Consultancy – Samen bouwen aan een data gedreven cultuur

Infotopics helpt organisaties de verhalen die in hun data opgesloten zitten te begrijpen en te vertellen. Niet alleen de data-experts, maar juist de medewerkers in ‘de business’ moeten beschikken over de juiste data als ze besluiten nemen. Dit bereiken we door efficiënte consultancy en het trainen van mensen. We gaan samen met je aan de slag om self-service Business Intelligence zo te implementeren dat er lampjes gaan branden bij alle betrokken personen.

Data maturity strategie

Hoe zorg je dat datagedreven werken in de organisatie landt? Met de Data Maturity Strategie gaan we dieper in op allerlei vraagstukken en stippelen we samen een concrete roadmap naar datagedreven werken uit.

Meer informatie
Data gedreven besluitvorming teamwork samen naar een data gedreven organisatie

Tableau Agility Service

Hoe zorg je ervoor dat jouw Tableau Server Platform stabiel blijft en optimaal presteert? Infotopics neemt de zorg voor jouw Tableau Server platform uit handen met de Tableau Agility service, zodat je geen omkijken meer hebt naar het server beheer.

Meer informatie
Data gedreven besluitvorming teamwork samen naar een data gedreven organisatie

Datagedreven besluitvorming

Infotopics helpt organisaties hun medewerkers in staat te stellen sneller betere beslissingen te nemen op basis van data door te starten met de informatiebehoefte.

Consultancy voor efficiënt Dashboard design en gebruikers interactie

Dashboard Design

‘State of the art’ visualisaties helpen bij het verkrijgen van inzichten in data. Wij helpen bij het ontwerpen en realiseren van dashboards die impact hebben.

ETL processen en datapreparatie voor performance optimalisatie en betere kwaliteit in analyses

ETL & datapreparatie

Data vanaf (verschillende) bronnen ontsluiten, stroomlijnen en consequent op de juiste manier aan elkaar koppelen om er vervolgens effectief mee aan de slag te gaan.

Data Science ontdek je data en ervaar wat het voor je organisatie betekent

Data Science

De wereld beter begrijpen door verbanden bloot te leggen, verschijnselen te verklaren en predictive- en geospatial-analytics toe te passen.

Demo op eigen data?

Beleef het zelf en vraag een demo op eigen data aan!

JA, IK WIL EEN DEMO