Alteryx Designer is dé oplossing voor iedere data analist. Voor veel analisten binnen een marketing, sales, finance of HR afdeling kost het proces om data voor te bereiden, samen te voegen en te analyseren veel tijd en moeite. Om gegevens uit meerdere bronnen te verzamelen, op te schonen en samen te voegen moet er gebruik worden gemaakt van meerdere tools, waarbij je afhankelijk bent van andere mensen binnen of buiten je organisatie. Vervolgens zijn er andere tools nodig om analytische modellen te bouwen en te publiceren en vergt het nog meer inspanning om deze modellen en inzichten met de business eindgebruikers te delen.

Met de Alteryx Designer wordt je in staat gesteld om dit proces te automatiseren met herhaalbare workflows. Je hoeft niet langer allerlei manuele handelingen meer uit te voeren, maar je kunt binnen één gebruikersinterface zowel je data voorbereiden, verrijken en samenvoegen, als voorspellende, statistieke en ruimtelijke analyses doen.

Download gratis trial Alteryx Designer

Alteryx Designer – Prepping en blending data

Om op een effectieve manier vragen te kunnen beantwoorden, voegen analisten meerdere type (varianten van) databronnen samen. Alteryx pakt het anders aan en biedt met de data prep en data blending tools mogelijkheden om dit proces tot 100x zo snel te doen in een intuïtieve gebruikersinterface.

Toegang tot alle relevante data

Verbind met en schoon data op van datawarehouses, cloud applicaties, website data, spreadsheets en overige bronnen.

Prep en blend de juiste gegevens

Creëer de juiste dataset voor analyses en visualisaties door data kwaliteit, integratie en transformatie tools te gebruiken.

Haal het meeste uit ruimtelijke en locatie bevattende data

Combineer en verwerk databestanden, koppel ze vervolgens met externe data zoals demografische gegevens.

Alteryc Connect Find Information
Alteryx connect Amplify Insights

Alteryx Designer – Visualytics

Aangezien data diverse fases van opschonen, voorbereiden, combineren en modeleren doorloopt, kan het moeilijk zijn om snel te begrijpen wat er met je data gebeurd en om te valideren welke veranderingen zijn gemaakt.

De Visualytics van Alteryx stellen analisten in staat je data niet alleen aan het eind van het analytics proces inzichtelijk te maken, maar door het gehele proces van de oplossing!

Zie je data in beweging

Valideer continu de waarde, kwaliteit en statistische verdeling van je data door krachtige in-line visualisaties.

Creëer snel interactieve visuals

Toon complexe data in visueel aantrekkelijke grafieken, waarin je door het aanpassen van lettertypes en kleur meerdere lagen dimensies sterk uit kan laten komen.

Breng je inzichten tot leven

Creëer en combineer meerdere interactieve grafieken om alle stakeholders in staat te stellen dieper in de analyses te duiken en ze te helpen focussen op wat voor hen belangrijk is.

Alteryx Designer – Predictive Analytics

Voorspellende analyses worden traditioneel gezien als complexe, moeilijk te coderen platformen, die voor data analisten ontoegankelijk zijn.

Alteryx maakt voorspellende analyses toegankelijk voor iedere data gebruiker. De repeteerbare workflows leveren zelf-service analytics competenties die nodig zijn voor voorspellende analyses; zo kunnen bijvoorbeeld ook analisten modellen ontwikkelen met de drag-and-drop tools waarbij geen programmering gevraagd wordt.

Gebruik op R gebaseerde analytics zonder codering

Gebruik meer dan 30 drag-and-drop tools, allen gebaseerd op R and aanpasbaar naar jouw specifieke wensen. Geen black box analytics!

Valideer de resultaten van voorspellende modellen

Maak predictive analytics makkelijker en sneller door het elimineren van de traditionele, statische rapportages en valideer de resultaten van je modellen door het gebruik van interactieve visualisaties.

Creëer op maat gemaakte voorspellingstools of importeer nieuwe pakketten

Direct gerelateerde R of Python coding kan gewoon geïntegreerd worden in een Alteryx workflow en gedeeld worden met collega’s door bijvoorbeeld data scientists. Alteryx werkt zowel code-free als code-friendly.

Alteryc Connect Improve Business Results
Alteryx connect Amplify Insights

Alteryx Designer – Spatial Analytics

Het maken van ruimtelijke analyses was jarenlang enkel besteedt aan een aantal experts. Echter, de explosie van Big Data, Internet of Things, mobiele gebruikers en social media maken spatial analytics een essentiële vereiste voor analisten.

Alteryx maakt het maken van ruimtelijke analyses schaalbaar door zijn herhaalbare geautomatiseerde workflows die locatie gerelateerde data kunnen samenvoegen en geavanceerde spatial analytics bevatten.

Krijg toegang en gebruik alle locatie gegevens die je nodig hebt

Prep en blend het volledige scala aan bronnen die nodig zijn voor je ruimtelijke analyses, van de data opties uit de Alteryx spatial pakketten, tot platte bestanden, ESRI (Environmental Systems Research Institute) en Big Data.

Intuïtieve en geavanceerde ruimtelijke analyse tools

Ruimtelijke tools als “Drive Time”, “Trade Area”, “Spatial Matching” en “Create Points” maken deze analyse technieken mogelijk.

Een output bestand genereren voor de mapping en visualisatie tools die je nodig hebt

Inzichten kunnen gedeeld worden in tools van andere vendors als Tableau en ESRI.

Alteryx Designer – Inzichten delen

Veel analisten spenderen hun dag aan het proberen toegang te krijgen tot de juiste data of er te komen door het werken met Excel. Alteryx zorgt ervoor dat dit proces snel en gemakkelijk gaat door het rapporteren en delen van analyses te integreren in geautomatiseerde workflows: Self-service analytics!

Creëer en deel pixel-perfect rapportages

Maak gemakkelijk op maat gemaakte rapportages, die zowel op verzoek of vooraf gepland geüpdatet kunnen worden en als output gebruikt kunnen worden voor een variatie aan documentformats als Excel, ESRI, PDF of Tableau.

Verrijk je Tableau visualisaties

Verlaag de tijd die je normaliter nodig hebt om een perfecte dataset te maken drastisch, en voeg geavanceerde analyses in je visualisatie toe.

Stel collega’s binnen je organisatie in staat de door jouw gecreëerde applicaties te gebruiken in de dagelijkse business

Verleg de waarde van je Alteryx workflows door een simpele interface toe te voegen die gebruikt kan worden in de Alteryx Server of de omgeving van de Alteryx Gallery.

Alteryc Connect Improve Business Results

Hoe Infotopics helpt met Alteryx

Enkele van onze klanten

Alteryx Klantcases

Benieuwd hoe onze klanten Alteryx inzetten en de voordelen die ze hiermee behalen?
Lees de uitgebreide klantcases.

Lees de klantcases