Tableau Data Management Add-on: Beheer eenvoudig je data in Tableau

De add-on licentie Data Management stelt je in staat data in het Tableau Platform beter te beheren, zodat besluitvorming altijd is gebaseerd op betrouwbare en up-to-date data. Inbegrepen is de Tableau Prep Conductor en Tableau Catalog. Van IT tot de individuele analist: Tableau Data Management biedt de zichtbaarheid en controle die nodig zijn om het vertrouwen in je data-omgeving te vergroten. Beheren en automatiseren van de data is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Beschikbaar in combinatie met Tableau Explorer (server/online) en of Tableau Viewer (server/online)

Inbegrepen bij Tableau Data Management:
Tableau Prep Conductor

De workflows die door analisten/ontwikkelaars zijn gemaakt in Tableau Prep kunnen met de conductor eenvoudig worden geautomatiseerd. Op deze manier maakt iedereen gebruik van de meest actuele data en is er geen handmatige actie meer vereist van een analist/ontwikkelaar. Ook ziet iedere gebruiker de waarschuwingsfuncties, wanneer er bijvoorbeeld wijzingen zijn aangebracht. Verder is het mogelijk om deze databronnen veilig te publiceren op de server/online omgeving zodat iedere geautoriseerde gebruiker met de bewerkte data aan de slag kan.

Self service data analytics platform in the cloud - Tableau Online
Tableau Online is een SAAS oplossing zonder dure hardware investering en installatietijd

Inbegrepen bij Tableau Data Management:
Tableau Data Catalog

Met Tableau Catalog krijg je een volledig overzicht van alle data die in het Tableau platform wordt gebruikt. Binnen een Tableau dashboard kunnen alle gebruikers (beheerders, ontwikkelaars, eindgebruiker) zien waar de data vandaan komt, wie de eigenaar van de data is en in welke visualisaties de bron nog meer wordt gebruikt. Ook kunnen er waarschuwingsmeldingen worden getoond, wanneer er aan een bron wordt gewerkt of deze al een tijdje niet is ververst. Op deze manier krijgen gebruikers meer vertrouwen in de juistheid van de data en kunnen ze de informatie sneller vinden.

Licenties

Schaf je Tableau licenties aan bij Infotopics en ervaar de toegevoegde waarde van onze supportdesk (Nederlands/Engels) en licentiedesk. Wij helpen je de juiste type licenties te kiezen die bij je organisatie passen.
Voor onderwijs en non-profit organisaties gelden speciale tarieven. Wij vertellen je hier graag meer over.

Bekijk het licentiemodel

Hoe Infotopics je helpt met Tableau

Tableau Klantcases

Benieuwd hoe onze klanten Tableau inzetten en de voordelen die ze hiermee behalen?
Lees de uitgebreide klantcases.

Lees de klantcases