Solutions – slimme oplossingen rondom Tableau en Alteryx 2018-01-29T20:51:34+00:00

Solutions - Slimme oplossingen rondom Tableau en Alteryx

Waarom Infotopics Solutions? Soms willen organisaties of analysten die Tableau en Alteryx gebruiken net iets meer dan de standaard functionaliteit die deze analytical tools bieden. Verdere integratie in bedrijfsprocessen, een look & feel die aansluit bij de eigen huisstijl, of beter en directer kunnen communiceren over de gepresenteerde data. Infotopics heeft haar sporen verdiend in het optimaliseren, integreren en aansluiten van data verwerkende  processen op de business processen van je organisatie. Waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden als er al een kant en klare oplossing is? Zet een extra stap naar je datagedreven cultuur met de Infotopics Solutions.

Infotools één van de solutions ofwel slimme oplossingen van Infotopics. Verhogen van de efficiëntie en het gebruiksgemak van Tableau en Alteryx software
Infotools van Infotopics zijn een efficiente en gebruiksvriendelijke aanvulling op Tableau en Alteryx software

Als gebruiker van standaard software zoals Tableau en Alteryx wil je soms net iets meer dan de standaard functionaliteit toelaat. Een betere aansluiting bij de huisstijl, een optimalisatie in gebruiksgemak, nauwere integratie in de bedrijfsprocessen of het nog makkelijker delen van je informatie met collega’s. Infotools zijn door Infotopics ontwikkeld om je analyseplatform een extra boost te geven.

Meer over Infotools

Infotopics introduceert met trots

de Tableau PDF scheduler

Wil jij ook graag je stuurinformatie vanuit Tableau super simpel en snel kunnen delen en bespreken met je collega’s?

De Scheduler maakt het mogelijk dat je vanaf een willekeurige (windows) pc op gezette tijden een PDF per email kunt versturen van jouw dashboards. Het maakt dan niet meer uit of de ontvanger binnen of buiten je organisatie werkt, of deze als user bekend is op de Tableau Server en welke voorkennis deze persoon heeft.

Lees meer…
Tableau Server PDF Scheduler information request
Met de betrouwbare datastekkers van Infotopics ontsluit je in een oogwenk de data uit je favoriete applicatie of bronsysteem

Hoe vaak vind jij opnieuw het wiel uit? Voor het ontsluiten van de data uit je favoriete applicatie of bronsysteem behoort dat tot het verleden! Met de jarenlange ervaring in het ontsluiten van informatiesystemen en het prepareren en verrijken van data, heeft Infotopics al voor tientallen bekende en minder bekende bronsystemen de data ontsloten en gemodelleerd. Onze datastekkers zijn robuust, betrouwbaar en flexibel te configureren voor vrijwel iedere toepassing.

Meer over Datastekkers
Datastekkers zijn kant en klare oplossingen om de data uit je bronsysteem of applicatie te ontsluiten
Met dataservices als solutions van Infotopics heb je snel en betrouwbaar geprepareerde verrijkte data voor je analyse en presentatie omgeving
Met de Dataservices van Infotopics heb je snel verrijkte en geoptimaliseerde datasets voorhanden voor gebruik in je analyse of presentatie omgeving

Of het nu gaat om geografische data, complexe shapefiles, verrijkte openbare data of een simpele postcodetabel, met de Dataservices van Infotopics haal je deze snel en gemakkelijk in huis. Met onze passie voor data, onze jarenlange ervaring en expertise in het ontsluiten van zowel gesloten als open systemen zijn wij in staat om datasets te prepareren, verrijken en snel als een service aan je te leveren. Het bespaart je tijd, frustratie en je kunt zonder grote investering in kennis en kunde….

Meer over Dataservices

Neem contact op over de mogelijkheden van onze slimme oplossingen. Doe meer met tools als Tableau en Alteryx binnen je organisatie!

Ja, ik wil meer weten over deze slimme oplossingen

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer