Maatwerk

Staat performance management op jouw strategische agenda? Wil jij met je team, afdeling of organisatie werken aan inzichten en besluitvorming op basis van data? Beschikken jullie nog niet over de juiste data-vaardigheden? En ontbreekt een data-gedreven cultuur?

Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Infotopics Academy biedt maatwerk inhouse opleidingsprogramma’s om jou en je team(s) naar een hoger level te brengen en in staat te stellen om zelfstandig met data aan de slag te gaan. Na het volgen van een opleidingstraject bij ons heeft jouw team grote stappen gemaakt in kennis en kunde, maar ook in gedrag. Onze opleidingsprogramma’s worden afgestemd op de digitale strategie van jouw organisatie en de behoeftes van de mensen.
Neem contact op

KPN

OPLEIDINGSTRAJECT OP MAAT

We waren op zoek naar een opleiding die zich niet alleen richt op het maken van dashboards, maar een traject dat het BI-Fan team en de aanverwante business in de breedte vooruit helpt. Dankzij het maatwerk opleidingstraject van Infotopics kwam ons team ‘naar een hoger level’ en ‘dichter bij de business’.

Lees meer

Aanpak

Onze aanpak bij opleidingen kenmerkt zich door het samenbrengen van ‘hoofd, handen, hart’. Deze combinatie is belangrijk om mensen een optimale leeromgeving te bieden, om het geleerde in praktijk te brengen en nieuwe manieren van werken ‘in je systeem’ te krijgen, te borgen.

Hoofd (kennis) en  handen(vaardigheden) spreekt in de meeste opleidingen voor zich. We trainen mensen in groepen en coachen hen op de werkvloer bij de toepassing van het geleerde. Hart (motivatie & gedrag) is vaak een ondergeschoven kindje.
Terwijl dat in onze opvatting misschien nog wel de belangrijkste component is.

Hoe zorg je ervoor dat mensen hun ingeslepen patronen gaan doorbreken? Dat ze zich betrokken voelen bij de nieuwe ontwikkelingen en in actie komen?
In onze opleidingstrajecten organiseren wij ‘intervisie’ om veranderingen bespreekbaar te maken, we gaan ‘gluren bij de buren’ voor inspiratie, we organiseren ‘hackatons’ en ‘inspiratieworkshops’ om mensen uit hun comfortzone te krijgen en we brengen mensen samen in een digitale, danwel fysieke ‘community’ waarin ze met en van elkaar leren.

Circle of Analytical excellence to help organizations to become insight driven

Nieuwsgierig naar wat Infotopics voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee.

Neem contact op