Tableau Embedded helpt om je visual analytics te delen en te optimaliseren

Tableau Embedded is de manier om je visual analytics binnen apps en/of websites te delen met externen zoals klanten en leveranciers. Zorg voor een snelle en veilige manier van het delen van informatie en vergroot de betrokkenheid van externen.

Verpak het op jouw manier

Gebruik de JavaScript API om jouw Tableau dashboards onderdeel uit te laten maken van de volledige klantbeleving, van “custom” logo’s tot navigatie. Een naadloze integratie geeft je de controle om het in jouw huisstijl te verpakken.

01. Wrap it Your Way - Tableau Embedded
02. Deliver the right data to the right people with Tableau Embedded

Bezorg de juiste data bij de juiste personen

Beheer en controleer met de REST API wie, welke views en dashboards bekijkt. Integreer Tableau Server’s gebruikersbeheer met het gebruikersbeheer van de Embedding application. Onderhoud de inhoud en de permissies gebaseerd op de status van jouw applicatie.

Maak het mobiel

Laat je klanten hun gegevens zien, ongeacht waar ze deze opvragen met jouw applicatie. Met de Mobile App Bootstrap, creëer je je een “custom” app vanaf scratch, bewerk je bestaande mobile apps, of leer je praktische tips voor het embedden van Tableau in je mobiele applicatie.

03. Tableau Embedded makes it Mobile

Licenties

Schaf je Tableau licenties aan bij Infotopics en ervaar de toegevoegde waarde van onze supportdesk (Nederlands/Engels) en licentiedesk.

Woensdag 25 april 2018 is bekend gemaakt dat Infotopics zal gaan werken met het nieuwe Tableau-licentiemodel, waarmee wij meer mogelijkheden kunnen bieden aan onze klanten voor de juiste prijs. Wij kunnen hierdoor onze dienstverlening verbeteren bij het halen van nog meer waarde uit data. Klik op de knop hieronder voor een overzicht van de vernieuwde licentiemogelijkheden.

Voor onderwijs en non-profit organisaties gelden speciale tarieven. Wij vertellen je hier graag meer over.

Bekijk het licentiemodel

Hoe Infotopics je helpt met Tableau

Tableau Whitepapers

Kom tot nieuwe inzichten, verbreed je kennis en creëer
betere visualisaties met de Tableau Whitepapers.

Lees de whitepapers