Alteryx Intelligence Suite – No-code advanced analytics

Eenvoudig inzichten halen uit ongestructureerde data

De Alteryx Intelligence Suite is een add-on voor de Alteryx Designer en maakt assisted modeling, text mining en computer vision tools toegankelijk voor nóg betere inzichten. Identificeer business problemen sneller en ga bijvoorbeeld aan de slag met predictive analytics, natuurlijke taalverwerking (NLP), tijdreeks prognoses en de vele andere mogelijkheden die de Alteryx Intelligence Suite biedt.

 • Haal data uit PDF’s en afbeeldingen
 • Bouw modellen in minuten in plaats van dagen
 • Bespaar tijd op handmatig werk dankzij automatische tekst extractie tools
Vraag een gratis demo aan

De AI implementaties van Alteryx Intelligence Suite

Wil jij je klanten beter begrijpen door social media sentiment te analyseren? Wil je facturen voorzien van een barcode zodat het voor debiteuren nog gemakkelijker wordt de rekening correct te voldoen? Het succes van sollicitanten voorspellen aan de hand van hun CV?

Het zijn voorbeelden waarvoor de Intelligence Suite een oplossing biedt. Door Alteryx Designer aan te vullen met de Intelligence Suite wordt het nóg eenvoudiger om uiteenlopende business problemen op te lossen, inzicht uit ongestructureerde data te halen of voorspellingen te doen. Dankzij de Intelligence Suite is er een zeer uitgebreid pallet beschikbaar voor een compositie van AI implementaties zoals:

 • geassisteerd modelleren,
 • statistische data-analyse,
 • voorspellingen (machine learning / deep learning),
 • tijdreeks prognoses (forecasting),
 • optimalisatie (prescriptive analytics),
 • computer vision,
 • natuurlijke taalverwerking (NLP)
Alteryx

Andere voorbeelden van analytics doelstellingen die behaald kunnen worden met de Alteryx Intelligence Suite:

 • sensordata gebruiken om proactief onderhoud te plegen aan je productielijn om stilstand te voorkomen (met de Survival Analysis tool en de Data Health tool)
 • productsucces van jouw schoenenlijn voorspellen aan de hand van afbeeldingen (met de Image Recognition tool)
 • meer features ontwikkelen om bestaande voorspellingsmodellen nog beter laten voorspellen (met de Build Features tool: de no-code Featuretools oplossing)

Automatiseer het proces rondom prognosemodellering

De Intelligence Suite biedt ook mogelijkheden voor assisted modelling, waarmee gebruikers nauwkeurige en betrouwbare voorspellende modellen kunnen bouwen. Met een dataset én een vraagstelling als uitgangspunt ontwikkel je in enkele minuten meerdere voorspellende modellen en word je geholpen het beste model te kiezen.
Met een druk op de knop wordt je workflow aangevuld met alle benodigde tools zodat je direct verder kunt met de voorspellingen.

Geef je inzichten een IQ Boost met Alteryx Intelligence Suite.
Voeg no-code machine learning, tekstanalyse en NLP toe aan je analytics utility belt.

Haal data uit afbeeldingen en PDF-documenten

Een van de opvallendste functionaliteiten van de Alteryx Intelligence Suite is het computer vision toolpalette waarmee gebruikers waardevolle inzichten uit visuele gegevens kunnen halen. Met de Alteryx Intelligence Suite kunnen gebruikers snel en eenvoudig afbeeldingen en PDF-documenten verwerken om beeldmateriaal en (handgeschreven) tekst te verkrijgen. Ook maakt deze suite prijswinnende deep learning algoritmes beschikbaar ten behoeve van afbeeldingsclassificatie.

Haal verborgen inzichten uit ongestructureerde data boven water

Een ander belangrijk kenmerk van de Intelligence Suite is de text mining toolpalette. Hiermee kunnen gebruikers snel en eenvoudig grote hoeveelheden tekstgegevens analyseren om waardevolle inzichten en patronen te ontdekken. Of je nu sentimentanalyse wilt doen op basis van klantbeoordelingen, entiteiten uit teksten wilt halen of alle Alteryx blogs wilt verwerken tot een Word Cloud, het wordt je gemakkelijk gemaakt met de Intelligence Suite.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat Alteryx Intelligence Suite kan bijdragen aan jouw organisatie? Neem contact met ons op voor een gratis trial of vraag hieronder een vrijblijvende demo aan.

Vraag een gratis demo aan