Maatwerk

Staat performance management op jouw strategische agenda? Wil jij met je team, afdeling of organisatie werken aan inzichten en besluitvorming op basis van data? Beschikken jullie nog niet over de juiste datavaardigheden? En ontbreekt een datagedreven cultuur?

Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Infotopics Academy biedt maatwerk inhouse opleidingsprogramma’s om jou en je team(s) naar een hoger level te brengen en in staat te stellen om zelfstandig met data aan de slag te gaan. Na het volgen van een opleidingstraject bij ons heeft jouw team grote stappen gemaakt in kennis en kunde, maar ook in gedrag. Onze opleidingsprogramma’s worden afgestemd op de digitale strategie van jouw organisatie en de behoeftes van de mensen.
Neem contact op

KPN

OPLEIDINGSTRAJECT OP MAAT

We waren op zoek naar een opleiding die zich niet alleen richt op het maken van dashboards, maar een traject dat het BI-Fan team en de aanverwante business in de breedte vooruit helpt. Dankzij het maatwerk opleidingstraject van Infotopics kwam ons team ‘naar een hoger level’ en ‘dichter bij de business’.

Lees meer

VOLKERWESSELS

DATAGEDREVEN WERKEN IN EEN DECENTRALE ORGANISATIE

In 2017 werd binnen VolkerWessels een volgende stap gezet richting een datagedreven toekomst. Samen met Infotopics werkt VolkerWessels al enkele jaren aan een datagedreven organisatie. Inmiddels zijn we enkele jaren verder en kijken we terug op de reis die we samen gemaakt hebben. Wat hebben ze tot nu toe bereikt en wat is hun lange termijnvisie?

Lees meer

Aanpak

Onze aanpak bij opleidingen kenmerkt zich door het samenbrengen van ‘hoofd, handen, hart’. Deze combinatie is belangrijk om mensen een optimale leeromgeving te bieden, om het geleerde in praktijk te brengen en nieuwe manieren van werken ‘in je systeem’ te krijgen, te borgen.

Hoofd (kennis) en  handen(vaardigheden) spreekt in de meeste opleidingen voor zich. We trainen mensen in groepen en coachen hen op de werkvloer bij de toepassing van het geleerde. Hart (motivatie & gedrag) is vaak een ondergeschoven kindje.
Terwijl dat in onze opvatting misschien nog wel de belangrijkste component is.

Hoe zorg je ervoor dat mensen hun ingeslepen patronen gaan doorbreken? Dat ze zich betrokken voelen bij de nieuwe ontwikkelingen en in actie komen?
In onze opleidingstrajecten organiseren wij ‘intervisie’ om veranderingen bespreekbaar te maken, we gaan ‘gluren bij de buren’ voor inspiratie, we organiseren ‘hackatons’ en ‘inspiratieworkshops’ om mensen uit hun comfortzone te krijgen en we brengen mensen samen in een digitale, danwel fysieke ‘community’ waarin ze met en van elkaar leren.

Circle of Analytical excellence to help organizations to become insight driven

Datacoaching

Adoptie van datagedreven werken is een kritische succesfactor. Het is een uitdaging voor mensen om hun gedrag en dagelijkse werkzaamheden aan te passen aan een nieuwe werkwijze. Organisaties die alleen investeren in de juiste technologie en data educatie lopen het risico dat het datagedreven werken onvoldoende wordt toegepast, met als resultaat dat zij minder succesvol zijn dan anderen.
Wij kiezen daarom altijd voor een mix van groepsleren en individuele begeleiding door onze data coaches in implementatietrajecten en opleidingsprogramma’s. We gaan voor lange termijn succes.

Meer informatie over datacoaching

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Nieuwsgierig naar wat Infotopics voor jouw organisatie kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op.
Wij denken graag met je mee.

NEEM CONTACT OP