. Besturen en directie hebben de verantwoordelijkheid voor zowel bedrijfsvoering als voor onderwijsresultaten. Deze taak wordt steeds complexer en omvangrijker. De volgende vragen zijn aan de orde van de dag: Welke krimp van leerlingaantallen kan ik verwachten en welke gevolgen heeft dat? Hoe zorg ik voor een toekomstbestendige formatie? Hoe voorspel ik het vertrek van personeel?

Oplossingen voor het PO (externe site)
Oplossingen voor het VO (externe site)