Snowflake maakt de data cloud bereikbaar

Snowflake levert waar organisaties tegenwoordig om vragen. Een veilig en gebruiksvriendelijk platform waarop je jouw data analyseert en veilig kan delen met iedereen binnen je organisatie of met jouw business partners. Transformeer data naar inzicht voor iedereen!

Introductie Snowflake

Of het nu gaat om datawarehousing, het opzetten van een data lake, data sciences of het veilig delen en gebruiken van data. Snowflake is het cloud dataplatform, met een revolutionaire architectuur en onbeperkte gebruiksmogelijkheden voor al deze workloads.

Learn more about datarobot

Secure & Governed Access to All Data

Bepaal eenvoudig wie welke gegevens ziet en zorg ervoor dat alle interne en exerne gebruikers toegang hebben tot één enkele en veilige kopie van uw data. Er bestaat maar 1 versie van de waarheid.

Virtually Unlimited Performance and Scale

De unieke architectuur van Snowflake is volledig vanaf de grond opgebouwd voor de cloud. Door het scheiden van storage en compute en cloud services bied het gebruikers de mogelijkheid deze diensten onafhankelijk en volledig automatisch van elkaar te kunnen schalen.

Near-Zero Maintenance, as a Service

Snowflake biedt een een naadloze cross-cloud-ervaring en automatiseert datawarehouse-beheer en -onderhoud. Het automatisch op en afschalen van de omgeving is nog nooit zo makkelijk geweest.

“Sainsbury’s Argos marketing query times have plunged from six hours to three seconds.”

Sainsbury’s

Tevreden gebruikers van Snowflake

Bekijk Snowflake in actie!

Plan een live demo en maak kennis met Snowflake; het cloud dataplatform, met een revolutionele architectuur en onbeperkte gebruiksmogelijkheden voor iedere workload.

Vraag een gratis Snowflake demo aan