AI Hackathon: jouw businesscase in één dag!

De magie van artificial intelligence; we zien het overal. De technologie zit ingebakken in allerlei producten zoals zelfrijdende auto’s, chatbots en zelfs muziek wordt er tegenwoordig mee gecreëerd. Steeds meer organisaties willen AI gebruiken om slimmer te werken, maar zitten met de handen in het haar hoe dit vorm te geven. Vanuit deze behoefte om te innoveren met AI, hebben wij de AI Hackathon opgezet. In één dag werken we van een usecase naar een prototype toe; op maat, voor jouw organisatie of team doel.

DOWNLOAD BROCHURE

Het resultaat

  • In 1 dag een innovatieve AI-oplossing waarmee je direct aan de slag kunt 
  • Snel inzicht in wat AI kan betekenen voor jouw organisatie.  
  • Een oplossing die degelijk in elkaar zit > snelheid en kwaliteit bestaan naast elkaar in deze AI Hackathon. 

Hoe?

We geloven daarbij in kruisbestuiving en daarom brengen we een multidisciplinair team van data-experts samen dat kort-cyclisch aan de slag gaat om in 1 dag een daadwerkelijk prototype op te leveren dat relevant is voor jouw organisatie. Op deze manier kunnen de beslissingsnemers aan het einde van de dag al bepalen wanneer de pijlen worden gericht op AI. Want dat iedereen overtuigd zal zijn van de meerwaarde van deze slimme technologie, lijdt geen twijfel. 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze AI Hackathon en gedegen aanpak? Ben je benieuwd wat we gedaan hebben voor Kees Smit? Download dan nu onze AI Brochure via onderstaande knop!

DOWNLOAD BROCHURE