Alteryx – Data preparatie en analytics workflows voor de business user

Infotopics is a Alteryx Premier Partner

Tijd spenderen aan het oplossen van vraagstukken en niet aan het proces

Ieder bedrijf is een databedrijf. Of je nu zelf al je bronnen met elkaar verrijkt, of alleen inzicht creëert aan de hand van Data Analytics oplossingen, je zult ongetwijfeld tegen uitdagingen aanlopen. Waar vind je de data die je wil gaan gebruiken? Is deze data überhaupt aanwezig en ook beschikbaar? Is het mogelijk om op een gemakkelijke manier meerdere datasets samen te voegen, op te schonen en te verrijken zonder allerlei handmatige acties?
Daarnaast is voorspellen een hot item, maar welke voorspellingen kan ik eigenlijk maken? Veel voorkomende vragen die middels Alteryx beantwoord kunnen worden.

Alteryx maakt je werk niet alleen een stuk leuker, je wordt in staat gesteld tijd te spenderen aan het analyseren en oplossen van data vraagstukken, in plaats van voornamelijk bezig te zijn met het proces. Daarbij zul je waardevolle inzichten ontdekken voor je organisatie, waar je tot voor kort de tijd of middelen niet voor had. Zonder codering of programmering bouw je een complete visuele workflow die je kunt automatiseren én kan delen met collega’s. Bovendien word je geholpen om voorspellingsmodellen te bouwen die passen bij jouw beschikbare data. Daar kan Infotopics je verder mee helpen!

Alteryx designer - geautomatiseerde workflows voor datapreparatie en predictive analytics. De data analist en business user varen er wel bij
Meer over Alteryx Designer

Alteryx designer: Voor de data-analist

Alteryx Designer stelt de data-analist in staat om met behulp van geautomatiseerde workflows data te prepareren en blenden in een drag en drop interface. Het biedt uitgebreide mogelijkheden voor Predictive Analytics en maakt het verrijken van je gegevens met geo data en shape files kinderlijk eenvoudig.

 • Non coding drag-and-drop tooling om je gehele data workflow op te bouwen.
 • Zoek, vind, upload gegevens en koppel met meer dan 80 bronsystemen variërend van Excel, Access, Amazon S3, Sharepoint en Snowflake tot aan Tableau Hyper, GIS en SAS.
 • Voeg verschillende databronnen samen met Prep & Blending tools.
 • Advanced Analytics door analyses, rapportages en voorspellingsmodellen met Spatial, Predictive en Automation tools.

Alteryx Server: Voor de hele onderneming

Het delen van analytische workflows middels Alteryx server in plaats van het delen van de data of eindresultaten. Implementaties bij onze klanten leiden tot enthousiaste reacties en het supersnel delen van geavanceerde analyses.

 • Verstrekt je een beheersbaar en schaalbaar platform.
 • Dé manier om cruciale business vraagstukken te beantwoorden met een beveiligde en automatische oplossing. Waar en wanneer? Dat beslis jij!
 • Significant sneller inzichten verkrijgen om op te kunnen sturen. Hiermee kun je een prioritering toekennen aan de belangrijkste taken.
 • Stelt gebruikers binnen organisaties in staat om gezamenlijk beter onderbouwde, data-gedreven beslissingen te maken.
 • Bekijk het werk van je collega’s en werk samen aan nieuwe inzichten.
Alteryx server plan en automatiseer het uitvoeren van je workflows voor data preparatie, dataverrijking en predictive analytics in een enterprise omgeving
Meer over Alteryx server
Alteryx designer - geautomatiseerde workflows voor datapreparatie en predictive analytics. De data analist en business user varen er wel bij
Meer over Alteryx Connect

Alteryx Connect: Vind informatie

Alteryx Connect stelt de data-analist in staat om met behulp van meta data en ‘data cataloging’ inzicht te verschaffen in de belangrijkste informatiebronnen van je organisatie. Ontdek al je soorten informatie en waar deze vandaan komen, doorzoek je data, onderzoek modellen en bereik snel je doel.

 • Stelt analisten en operationele business gebruikers in staat om gemakkelijk en snel data in de organisatie te vinden, te begrijpen, te delen en te vertrouwen.
 • Het is een organisatie breed platform voor:
  • Samenwerken tussen Business Teams en Units.
  • Data catalogus
  • Gegevensverkenning in een veilige en beheerde omgeving

Alteryx Intelligence Suite: No-code advanced analytics

De Alteryx Intelligence Suite is een add-on voor de Alteryx Designer en maakt assisted modeling, text mining en computer vision tools toegankelijk voor nóg betere inzichten. Identificeer business problemen sneller en ga bijvoorbeeld aan de slag met predictive analytics, natuurlijke taalverwerking (NLP), tijdreeks prognoses en de vele andere mogelijkheden die de Alteryx Intelligence Suite biedt.

 • Haal data uit PDF’s en afbeeldingen
 • Bouw modellen in minuten in plaats van dagen
 • Bespaar tijd op handmatig werk dankzij automatische tekst extractie tools
Alteryx Promote om je predictive models te ontwikkelen, te distribueren en te beheren
Meer over Alteryx Intelligence Suite
Alteryx Promote om je predictive models te ontwikkelen, te distribueren en te beheren
Meer over Alteryx Analytics Cloud Platform

Alteryx Analytics Cloud Platform: Transformeer je data-analyse

Alteryx Analytics Cloud is een krachtig platform dat bestaat uit drie cloudproducten: Designer Cloud, Auto Insights en Machine Learning, die elk verschillende functionaliteiten bieden om datagestuurde inzichten te genereren.

Alteryx Auto Insights: Van data naar inzicht, sneller dan ooit

Ontsluit inzichten voor iedereen in je organisatie met Alteryx Auto Insights. Waar traditionele tools voor business intelligence en analytics inzichten bieden op basis van vragen die de gebruiker stelt, stelt Auto Insights zelf alle mogelijke datavragen. Dit biedt iedereen mogelijkheden voor razendsnelle besluitvorming om nieuwe problemen of kansen op basis van data te ontdekken, in enkele minuten tijd.

Alteryx designer - geautomatiseerde workflows voor datapreparatie en predictive analytics. De data analist en business user varen er wel bij
Meer over Alteryx Auto Insights

Hoe Infotopics helpt met Alteryx

Enkele van onze klanten