Nieuw: Infotopics is Afas Partner

Een groot deel van de organisaties in Nederland maakt gebruik van de HRM software van AFAS voor het vastleggen van typische HR-processen zoals salarisverwerking, verlofregistratie en verzuimmanagement. De administratie van deze processen levert veel interessante data op waarop waardevolle analyses kunnen worden gedaan. In deze blog leg ik uit waarom we onze samenwerking met AFAS aan zijn gegaan en hoe Infotopics AFAS klanten kan helpen om meer aardevolle inzichten te verkrijgen uit jouw hun data.

Vraag een gratis demo aan

Geavanceerde HR Analytics op jouw AFAS HR-systeem

Hoewel AFAS gebruikers standaard HR-dashboards en rapportagemogelijkheden biedt, horen we regelmatig (HR) managers benadrukken dat ze de wens hebben om op een gebruiksvriendelijke wijze diepgaande inzichten te vergaren over de mensen in de organisatie of in hun team. In de ideale wereld zouden zij met een paar drukken op de knop dwarsverbanden willen leggen om zo effectievere beslissingen te kunnen nemen die zijn onderbouwd met data. Kortom, deze groep wil net wat rijkere inzichten dan de standaard inzichten die ze momenteel hebben. Met onze geavanceerde HR Analytics oplossing op AFAS komt deze diep gekoesterde wens in vervulling. Aangezien onze AFAS-koppeling al jaren klanten ondersteunt om data op een veilige manier te ontsluiten, is het certificeren van deze koppeling een logische stap om de waarde van onze dataconnector te onderstrepen. 

HR Analytics op AFAS

Om managers en HR-professionals te helpen om wel meer waarde uit hun data te halen, hebben wij een gebruiksvriendelijke HR Analytics oplossing die net wat uitgebreider is dan de standaard dashboards in AFAS. We zijn daarin een aanvulling op AFAS en vanuit deze insteek zijn we het partnerschap met hen aangegaan. AFAS levert de robuuste HRM software en wij verzorgen data ontsluiting en de Analytics schil eroverheen. In dit geval dus deze HR Analytics oplossing. 

Onze oplossing is gebouwd vanuit een drietal grondbeginselen; intuïtief, innovatief en kwaliteit. Al 20 jaar bouwen we onze projecten & producten met deze gedachte in ons achterhoofd. Van oorsprong in onze hoofdmarkten Onderwijs, Zorg en Lokale Overheid, maar ook in de B2B-sector. We streven ernaar om HR Analytics zo laagdrempelig mogelijk te maken zodat managers en HR professionals meer tijd over houden voor de uitdagingen waar ze daadwerkelijk voor staan. Hierdoor is het leggen van nieuwe verbanden en anticiperen op de toekomst nog nooit zo gemakkelijk geweest. Benieuwd naar waarom onze oplossing een stap vooruit is voor iedere AFAS-gebruiker die iets wil met HR Analytics?

Meer informatie over HR Analytics

”Jouw data in goede handen door onze gecertificeerde AFAS-koppeling”

Kick Ditzel, productmanager

Gecertificeerd koppelpartner

Onze datakoppeling (koppeling op AFAS HR & Financieel), ook wel connector of stekker genoemd, is gecertificeerd door AFAS. Deze certificering staat garant voor kwaliteit van de data oplossing en de veiligheid van jouw data. Met deze koppeling als stabiele en veilige basis leveren we al jaren HR-inzichten aan klanten zoals Amstelring, Quadraam, Kramp en Onderwijsbureau Twente.

Ben je AFAS klant en wil je meer weten over onze HR Analytics oplossing op AFAS?

Onze HR Analyticsoplossing op AFAS in een notendop:

  • Jouw gevoelige HR data is veilig dankzij onze gecertificeerde koppeling op AFAS;
  • Diepgaande HR inzichten, ontwikkeld vanuit de marktbehoefte. Van grote lijnen en trends tot op persoonsniveau;
  • Een combinatie van management dashboards en operationele lijstjes per HR thema;
  • Mogelijke integratie met diverse bronnen voor interessante dwarsverbanden;
  • Door deze oplossing te gebruiken, klim je van standaard inzichten naar het volgende niveau. De voordelen op de plaat hiernaast zullen je dan niet onbekend voorkomen.

Maak kennis met Infotopics HR Analytics

Wil jij ook meer waarde uit jouw HR data halen?
Vraag dan nu vrijblijvend een demo aan.

Vraag een gratis demo aan