Consultancy - Samen bouwen aan een data gedreven cultuur

Infotopics helpt organisaties de verhalen die in hun data opgesloten zitten te begrijpen en te vertellen. Niet alleen de data-experts, maar juist de medewerkers in ‘de business’ moeten beschikken over de juiste data als ze besluiten nemen. Dit bereiken we door efficiënte consultancy en het trainen van mensen. We gaan samen met je aan de slag om self-service Business Intelligence zo te implementeren dat er lampjes gaan branden bij alle betrokken personen.

ETL processen en datapreparatie voor performance optimalisatie en betere kwaliteit in analyses

ETL & DATA-PREPARATIE

Data vanaf (verschillende) bronnen ontsluiten, stroomlijnen en consequent op de juiste manier aan elkaar koppelen om er vervolgens effectief mee aan de slag te gaan.

Big Data en Data verrijking, doe het samen met een Infotopper - business intelligence consultant

DATA VERRIJKING

Waardevolle analyses beginnen bij de informatiebehoefte. Geregeld is er extra geografische- of CBS data nodig om antwoord te kunnen krijgen op een businessvraagstuk.

Performance tuning voor data verwerkende processen met Alteryx Microsoft en Tableau

PERFORMANCE TUNING

Stroomlijnen en optimaliseren van databases en verwerkingsprocessen. We blijven onszelf uitdagen om processen te versnellen. Van uren naar minuten is niet uitzonderlijk. Daar worden wij blij van.

Data gedreven besluitvorming teamwork samen naar een data gedreven organisatie

Data gedreven besluitvorming

Infotopics helpt organisaties hun medewerkers in staat te stellen sneller betere beslissingen te nemen op basis van data door te starten met de informatiebehoefte.

Data Science ontdek je data en ervaar wat het voor je organisatie betekent

Data Science

De wereld beter begrijpen door verbanden bloot te leggen, verschijnselen te verklaren en predictive- en geospatial-analytics toe te passen.

Consultancy voor efficiënt Dashboard design en gebruikers interactie

Dashboard Design

‘State of the art’ visualisaties helpen bij het verkrijgen van inzichten in data. Wij helpen bij het ontwerpen en realiseren van dashboards die impact hebben.

Demo op eigen data?

Beleef het zelf en vraag een demo op eigen data aan!

JA, IK WIL EEN DEMO