Alteryx 2017-05-22T13:51:30+00:00

Alteryx - Data preparatie en analytics workflows voor de business user

Waarom Alteryx? Krachtige data visualisaties vereisen goede datasets. Het voorbereiden van datasets kost gemiddeld 60-70% van de projecttijd en het projectbudget. Met Alteryx kunnen business analisten de perfecte analytische dataset creëren in een fractie van de tijd die nodig is als traditionele tools worden gebruikt. Daardoor is er meer tijd om meer uit de data te halen middels visualisaties en analyses.

Alteryx designer - geautomatiseerde workflows voor datapreparatie en predictive analytics. De data analist en business user varen er wel bij

Alteryx designer: Voor de data-analist

Alteryx Designer stelt de data-analist in staat om met behulp van geautomatiseerde workflows data te prepareren en blenden in een drag en drop interface. Het bied uitgebreide mogelijkheden voor Predictive Analytics en maakt het verrijken van je gegevens met geo data en shape files kinderlijk eenvoudig.

Alteryx Server: Voor de hele onderneming

Het delen van analytische workflows middels Alteryx server in plaats van het delen van de data of eindresultaten. Implementaties bij onze klanten leiden tot enthousiaste reacties en het supersnel delen van geavanceerde analyses.

Alteryx server plan en automatiseer het uitvoeren van je workflows voor data preparatie, dataverrijking en predictive analytics in een enterprise omgeving

Hoe Infotopics helpt met Alteryx