Tableau Advanced Management Add-on: schaalbaar & veilig je server beheren

De Tableau Advanced Management Add-on maakt het eenvoudiger om grote, bedrijfskritische Tableau Server implementaties uit te voeren. Met de Advanced Management add-on kun je snel reageren op de veranderende behoeften van je bedrijf en tijd besparen door het beheerproces te stroomlijnen. Een schaalbaar en veilig beheer van de Tableau Server omgeving.

Inbegrepen bij Tableau Advanced Management:
Resource monitoring tool

Het monitoren van je Tableau Server wordt zichtbaar met deze functionaliteit. Inzichten in prestaties en gebruik van de server krijg je doordat de logboeken van het volledige server gebruik worden geanalyseerd in combinatie met het fysieke server systeem. Op deze manier zie je als beheerder snel de knelpunten en kun je hierop handelen door bepaalde sessies op een ander moment uit te voeren of te optimaliseren.

Self service data analytics platform in the cloud - Tableau Online
Tableau Online is een SAAS oplossing zonder dure hardware investering en installatietijd

Inbegrepen bij Tableau Advanced Management:
Content migration tool

Het verplaatsen van data op de Tableau Server omgeving is met de komst van de content migration een efficiënt proces geworden. Workflows, werkboeken en dashboards binnen een project verplaatsen naar een nieuw project kan met deze functie worden beheerd. Er kan een migratieplan worden geschreven om de content te verplaatsen en dit proces kan worden geautomatiseerd, vervolgens worden de databronnen opnieuw gekoppeld. Zo blijft de content up-to-date en ervaren eindgebruikers geen hinder van het migratieproces.

Licenties

Schaf je Tableau licenties aan bij Infotopics en ervaar de toegevoegde waarde van onze supportdesk (Nederlands/Engels) en licentiedesk. Wij helpen je de juiste type licenties te kiezen die bij je organisatie passen.
Voor onderwijs en non-profit organisaties gelden speciale tarieven. Wij vertellen je hier graag meer over.

Bekijk het licentiemodel

Hoe Infotopics je helpt met Tableau

Tableau Klantcases

Benieuwd hoe onze klanten Tableau inzetten en de voordelen die ze hiermee behalen?
Lees de uitgebreide klantcases.

Lees de klantcases