Workshops

Wij bieden naast onze technische trainingen ook diverse workshops aan waarin nodige vaardigheden worden ontwikkeld om data te begrijpen, analyseren en interpreteren. Door praktische training en het ontwikkelen van kritisch denken helpen ze bij het nemen van weloverwogen beslissingen op basis van gegevens. De meerwaarde van deze workshops zit in het leren benutten van de waarde van data, zodat deze vóór jou gaat werken! Of het nu gaat om werk, studie of persoonlijke ontwikkeling, deze workshops helpen mensen om succesvol te zijn in een wereld waar data steeds belangrijker wordt.

In onderstaand overzicht vind je onze workshops die wij zowel op jouw locatie, onze locatie of online aanbieden. Staat jouw thema er niet tussen? We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Overzicht workshops

Data, communicatie & dashboard design

Hoe werkt het menselijk brein in relatie tot kleuren, vormen en logica? Hoe vertaal je visual design en praktische vragen naar een dashboard? Hoe helpt communicatie & whiteboarding hierbij?

Doelgroep: Selfservice gebruiker, Analist, Developer (Creator – Explorer)

Duur: 1 dag (locatie) / 2 dagdelen (online)

Meer informatie

Kiss

Keep it stupid simple. Welke vraag moet jouw dashboard beantwoorden? Doet het dat ook? Leer hoe je met zo min mogelijk “inkt” een zo goed mogelijk dashboards kunt bouwen.

Doelgroep: Selfservice gebruiker, Analist, Developer (Creator, Explorer)

Duur: 1 dagdeel

Meer informatie

Data Literacy & Usability Testing

De vaardigheid om met data te werken, voor jou en voor je doelgroep. Wie is je doelgroep? Hoe kijkt je doelgroep naar data en dashboards? Ga aan de slag met doelgroepgericht ontwikkelen en testen.

Doelgroep: Selfservice gebruiker, Analist, Developer (Creator – Explorer)

Duur: 1 dag (locatie) / 2 dagdelen (online)

Meer informatie

Data Denken

Interactief verkennen wat data nou eigenlijk is en hoe je ermee werkt. O.a. dimensies, meetwaardes, van bron tot dashboard, data-processen en data-kwaliteit komen aan bod.

Doelgroep: Iedereen

Duur: 1 dag (locatie) / 2 dagdelen (online)

Meer informatie

Datastructuren en Modellen

Interactieve verkenning van de wereld van datastructuren en modellen. Vervolg op ‘Data Denken’. Deze training helpt bij gespreksvoering met klant & ETL om te bepalen wat wel/niet mogelijk is.

Doelgroep: Developer, Beheerder (Creator)

Duur: 1 dag (locatie) / 2 dagdelen (online)

Meer informatie

Zij gingen je voor

“Zeer waardevolle kickstart voor ons bedrijf. Ik ben erg blij met de kennis die ik hebt opgedaan.”

Bas Bouwhuis – Analist

“De training is breed opgezet, geeft zowel theoretische achtergronden over data visualisatie, als inzichten in performance als over de logica achter de data visualisatie programma’s en het bouwen van visualisaties. Dat is prettig!”

Marieke de Gier – Data Analist

“Als relatieve beginner vond ik de inhoud en oefeningen bij vlagen best uitdagend, maar door het zelf ontdekken en het oefenen met de opgaven ging dit steeds beter. Goede combinatie tussen theorie en praktijk. Ik zou de opleiding zeker aanraden!”

Robert Visser – Adviseur

Waarom trainen zo belangrijk is

Vergroot het vertrouwen van mensen om beoogde doelen te halen

Verkort de doorlooptijd van verandering

Verhoogt de groepseffectiviteit om kennis en kunde op te doen en vast te houden

Helpt om veranderdoelen te halen

Wij helpen je graag op weg naar een
datagedreven cultuur

Nieuwsgierig naar wat Infotopics voor jouw organisatie kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op.
Wij denken graag met je mee.

NEEM CONTACT OP