Tableau Viewer & Explorer (Online) eenvoudig en veilig dashboards delen

Met Tableau Online werk je snel en gemakkelijk samen in the cloud aan je datavisualisaties en interactieve dashboards. Een SAAS oplossing waarmee je zonder veel ICT kennis direct aan de slag kunt en die investeringen in dure hardware overbodig maakt. Verbind jezelf, je collega’s, klanten en andere doelgroepen snel, eenvoudig en op een veilige manier met de informatie die voor hen van belang is. Self Service analytics in the cloud helpt je in de groei naar een meer data gedreven organisatie!

Download gratis Tableau trial

Tableau Explorer vs Tableau Viewer

Tableau Explorer

De Tableau Explorer licentie geeft de geautoriseerde gebruiker toegang tot de Server en kan naast dashboards bekijken ook aanpassingen doen op bestaande dashboards of een eigen dashboard ontwerpen vanaf een gepubliceerde dataset. Dit alles binnen de veilige omgeving.

Tableau Viewer

Met Tableau Viewer heeft een gebruiker toegang tot de Server omgeving met interactieve dashboards. De gebruiker kan de interactieve dashboard gebruiken door te filteren en klikken op het dasboard. Abonneren en alerts aanmaken behoort ook tot één van de vele handige functionaliteiten van de licentie. Samenwerken met je team is zo nog gemakkelijker. Dashboards bewerken of eigen visualisaties maken kan niet met deze licentie.

Tableau Viewer & Explorer (Online):
Samenwerken in de cloud

Tableau Online is je ultieme data analyse platform in the cloud. Publiceer dashboards en deel je ontdekkingen met welke doelgroep dan ook. Met de interactieve tableau dashboards overtuig  je collega’s of klanten eenvoudig om samen meer waarde uit de data te halen. Gebruik je browser en/of native apps om zonder grenzen samen met data te werken in the cloud.

Self service data analytics platform in the cloud - Tableau Online
Tableau Online is een SAAS oplossing zonder dure hardware investering en installatietijd

Tableau Viewer & Explorer (Online):
Bespaar installatietijd en hardware kosten

In enkele minuten ben je online. Je kunt klein en laagdrempelig beginnen en direct uitbreiden als de organisatie daarom vraagt. Je hoeft je niet druk te maken over updates of server configuraties omdat Tableau Online als een volledig gehoste SAAS oplossing wordt aangeboden. Je hebt dus ook geen dure hardware en beheerorganisatie nodig om je data analyseplatform in de lucht te houden.

Tableau Viewer & Explorer (Online):
Werk, edit en beheer via het internet

Ontdek en onderzoek je data in interactieve dashboards waar je dat maar wilt. Drill down, highlight of filter je data on the fly, pas weergaves aan met robuuste web-edit tools of maak nieuwe werkboeken voor specifieke doelgroepen op basis van actuele gepubliceerde gegevensbronnen.

Interactief editen, informatie delen en data beheren via het internet in Tableau Online
Connect naar gegevensbronnen in the cloud en on premise met tableau Online

Tableau Viewer & Explorer (Online):
Connect naar je data, waar die ook staat

Verbind live met gegevensbronnen in the cloud. Connect naar Amazon Redshift, Google BigQuery en ververs data van web toepassingen als Google analytics en salesforce. Plan het automatisch verversen van data extracten uit on-premise gegevensbronnen. Je hebt grip op de omvang actualiteit en performance van jou data anlyse platform.

Tableau Viewer & Explorer (Online):
Beveiliging

De beheerders van de Tableau Online omgeving hebben krachtige instrumenten om de permissies en autorisaties binnen Tableau Online te beheren. Hetzelfde geldt voor de inhoud en data welke binnen de sites is opgeslagen. In de wetenschap dat de Tableau Online infrastructuur voldoet aan de SOC 2 eisen kun je gerust zijn over de beveiliging van je meest privacy gevoelige data.

De infrastructuur en architectuur van Tableau Online voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen

Licenties

Schaf je Tableau licenties aan bij Infotopics en ervaar de toegevoegde waarde van onze supportdesk (Nederlands/Engels) en licentiedesk. Wij helpen je de juiste type licenties te kiezen die bij je organisatie passen.
Voor onderwijs en non-profit organisaties gelden speciale tarieven. Wij vertellen je hier graag meer over.

Bekijk het licentiemodel

Hoe Infotopics je helpt met Tableau

Tableau Klantcases

Benieuwd hoe onze klanten Tableau inzetten en de voordelen die ze hiermee behalen?
Lees de uitgebreide klantcases.

Lees de klantcases