Alteryx - Data preparatie en analytics workflows voor de business user

Infotopics is a Alteryx Premier PartnerWaarom Alteryx? Krachtige data visualisaties vereisen goede datasets. Het voorbereiden van datasets kost gemiddeld 60-70% van de projecttijd en het projectbudget. Met Alteryx kunnen business analisten de perfecte analytische dataset creëren in een fractie van de tijd die nodig is als traditionele tools worden gebruikt. Daardoor is er meer tijd om meer uit de data te halen middels visualisaties en analyses.

Alteryx designer - geautomatiseerde workflows voor datapreparatie en predictive analytics. De data analist en business user varen er wel bij

Alteryx designer: Voor de data-analist

Alteryx Designer stelt de data-analist in staat om met behulp van geautomatiseerde workflows data te prepareren en blenden in een drag en drop interface. Het biedt uitgebreide mogelijkheden voor Predictive Analytics en maakt het verrijken van je gegevens met geo data en shape files kinderlijk eenvoudig.

Download Alteryx Designer

Alteryx Server: Voor de hele onderneming

Het delen van analytische workflows middels Alteryx server in plaats van het delen van de data of eindresultaten. Implementaties bij onze klanten leiden tot enthousiaste reacties en het supersnel delen van geavanceerde analyses.

Download Alteryx server
Alteryx server plan en automatiseer het uitvoeren van je workflows voor data preparatie, dataverrijking en predictive analytics in een enterprise omgeving
Alteryx designer - geautomatiseerde workflows voor datapreparatie en predictive analytics. De data analist en business user varen er wel bij

Alteryx connect: Vind informatie

Alteryx Connect stelt de data-analist in staat om met behulp van meta data en ‘data cataloging’ inzicht te verschaffen in de belangrijkste informatiebronnen van je organisatie. Ontdek al je soorten informatie en waar deze vandaan komen, doorzoek je data, onderzoek modellen en bereik snel je doel.

Lees meer over Alteryx Connect

Alteryx promote: Distribueer en beheer predictive models

Alteryx Promote is het ideale hulpmiddel voor beginners en gevorderden om voorspellende modellen binnen je organisatie te ontwikkelen, te distribueren en te beheren. Je hoeft daarvoor geen code te schrijven, het past perfect binnen je Self Service data platform.

Lees meer over Alteryx Promote
Alteryx Promote om je predictive models te ontwikkelen, te distribueren en te beheren

Alteryx introductie

Een kennismaking met Alteryx Designer. Het omzetten van ruwe data naar interactieve dashboards en advanced analytics is niet langer tijdrovend en alleen voor specialisten, maar snel, transparant, leuk, en binnen handbereik voor de business user!

Hoe Infotopics helpt met Alteryx