We zijn op zoek naar nieuwe collega's - werken bij Infotopics

Waarom werken bij Infotopics? Dankzij de successen die wij behalen voor onze klanten, zijn wij een gezond en groeiend bedrijf. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor ons vakgebied.

Wil je werken met de nieuwste technieken op het gebied van data analyse? Ben je nieuwsgierig, leergierig of heb je veel ervaring toe te voegen aan ons team? Bekijk dan de vacatures en vertel ons waarom jij onze nieuwe collega wilt worden.

Interesse

Heb je passie voor data en interesse om bij Infotopics aan de slag te gaan? Neem dan contact op en motiveer waarom jij een Infotopper bent!

Ik wil werken bij Infotopics
Become a Young Data Professional

Onze vacatures

Content marketeer

Ben jij creatief, communicatief sterk en is doelgroepgericht denken jouw tweede natuur? Ontwikkel jij nieuwe campagnes en weet je deze zo effectief mogelijk in te zetten zodat we nieuwe potentiële klanten bereiken en klanten aan ons weten te binden met de juiste content? Dan hebben wij dé baan voor jou! Wij zijn per direct op zoek naar een content marketeer (minimaal 32 uur) die ons marketing team komt versterken.

Hoe ziet de functie eruit?

Als Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor de content binnen Infotopics. Binnen het marketing team creëer jij een visie op content creatie voor de komende jaren en ontwikkel je nieuwe campagnes voor bestaande en nieuwe doelgroepen van onze Business Units. Je schrijft, ontwerpt en verbetert content. Hierbij kun je denken aan het interviewen van klanten en schrijven van klantcases (incl. video’s), teksten voor landingspagina’s op de website, blogs, whitepapers, e-books, nieuwsbrieven, magazine etc. Hierbij streven we naar een mix van tekst, audiovisueel en video. Help jij ons een stap vooruit in de ideale mix hierin?

Je wordt onderdeel van ons gezellige en proactieve marketingteam. Verder sta je middenin de organisatie, aangezien het marketingteam de business units en Infotopics als groep bedient. Je bent dus veel in gesprek met collega’s voor hun inhoudelijke input die jij nodig hebt om nieuwe content te ontwikkelen.

Waarom past deze functie helemaal bij jou?

Met jouw proactieve instelling trek jij, samen met je collega’s het contentproces van het begin tot het eind: van het bedenken van de campagnes en bijbehorende thema’s in opdracht van onze Business Units, het maken van de content tot het daadwerkelijk opleveren ervan.

Je beschikt over een flinke dosis creativiteit en weet ons keer op keer te verrassen met leuke ideeën op het gebied van geschreven content dan wel visuele ontwerpen voor de site, drukwerk of social media.

Je volgt de laatste trends binnen onze sector en past de contentstrategie waar nodig hierop aan.

Wanneer is deze functie iets voor jou?

 • HBO werk- en denkniveau op het gebied van journalistiek, communicatie en/of contentmarketing.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de (content)marketing.
 • Kennis en ervaring met de producten van Adobe (beeld en videobewerking).
 • Affiniteit met online marketing (bijv. SEO, social media, analytics, marketing automation).
 • Ervaring met WordPress is een pré.
 • Een vlotte (en uiteraard foutloze) schrijfstijl, waarbij je de technische taal begrijpelijk maakt.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal.

Je bent minimaal 32 uur in de week beschikbaar. Standplaats voor deze functie is flexibel. Je kunt werken vanuit onze kantoren in Oldenzaal of Houten en deels vanuit huis.

Wat krijg jij hiervoor terug?

Een groei functie binnen een dynamisch bedrijf.
Samenwerken in een jong, enthousiast en informeel team.
Uitdagende werkzaamheden in een snel veranderende omgeving. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling.
Een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende plek in een bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden.

Wat je moet weten over de sollicitatieprocedure 

Wij willen heel graag op korte termijn deze collega aan ons team toevoegen. Heb je interesse in de functie, dan zien wij jouw reactie graag snel tegemoet.

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Chantal Geerdink, HR Manager of Mariëlle van Gorp, Marketing via 0541-532010.

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Technical BI Consultant

Waar staat Infotopics voor?

Willen inspireren… zit in het DNA van Infotopics en haar medewerkers. We zijn nieuwsgierig, analytisch vaardig en fan(atiek) als het gaat om het verkrijgen van inzicht in data. Onze klanten willen slimmer, doeltreffender en efficiënter worden door waarde uit data te halen. Door zelf data te zien, te begrijpen en te delen, nemen ze betere beslissingen op alle niveaus binnen de organisatie. Ze werken aan een data gedreven cultuur en creëren kansen en waarde voor de business. Infotopics helpt deze cultuur te bouwen door kennis, vaardigheden én ons enthousiasme over te dragen. Samen met klanten waarde uit data halen is leuk en inspirerend!

Wij zijn op zoek naar een Technical BI Consultant om onze klanten nog beter te kunnen helpen.

Wat ga je doen als Technical BI Consultant?

Infotopics is op zoek naar een Technical BI Consultant in verband met uitbreiding van ons team. In deze functie ga jij grote en middelgrote organisaties van over de hele wereld adviseren bij de implementatie van Tableau Server, Alteryx Server en door onszelf ontwikkelde applicaties (Apps for Tableau). Vervolgens begeleid je het volledige traject met betrekking tot installatie en overdracht naar de beheerorganisatie van de klant. Naast geplande werkzaamheden, ondersteun je klanten ook bij verstoringen in hun productieomgevingen. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zijn jouw werkzaamheden als Technical BI Consultant?

 • Inrichting, ontwikkeling en onderhoud
  Als Technical BI Consultant ben je verantwoordelijk voor de inrichting, technische ontwikkeling en onderhoud van Tableau Server en Alteryx Server omgevingen bij onze klanten.
 • Consultancy
  Jij bent de strategisch adviseur voor de klant en verantwoordelijk voor het definiëren en managen van Tableau/Alteryx Server en Apps for Tableau installatie projecten. Dit doe jij door een goede inventarisatie te maken van de situatie en deze om te zetten in duidelijke projectplannen. Je bent in staat om alle betrokkenen goed aangesloten te houden bij het proces voor een optimale implementatie. Ook ondersteun jij de salesafdeling met advies voor potentiële klanten.
 • Excellente uitvoering
  Jij draagt zorg voor een optimale performance en troubleshooting van Business Intelligence applicaties en infrastructuur bij onze klanten. Tevens ben je dé solution architect, die in staat is nieuwe oplossingsinrichtingen voor onze klanten te bedenken.

Waarom past deze functie helemaal bij jou?

Je hebt een enorme passie voor data analytics en je bent continu bezig je kennis te vergroten. Als achtergrond heb je een MBO / HBO  opleiding en heb je minimaal twee jaar ervaring op dit vakgebied.

Je hebt een goede kennis van Tableau Software of vergelijkbare tools en hebt bij voorkeur al ervaring met implementatie trajecten bij grotere organisaties. Je beschikt over een brede algemene IT kennis. Je krijgt veel energie van het opzetten van projectplannen bij klanten en je bent creatief in het bedenken van oplossingen.

Over welke specifieke kennis moet je beschikken?

Je beschikt over de volgende kennis en / of hebt affiniteit met:

 • IT infrastructuur en architectuur, van zowel on-premise als cloud-platformen. Bijvoorbeeld Azure en AWS.
 • Klassieke en moderne databases zoals MS-SQL Server, Oracle. Cloud database oplossingen in Azure en AWS. Tevens is kennis van Clouddatabase gewenst zoals bijvoorbeeld Snowflake
 • Security en Networking
 • Onderhoud en beheer van applicaties binnen Windows en Linux
 • Kennis van web development en webapplicaties is een pré

Waarom maak jij het verschil in deze functie?

Met jouw passie voor data ga jij onze klanten echt verder helpen. Door jouw enthousiaste en leergierige houding weet jij jezelf steeds verder te willen ontwikkelen. Je gaat een uitdaging niet uit de weg gaat en mede hierdoor maak jij het verschil bij klanten. Je weet wat klanten nodig hebben en je weet hiervoor steeds de juiste oplossingen aan te dragen. Je zoekt jouw collega’s proactief op om over de nieuwste oplossingen te sparren en staat open voor feedback. Je draagt actief bij aan het teamgevoel en samen zorgen jullie voor een optimale klanttevredenheid. Je bent dienstverlenend ingesteld, ‘de klant is koning’ voor jou, maar weet je ook goed wat de SLA afspraken zijn die gemaakt zijn. Je weet precies waar de grens ligt en handelt hier in commercieel opzicht ook naar.

Wat krijg jij hiervoor terug?

Een groei functie binnen een dynamisch bedrijf
Samenwerken in een jong, enthousiast en informeel team
Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal!
Wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling
Een marktconforme beloning met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Een uitdagende plek binnen een jong dynamisch bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden. Uitdagende werkzaamheden in een snel veranderende omgeving   

Wat je verder nog moet weten

Wil je meer weten over de functie en wie wij zijn? Kijk dan op www.infotopics.nl en www.appsfortableau.com voor meer informatie. Voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Chantal Geerdink (HR Manager) of Leon Schepers (Operationeel Manager). Beide zijn bereikbaar via telefoonnummer 0541-532010.

Herken jij jezelf in dit profiel en hebben we jouw interesse gewekt om ons mooie team te komen versterken? Reageer dan via onze site of stuur je CV rechtstreeks naar werken@infotopics.nl

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Productmanager onderwijs/zorg

Waar staat Infotopics voor?

Willen inspireren… zit in het DNA van Infotopics en haar medewerkers. We zijn nieuwsgierig, analytisch vaardig en fan(atiek) als het gaat om het verkrijgen van inzicht in data. Onze klanten willen slimmer, doeltreffender en efficiënter worden door waarde uit data te halen. Door zelf data te zien, te begrijpen en te delen, nemen ze betere beslissingen op alle niveaus binnen de organisatie. Ze werken aan een data gedreven cultuur en creëren kansen en waarde voor de business. Infotopics helpt deze cultuur te bouwen door kennis, vaardigheden én ons enthousiasme over te dragen. Samen met klanten waarde uit data halen is leuk en inspirerend!

Wij zijn 16 jaar geleden gestart met oplossingen voor het Onderwijs en zijn dé gesprekspartner voor onderwijsorganisaties op het gebied van begroten, managementinformatie en datagedreven werken. We helpen elke dag onderwijsklanten bij hun bedrijfsvoering door slim gebruik te maken van data. Hierbij leveren we bronsysteem onafhankelijke Saas-oplossingen. De vraagstukken van onze klanten zijn uiteenlopend: vergroten van marktaandeel, grip op retentie, inrichten van een datawarehouse, self-service BI etc.

Wij zijn op zoek naar een productmanager om deze markt verder te bedienen met onze oplossingen. Daarnaast hebben wij de ambitie om onze oplossingen in de zorg- en overheidsbranche verder uit te breiden.

Wat ga je doen als productmanager?

Als productmanager ben je de schakel tussen de markt, klanten en de interne organisatie. Het vertalen van de klantbehoefte naar nieuwe of aangepaste producten en diensten is jouw verantwoordelijkheid. Je weet wat er speelt in de branche en bij jouw klanten en je weet jouw klanten te verrassen met nieuwe producten en diensten, die helemaal aansluiten op hun vraag. Middels de Lean Scale up methode werk je samen met een team van ontwikkelaars continu aan nieuwe producten en diensten en samen met het team weet jij deze op de juiste manier te presenteren aan klanten.

Waarom past deze functie helemaal bij jou?

Je hebt passie voor data en je hebt kennis en ervaring in de Onderwijs en/of Zorg branche. Je beschikt over een afgeronde HBO+ opleiding en hebt meer dan 5 jaar relevante werkervaring. Een netwerk in het Onderwijs en/of Zorg is een grote pré.

Je bent gericht op het bouwen en onderhouden van langdurige klantrelaties en denkt graag met potentiële klanten mee wat voor hen de beste oplossing is. Door je passie voor het vak ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en neem je jouw klanten proactief mee in de mogelijkheden die er zijn. Je beschikt over innovatief vermogen en weet de klant te overtuigen van de beste oplossing. Je haalt energie uit het steeds verder optimaliseren van processen en je neemt hier ook graag de leiding in.

Wat biedt deze functie nog meer?

Wij hebben mooie groei ambities voor de komende tijd en zijn op zoek naar een kandidaat die verder kan groeien naar Business Unit Manager. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de profit & loss van de Business Unit en een volwaardig marktsegment dat je verder laat groeien. In deze groeifase heb jij een belangrijke rol in de professionaliseringsslag die we hierin willen maken.

Hoe maak jij het verschil in deze functie?

Elke dag ben jij bezig om nieuwe kansen in de markt te spotten en pak je hierop door. Je kan snel anticiperen en durft beslissingen te nemen. Je gaat zelfsturend te werk en treedt daadkrachtig op. Je krijgt enorm veel energie als je samen met het team tot nieuwe oplossingen voor een klant komt. Je hebt dit bereikt door op een inspirerende en enthousiaste manier leiding te geven aan het team en het proces in de juiste banen te leiden.

Wat krijg jij hiervoor terug?

Een hele vrije rol binnen een team met de beste data professionals van Nederland.
Ruim 50 enthousiaste data collega’s verspreid over heel Nederland.
Ruimte om actief aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Een marktconforme beloning met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Een uitdagende plek binnen een jong dynamisch bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden. Een functie waarin jij snel verder kan groeien en een volgende stap in je carrière kan maken.

Wat je verder nog moet weten

Voor meer informatie over Infotopics en wat wij doen in het Onderwijs kun je terecht op www.infotopics.nl en op www.infotopics-onderwijs.nl. Heb je na het lezen van deze sites nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Chantal Geerdink, HR Business Partner, op telefoonnummer 06-46040730.
Hebben we je interesse gewekt en zie jij jezelf al aan de slag in deze uitdagende functie? Solliciteer dan via onderstaande link. Graag komen wij met jou in contact!

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Webdeveloper met een passie voor data!

Zie jij jezelf werken aan het grootste Tableau Apps Platform ter wereld?

AppsforTableau is 2,5 jaar geleden als startup opgezet binnen Infotopics en heeft inmiddels klanten in 150 landen! We zijn daarom op zoek naar extra ontwikkelaars die ons helpen om nog meer gave concepten te ontwikkelen die we wereldwijd kunnen verkopen.

Hoe ziet jouw dag eruit als webdeveloper?

Een werkdag bij AppsforTableau is afwisselend en nooit saai. Je dag zal daarom veel bestaan uit het bouwen van nieuwe producten en ideeën! Dit kunnen vraagstukken zijn van een klant, een idee wat op onze backlog (Teamwork) staat of iets briljants wat je zelf hebt bedacht. Op deze manier gaan we met het team van een idee naar een concept en uiteindelijk naar een product in onze webwinkel. Je mag daarin meewerken aan elk facet. Technisch, UI, UX en Marketing (website). Daarnaast komen er vragen/tickets binnen van klanten over de hele wereld. De ene keer vraagt een klant om een missende feature en de andere keer rapporteert hij/zij een bug. Dit oplossen is een onderdeel van je werk, omdat het resulteert in blije klanten. Daarnaast draait het natuurlijk om het continu verbeteren van het platform.

Waarom past deze functie helemaal bij jou?

Jij bent een programmeur met enthousiasme voor data die interesse en je hebt voorkeur kennis heeft van:

 • Webdevelopment (HTML, CSS, PHP, Javascript, Node)
 • Moderne web frameworks
 • Databases
 • Gestructureerd ontwikkelen (componenten, GIT, SCRUM)

Hoe maak jij het verschil in deze functie?

Je beschikt over ondernemende en onderzoekende vaardigheden. Je ziet kansen liggen en gaat hier direct mee aan de slag. Je communiceert hierover met het team en jullie zoeken elkaar hierin op. Je bent technisch sterk, maar denkt altijd vanuit wat de gebruiker wil. Zowel de Nederlandse – als de Engelse taal beheers je in woord en geschrift uitstekend.

Wat krijg jij hiervoor terug?

Pioniersrol binnen een klein team met veel vrijheid.
Ruim 50 enthousiaste data collega’s verspreid over heel Nederland.
Ruimte om actief aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Een marktconforme beloning met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Een uitdagende plek binnen een jong dynamisch bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden. Jouw nieuw ontwikkelde producten worden wereldwijd een succes.

Wil je meer weten over wat Apps for Tableau doet?

Graag vertellen we je hier meer over. Je mag ons natuurlijk altijd bellen, mailen, twitteren. Maar begin alvast online:

 • Informatie over onze producten en ons team: https://appsfortableau.com/
 • Tableau – dé beste datavisualisatie en -analyse software van dit moment: https://www.tableau.com/
  • Onze twitter accounts: https://twitter.com/appsfortableau
 • De API’s waarmee wij met Tableau praten (naast ons twitter/mail contact met de developers ????): https://tableau.github.io/ en met name https://tableau.github.io/extensions-api/
 • Website van Infotopics: https://infotopics.nl/

Wil je alvast weten wie je nieuwe collega’s zijn?

Dat zijn deze Infotoppers:

collega's appsfortableau

About Infotopics

Eagerness to inspire… It is in the DNA of Infotopics and all our employees. We are curious, analytically skilled and we are fan(atic)s when it comes to acquiring insight from data.
Our customers want to become smarter, more effective, and more efficient by getting value from their data. By seeing, understanding and sharing insights themselves, they make better decisions in every part of the organisation. They strive to create a data-driven culture which generates opportunities and value for the business as a whole.
Infotopics helps build this culture by transferring knowledge, skills and enthusiasm. Obtaining value from data together with clients is fun and inspiring!

Meer informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Joost Deetman, Project Manager. Hij is bereikbaar op 06-26947140.

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Infotopics is per direct op zoek naar een Senior Consultant voor de business unit Analytics om onze klanten met strategisch en tactisch advies te stimuleren en te ondersteunen naar een data gedreven organisatie. Heb jij de creativiteit en kennis om een datavisie & -programma te ontwikkelen én neer te zetten bij onze klanten? Dan ben jij wat we zoeken!

Wat ga je doen als Senior Consultant Analytics?

Als Senior Consultant help jij klanten op weg naar een data gedreven organisatie. Je begrijpt dat de verandering die nodig is alleen maar gaat lukken als er integraal gekeken wordt naar de verandering van mensen, processen en technologie. Dit doe je door ze te adviseren op strategisch en tactisch niveau en samen met de klant een programma neer te zetten. Jij bent elke dag bezig samen met je team de klant te adviseren over de volgende stap die ze moeten zetten. Dankzij jouw enthousiasme en overkoepelende visie weet jij klanten in beweging te brengen met inspirerende én realistische plannen. Je bent in staat de wensen, propositie en situatie van de klant te vertalen naar een concrete road map die resulteert in waardevolle en betrouwbare data en nieuwe mogelijkheden om dit uit te nutten. Hiervoor heb je kennis van en / of ervaring in:

 • De nieuwste ontwikkelingen in data analytics
 • Visualisatie oplossingen (in elk geval kennis van Tableau)
 • Ervaring met Alteryx is een pré
 • Ontwerpen en realiseren van slimme (conceptuele) oplossingen
 • Lead consultant bij meerdere grote klantprojecten op het gebied van BI & data-analytics
 • Ervaring als projectmanager bij complexe klantvraagstukken
 • Sparringpartner op directie- en managementniveau
 • Leidinggevende ervaring

Wie zoeken we?

We zoeken een senior consultant die complexe situaties weet te overzien en vertalen naar structurele oplossingen. Je bent technisch sterk en kan door je ervaring werken met meerdere tools. Je weet hoe deze tools & bedrijfsprocessen kunnen bijdragen aan het tackelen van uitdagingen van je klant en kunt ze plaatsen in de technische infrastructuur van de klant. Je bent bovenal gedreven en kunt klanten én collega’s aansporen in beweging te komen, mensen krijgen energie van je.

Verder is je werk nauwkeurig, gestructureerd en ben je punctueel. Klanten zijn blij met jou: jij bent goed in het opbouwen, uitbouwen en onderhouden van klantrelaties.

Verder herken je jezelf hierin:

 • Je bent creatief, gedreven en eigenwijs
 • Je begrijpt de wereld van data door en door
 • Je weet mensen te overtuigen met jouw advies
 • Je werkt graag samen met klanten aan lange termijn plannen
 • Je weet hoe je commercieel op te stellen als de klantrelatie daarom vraagt
 • Je hebt aantoonbare ervaring met complexe klantvraagstukken
 • Je hebt HBO- of WO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Je bent procesvaardig en zelfstandig. Het bijhouden van taken en deadlines gaat je gemakkelijk af en je communiceert hier goed over
 • Je bent een netwerker en bij voorkeur actief in data-gerelateerde netwerken
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar
 • Woonachtig in regio Utrecht (werklocatie is bij klanten in heel Nederland of op onze vestiging in Houten)

Wat bieden we?

 • Een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Samenwerken in een jong, enthousiast en informeel team
 • Jouw ontwikkeling staat centraal! Wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling
 • Uitdagende klantcases in een dynamische werkomgeving
 • Interne en externe trainingen en deelname aan conferenties
 • Een uitdagende plek in een bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden
Ja, ik wil werken bij Infotopics

De vraag naar data en mensen die er mee kunnen werken neemt toe. Veel van onze klanten vragen ons hierbij te helpen. Daarom leiden wij mensen op tot data analist, product specialist, trainer en/of business intelligence consultant.

Meerdere keren per jaar starten we met een nieuwe groep (jonge) data-professionals. We bieden een programma van twee jaar, met keuzemogelijkheden voor een specialisatie naar wens. Wanneer je het programma succesvol doorloopt krijg je een baan aangeboden bij Infotopics of introduceren we je bij ons netwerk van partner-organisaties.

zie youngdataprofessional.com voor alle ins en outs over het programma.

PROGRAMMA

Het programma is opgebouwd uit verschillende onderdelen,  o.a. de volgende aspecten komen aan bod:
Vakinhoudelijke ontwikkeling:

 • Kennissessies over technologie, software en de branche
 • Training en coaching door ervaren data-professionals
 • Werken met de nieuwste generatie analytische tools: Tableau en Alteryx

Persoonlijke en professionele ontwikkeling:

 • Wie ben je en wat zijn jouw talenten?
 • Samenwerken in multidisciplinaire teams
 • Leiderschap, communicatie en projectmanagement
 • …en diverse gerelateerde vaardigheden.

AAN DE SLAG IN DE PRAKTIJK

Bovenstaande ga je meteen vanaf het begin in praktijk brengen bij onze vooruitstrevende partner-organisaties. Senior collega’s zullen je hierbij begeleiden. Naarmate het programma vordert ga je steeds meer zelfstandig aan de slag en word je onderdeel van een multidisciplinair data-team.
Onze partner-organisaties zijn betrokken bij de opzet en de invulling van het programma. Je gaat gedurende het programma bij diverse organisaties aan de slag. De kennis en expertise die je opdoet deel je met anderen tijdens kennissessies die je aangeboden krijgt of zelf organiseert.

EEN NETWERK EN CERTIFICEREN

Je zult heel snel een netwerk opbouwen door heel Nederland (en mogelijk ook Europa) dat je nodig zult hebben bij het organiseren van een ‘top of the bill’ data-event ter afsluiting van het programma. Als kers op de taart ga je ook nog deelnemen aan een Tableau Conferentie EMEA om je te certificeren als Tableau consultant.

Dit is je kans om een boost te geven aan jouw data-carrière!

WAT WIJ ZOEKEN IN JOU

• HBO/universitair werk en denkniveau
• Nieuwsgierig
• Analytisch
• Enthousiast
• Leergierig
• Passie voor werken met data
• Ervaring met R, Python, SPSS, Excel en/of andere data analyse software.

Met een achtergrond in:
• (Technische) bedrijfskunde / business administration
• Bedrijfseconomie / Econometrie
• Business IT & Management
• Informatica
• Creatieve Technologie
• Forensisch onderzoek
• Of een andere opleiding waarin statistische kennis aan bod komt.

Staat jouw studie-achtergrond er niet bij, maar voldoe je wel aan de bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Solliciteren via onderstaande knop of gebruik het formulier op www.youngdataprofessional.com
Meer informatie via? mail naar werken@infotopics.nl of bel 0541 532010

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Onze vacatures voor studenten

Stagiair(e) HBO-ICT

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek in de wereld van data? Lees dan snel verder!

Voor onze Analytics afdeling zijn wij op zoek naar een stagiaire.

Wat ga jij bij ons doen?

 • Je gaat meewerken aan de inrichting, technische ontwikkeling en onderhoud van Tableau Server en Alteryx Server omgevingen bij onze klanten.
 • Je werkt mee aan een optimale performance en troubleshooting van Business Intelligence applicaties en infrastructuur bij onze klanten.

Waarom past deze functie bij jou?

Je hebt een passie voor data analytics en je wil je kennis op dit gebied graag vergroten. Je volgt een HBO studie richting ICT of een aanverwante opleiding en je beschikt al over een brede IT kennis.

Welke kennis moet ik hebben?

Je beschikt over de volgende kennis en/of hebt affiniteit met:

 • IT infrastructuur en architectuur.
 • Klassieke en moderne databases zoals MS-SQL Server, Oracle. Cloud database oplossingen in Azure en AWS.
 • Onderhoud en beheer van applicaties binnen Windows en Linux.
 • Kennis van web development en webapplicaties is een pré.

Wat je moet weten over de sollicitatieprocedure

Wil je meer weten over de stageplek en wie wij zijn? Kijk dan op www.infotopics.nl voor meer informatie. Voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Chantal Geerdink (HR Manager) of Leon Schepers (Operationeel Manager). Beide zijn bereikbaar via telefoonnummer 0541-532010.

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek of bijbaan naast je studie in de wereld van Data? Lees dan snel verder!

Voor AppsforTableau, onderdeel van Infotopics B.V., zijn wij op zoek naar een stagiaire of oproepkracht die mee wil werken aan het verder uitbouwen van dit snel groeiende bedrijfsonderdeel en marktleider op gebied van Tableau Solutions.

Wat ga jij bij ons doen?

 • Het ontwerpen en samenstellen van documentatie en handleidingen voor de solutions, die wij aanbieden aan klanten
 • Het ontwerpen van GIF-jes en samenstellen van video’s, als aanvulling op de documentatie en handleidingen
 • Het meewerken aan overige online marketing activiteiten om zichtbaar te zijn in de markt en bij onze klanten
 • Inrichten, beheren en uitbouwen van Social Media kanalen

Wanneer is deze stage helemaal iets voor jou?

 • Je iets met data hebt en je hier verder in wilt verdiepen
 • Je over de leukste ideeën beschikt om de toepasbaarheid van onze solutions op een prettig leesbare manier te omschrijven
 • Jij je helemaal op je plek voelt in een team waar innovatie, gedrevenheid en samenwerken enorm belangrijk zijn
 • Je een MBO of HBO studie richting IT, Marketing of Commercie volgt

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden jou een stage of bijbaan bij de wereldwijde marktleider op het gebied van Tableau Solutions. Dit is jouw kans om je verder te verdiepen in deze wereld. Je leert wat data gedreven werken is en staat in nauw contact met hoe wij steeds meer solutions ontwikkelen voor Tableau. Je werkt samen in een team, waar dé experts op dit vakgebied werkzaam zijn. En daarbij krijg je alle vrijheid om je eigen ideeën te delen en tot uitvoering te brengen.

Wat krijg jij hiervoor terug?

Een groei functie binnen een dynamisch bedrijf.
Samenwerken in een jong, enthousiast en informeel team.
Uitdagende werkzaamheden in een snel veranderende omgeving. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling.
Een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende plek in een bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden.

Over AppsforTableau

Eagerness to inspire… het zit in het DNA van al onze medewerkers. Wij zijn nieuwsgierig, analytisch sterk onderlegd en we zijn enorm gedreven om steeds meer inzichten uit data te halen te halen voor onze klanten. Door het zien en begrijpen van data zijn klanten in staat betere beslissingen te nemen in elk deel van hun onderneming. Wij streven ernaar een data gedreven cultuur te creëren, waarbij nieuwe kansen wordt gecreëerd en waarde wordt toegevoegd.

Voor meer informatie over AppsforTableau kun je ons altijd contacten. Voor vragen kun je terecht bij Richard van Wijk, Business Manager AppsforTableau (06-13207599) of Chantal Geerdink, HR Business Partner (06-46040730) en kijk vooral ook op onze websites voor meer informatie.

www.appsfortableau.com en www.infotopics.nl

Ja, ik wil werken bij AppsforTableau

Zoek jij een uitdagende afstudeerplek? Dan zit je goed bij Infotopics!

Wij bieden jou het volgende:

 • Goede begeleiding.
 • Toegang en deelname tot interne trainingen.
 • Ben jij een talent? Dan houden we je graag in ons team. Meerdere afstudeerders zijn jou inmiddels voorgegaan.
 • Wij hebben genoeg ideeën voor afstudeeropdrachten, maar staan vooral open voor ideeën die je zelf aandraagt.

Studies die veel raakvlakken hebben met werken bij Infotopics:

 • (Technische) bedrijfskunde
 • Business IT & Management
 • Creative Technology
 • Business Administration
 • Forensisch onderzoek

Staat jouw studie er niet bij, maar heb je wel interesse? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Werken bij Infotopics

Werken bij Infotopics betekent werken aan je passie. Wij kijken naar jouw talenten en passen daar het werk zo goed mogelijk op aan. Je krijgt ruimte om je te ontplooien op die aspecten die passen bij jouw ambities. Het betekent ook teamwork. Zowel met klanten, partners als collega’s. Infotopics is succesvol, omdat wij door dit teamwork in staat zijn snel antwoorden te geven op de informatievragen van klanten. Wij kiezen voor een data-gedreven aanpak. Geen ellenlange ontwerptrajecten, maar direct aan de slag op eigen gegevens en laten zien wat de mogelijkheden zijn, om zo tot een concreet resultaat te komen.

Wij zijn een jong en divers team en vinden het belangrijk om met onze personeelsvereniging Infotoppers leuke dingen te ondernemen, zoals stedentrip, skiën,  pubquiz, paintballen of teambuilding sessies. Verder vinden wij het belangrijk dat je woont en werkt waar jij jezelf het prettigst voelt. Naast ons hoofdkantoor in Twente, hebben we vestigingen in Groningen en Houten.

Infotopics is maatschappelijk betrokken en steunt jaarlijks een flink aantal goede doelen, zoals Welkomhuis Twente, Stichting Leergeld en Alpe d’HuZes. Daarnaast dragen wij ons steentje bij met ondersteuning voor evenementen, sport- en culturele clubs.

Sportief uitje Infotopics

Werken bij Infotopics,
oftewel werken

– in een omgeving waar jouw mening er toe doet.
– op niveau.
– op de scheidslijn van business en ICT.
– met de nieuwste technologieën.
– met veel fun.
– met veel afwisseling.
– met de klant als partner.
– vanuit jouw interesses.
– met betrokken collega’s.

Werken bij Infotopics – Spreekt jou dit aan?

Denk jij bij Infotopics te passen en spreekt ons bedrijf jou aan? Bekijk dan onze vacatures bovenaan deze pagina en neem contact op. Neem contact op via 0541-532010, mail naar werken@infotopics.nl of klik op nevenstaande button en vul het contactformulier in.

Ik wil werken bij Infotopics