We zijn op zoek naar nieuwe collega’s – werken bij Infotopics

Waarom werken bij Infotopics? Dankzij de successen die wij behalen voor onze klanten, zijn wij een gezond en groeiend bedrijf. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor ons vakgebied.

Wil je werken met de nieuwste technieken op het gebied van data analyse? Ben je nieuwsgierig, leergierig of heb je veel ervaring toe te voegen aan ons team? Bekijk dan de vacatures en vertel ons waarom jij onze nieuwe collega wilt worden.

Onze vacatures

Business Unit Manager Onderwijs

Bekijk de vacature

Sales Engineer

Bekijk de vacature

(Senior) Data Engineer

Bekijk de vacature

Data Analytics Consultant

Bekijk de vacature

Senior Consultant

Bekijk de vacature

Onze vacatures voor studenten

Afstuderen

Bekijk de vacature

Werken bij Infotopics

Werken bij Infotopics betekent werken aan je passie. Wij kijken naar jouw talenten en passen daar het werk zo goed mogelijk op aan. Je krijgt ruimte om je te ontplooien op die aspecten die passen bij jouw ambities. Het betekent ook teamwork. Zowel met klanten, partners als collega’s. Infotopics is succesvol, omdat wij door dit teamwork in staat zijn snel antwoorden te geven op de informatievragen van klanten. Wij kiezen voor een datagedreven aanpak. Geen ellenlange ontwerptrajecten, maar direct aan de slag op eigen gegevens en laten zien wat de mogelijkheden zijn, om zo tot een concreet resultaat te komen.

Wij zijn een jong en divers team en vinden het belangrijk om met onze personeelsvereniging Infotoppers leuke dingen te ondernemen, zoals stedentrip, skiën, pubquiz, paintballen of teambuilding sessies. Verder vinden wij het belangrijk dat je woont en werkt waar jij jezelf het prettigst voelt. Naast ons hoofdkantoor in Oldenzaal, hebben we vestigingen in Houten en Hardenberg.

Infotopics is maatschappelijk betrokken en steunt jaarlijks een flink aantal goede doelen, zoals Welkomhuis Twente, Stichting Leergeld en Alpe d’HuZes. Daarnaast dragen wij ons steentje bij met ondersteuning voor evenementen, sport- en culturele clubs.

Zien begrijpen doen - Jacks art Infotopics

Werken bij Infotopics,
oftewel werken

– in een omgeving waar jouw mening er toe doet.

– op niveau.

– op de scheidslijn van business en ICT.

– met de nieuwste technologieën.

– met veel fun.

– met veel afwisseling.

– met de klant als partner.

– vanuit jouw interesses.

– met betrokken collega’s.

Werken bij Infotopics – Spreekt jou dit aan?

Heb je passie voor data en interesse om bij Infotopics aan de slag te gaan? Neem dan contact op en motiveer waarom jij een Infotopper bent!

Ik wil werken bij Infotopics