Vereenvoudig jouw cloud ETL-proces met Matillion

Of je nu eenvoudig data wil migreren of prepareren voor jouw analysetool naar keuze, Matillion cloud ETL maakt dit proces sneller, eenvoudiger, schaalbaar en kostenefficiënter door jou de mogelijkheid te bieden om de data in jouw cloudplatform naar keuze te laden en te transformeren.

Introductie Matillion

Matillion ETL is speciaal gebouwd voor de cloud. Matillion integreert native met Snowflake, Amazon Redshift, Google BigQuery, Microsoft Azure Synapse en Delta Lake op Databricks om je te helpen profiteren van de kracht, flexibiliteit en de kosten van de cloud.

Learn more about datarobot

ETL wordt ELT

Matillion ETL stelt jouw cloudplatform in staat om data om te zetten naar inzicht, gebruikmakend van de kracht, snelheid en schaalbaarheid van de cloud.

Geïntegreerd cloudplatform

Start Matillion ETL voor Snowflake vanuit de AWS-, Azure- of Google Cloud Platform-marktplaats om de software in jouw bestaande cloudomgeving te implementeren.  Profiteer van een volledig geïntegreerde cloudoplossing.

Dataconnectoren

Matillion ETL wordt geleverd met een uitgebreide lijst met vooraf gebouwde dataconnectoren voor lokale en clouddatabases, SaaS-applicaties, documenten, NoSQL-bronnen en nog veel meer om snel data in Snowflake te laden.

“By migrating over to Snowflake and integrating Matillion ETL to create dimensional models, DocuSign reduced the time required for long-running jobs from over 22 hours to just 6 hours.”

Docusign

Tevreden gebruikers van Matillion

Bekijk Matillion in actie!

Plan een live demo om te ervaren hoe Matillion jouw datamigratie en/of datapreparatie sneller, eenvoudiger, schaalbaarder en kostenefficiënter maakt door jouw data in een Cloud platform naar keuze te laden en te transformeren.

Vraag een gratis demo aan