Alteryx Server – Implementeer, automatiseer en deel analytische resultaten

Met Alteryx Server ga je een stap verder dan de mogelijkheden die Alteryx Designer je al bracht. Als je kiest voor professioneel samenwerken aan analytics procesautomatisering op een robuust en beheersbaar platform waarop iedereen waarde uit data kan halen, dan kies je voor Alteryx Server.

Met de Alteryx Server kom je als organisatie veel sneller tot analytische inzichten waardoor de analisten en business gebruikers in staat worden gesteld goed geïnformeerde en datagedreven beslissingen te maken. Je implementeert en deelt alle analytische processen binnen dit schaalbare platform en werkt samen met collega’s aan bedrijf essentiële topics.

De Alteryx Server biedt niet alleen self-service data analytics, het is ook IT friendly. De betrouwbaarheid is 24/7 gegarandeerd en de server beschikt over geavanceerde beheer opties. Dit voorkomt kostbare onderbrekingen en storingen en potentiele beveiligingsproblemen. Het is de snelste en makkelijkste manier om data intensieve analyses te implementeren binnen je organisatie. Met de ingebouwde API’s en Macro’s kun je daarnaast Alteryx processen rechtstreeks integreren in andere interne en externe applicaties voor geavanceerder gebruik.

Download gratis trial Alteryx Server

Alteryx Server – Organisatiebrede schaalbaarheid

Uiterst schaalbare workflows geven je snel de gewenste inzichten

Alteryx Server biedt je meerdere manieren om analytische processen schaalbaar te maken en data intensieve processen af te bewegen. Het positieve gevolg hiervan is natuurlijk dat de server zorgt voor een betrouwbare server architectuur dat snel de juiste inzichten oplevert, beter beheer en verbeterde analytische capaciteiten.

Flexibel en schaalbaar

Of je nu een analytisch proces opzet voor 10 of voor 10.000 gebruikers, Alteryx Server biedt een flexibele architectuur die je zowel in de cloud als on premise kunt implementeren. Naargelang je business behoeftes behoort up-scaling en out-scaling tot de mogelijkheden.

Schedule en automatiseer

Maak gebruik van de ingebouwde plan en automatiseer mogelijkheden om je analytische workflows te laten lopen naar jou behoeftes. Hiermee genereer je rapportages en up-to-date data sets op een gecentraliseerde server met toegang voor iedereen die toegang dient te krijgen, overal.

Productie gereed

Drop je voorbereidende, samengevoegde en/of overige analytics workflows in een veilige omgeving. Grote klussen houden je niet langer vast bij je desktop zonder dat je echt al aan de slag kunt. Met de Alteryx Server verleg je de analytische processen binnen je organisatie naar een fouttolerante en veilige plaats, de workflows lopen op de server en gelijktijdig kun je efficiënt op je eigen desktop aan het werk.

Alteryc Connect Find Information
Alteryx connect Amplify Insights

Alteryx Server – Delen en samenwerken

Stel iedereen in staat data-gedreven beslissingen te maken

Maak, publiceer en deel je data workflow en applicaties met de juiste mensen door een private gallery te gebruiken. Daarnaast kun je de data direct uitbreiden in andere applicaties door het gebruik van API’s en Macro’s. Hierbij heb je het volledige versiebeheer en kun je veranderingen snel managen en aanpassen.

Makkelijk te maken apps

Met de Alteryx Server sla je workflows en gemaakte applicaties eenvoudig op, deel je ze met collega’s en publiceer je ze op een centrale en beveiligde plek. Zo stel je jouw organisatie in staat de data altijd te gebruiken.

API’s en Macro’s

Je kunt je eigen gebouwde run-time gedreven tools inbedden in andere interne applicaties met de Alteryx API en Software Developer’s Kit. Deze tools kun je beschikbaar stellen aan degenen die het nodig hebben binnen je organisatie.

Veilige en effectieve samenwerking

Sla workflows in een gecentraliseerde plaats op met een logische gedachte. Mocht dit niet zijn wat je bedoeld hebt kun je altijd nog gebruik maken van de mogelijkheden om veranderingen terug te veranderen en heb je het beheer over de verschillende versies.

Alteryx Server – Analytical Governance

Verlaag risico en verloren tijd!

Als het gaat om de implementatie van self-service analytics en het managen van cross-functional teams is de Alteryx Server bij uitstek geschikt om gecentraliseerde analytics workflows te maken en te beheren die bestaande IT controles niet doorbreken, wat normaliter wel het geval is.

Administratieve en controle tools voor IT

Met gedetailleerde gebruikersrapportages, audits en gestandaardiseerde log-tools hebben systeembeheerders het volste vertrouwen in het behoud van controles en beveiliging. Aan Service-level agreements wordt dan ook gemakkelijk voldaan.

Beschikbare data en workflows

Met ingebouwde automatische herstelmogelijkheden hoef je, je nooit zorgen te maken. De Alteryx Server geeft je het vertrouwen dat IT altijd de benodigde software updates en benodigde back-ups uit kunnen voeren.

Gecentraliseerd en beveiligd

Je kunt je ontwikkelde analytische applicaties opslaan op een gecentraliseerde, beveiligde locatie, door dit te doen worden auteurs en beheerders in staat gesteld om volledige analytische beheersbaarheid te behouden. Bedrijfsauthenticatie, toestemmingen en encryptie protocollen zorgen voor een beperken van toegang tot gegevens die niet voor de desbetreffende persoon of afdeling bestemd is.

Alteryc Connect Improve Business Results

Hoe Infotopics helpt met Alteryx

Enkele van onze klanten

Alteryx Klantcases

Benieuwd hoe onze klanten Alteryx inzetten en de voordelen die ze hiermee behalen?
Lees de uitgebreide klantcases.

Lees de klantcases