Word jij onze nieuwe collega? Werken bij Infotopics2018-11-27T16:33:39+00:00

We zijn op zoek naar nieuwe collega's - werken bij Infotopics

Waarom werken bij Infotopics? Dankzij de successen die wij behalen voor onze klanten, zijn wij een gezond en groeiend bedrijf. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor ons vakgebied.

Wil je werken met de nieuwste technieken op het gebied van data analyse? Ben je nieuwsgierig, leergierig of heb je veel ervaring toe te voegen aan ons team? Bekijk dan de vacatures en vertel ons waarom jij onze nieuwe collega wilt worden.

Datagedreven bedrijven zijn de winnaars van morgen. Zij zien data als grondstof en Analytical Excellence als de motor om waarde uit data te ontsluiten. Infotopics helpt deze bedrijven zich voor Analytical Excellence te organiseren. Dit realiseert zij middels het helpen ontwikkelen van een waarde gedreven data-strategie, met een grote focus op training, opleiding en begeleiding, het inrichten van data-processen en het gebruik van best in class intuïtieve technologie.

We zijn een hecht team met veel ambitie, grote dromen en een enorme dosis passie en energie. Wij groeien hard in Nederland. Ben jij een energieke optimist met passie voor het HR-vak? Heb jij organisatietalent, ben je beleidsmatig goed ondergelegd en weet je zelfstandig jouw weg te vinden? Kun je hoofd- en bijzaken scheiden en wil je echt impact maken in de dagelijkse praktijk? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou voor onze nieuwe functie, de HR Business Partner.

Kenmerkend aan jou als HR Business Partner

 • Je hebt oprechte interesse in wat mensen en organisaties beweegt en drijft.
 • Je steekt je handen uit de mouwen en met je analytische blik ga je pragmatisch aan de slag.
 • Je bent sensitief & empathisch en beheerst verschillende gesprekstechnieken.
 • Je staat je ‘mannetje’ en hebt hart voor je vakgebied.
 • Je bent open, optimistisch en houdt van humor.
 • Jij bent niet perfect, maar wel jezelf.

Daarnaast heb jij als HR Businesspartner:

 • Een afgeronde HBO/WO bij voorkeur richting HR en je bent toe aan je 2e of 3e carrièrestap.
 • Bij voorkeur meer dan 5 jaar HR-ervaring in de commerciële dienstverlening.
 • Ervaring in het opzetten van een HR-strategie en deze weten te vertalen naar de operatie inclusief concrete en werkbare doelstellingen.
 • • Ervaring in gebieden als werving en selectie, arbeidsvoorwaarden, ziekteverzuim, loopbaanbegeleiding, opleidingenbeleid, beoordelen en belonen en aanverwante HR gebieden.
 • 0.5-1 FTE beschikbaar.

Hoe ziet je dag eruit als HR Business Partner?

Jouw dag is nooit hetzelfde. Je levert continue vanuit jouw expertise, gevraagd en ongevraagd, in de operatie en op directieniveau een bijdrage aan uiteenlopende HR-vraagstukken over de verschillende vestigingen heen. Je voorziet de vraag voordat hij gesteld wordt en daagt de Infotopics business op HR-thematiek en uitvoering uit.

Je werkt zelfstandig, maar spart ook volop met je collega’s. Je houdt bij wat er speelt in het HR-veld en signaleert ontwikkelingen uit de markt. Je richt je op werving en selectie, op persoonlijke ontwikkeling van onze talenten en leiders, het mee vormgeven van loopbaanpaden en het verder definiëren en uitvoeren van het arbeidsvoorwaardelijk beleid, passend bij de verdere doorgroei van het bedrijf.

Je krijgt:

Een goed marktconform salaris. Je kunt het verschil maken in een snelgroeiende organisatie die een leidersrol neemt in de data-analytics branche. Je hebt ruime mogelijkheden voor zelfontwikkeling.

Dit is jouw moment, solliciteer nu!

Ben jij de HR Business Partner die we zoeken? We vertellen je graag nog meer over de vacature en mogelijkheden die we bieden. Stuur je cv met motivatie naar werken@infotopics.nl, bij vragen kan er contact opgenomen worden met 0541 532 010. Het aanvragen van een VOG kan een onderdeel van de sollicitatieprocedure. De kosten hiervan worden gedragen door Infotopics.

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Functieomschrijving

Als Data Analytics specialist zet jij het nieuwe Analytics verder op de kaart! Jij vindt het een uitdaging om bedrijven en organisaties te helpen hun business competentie op gebied van data analytics op te bouwen. Hierbij maak je gebruik van Tableau, Alteryx, DataRobot en jouw kennis op het gebied van data modellering, data management, data processen en data governance.

Het maakt niet uit waar jij de gegevens vandaan moet halen. Jij hebt technisch inzicht en bent inventief om snel met gegevens aan de slag te gaan en een goede oplossing te bouwen voor onze klanten. Dit doe je zowel zelfstandig als in teamverband. Je bent enthousiast en vindt het leuk om naar klanten te gaan en om voornamelijk aan korte projecten te werken. Je geeft adviezen of helpt de klanten op weg door middel van een training. Daarnaast vind je het leuk om binnen het Infotopics team mee te werken aan projecten.

Jouw taken

Je werkzaamheden worden zowel op locatie bij de klant als op een werklocatie naar keuze uitgevoerd (Oldenzaal, Groningen, Houten) en bestaan uit de volgende taken: 

 • Inventariseren en specificeren van informatiebehoeften en bronsystemen bij klanten door middel van business scans en discovery workshops.
 • Ondersteunen bij pre-sales trajecten (projectaanpak, demo’s geven, adviseren bij klantvoorstellen).
 • Meewerken en adviseren in diverse (klant)projecten.
 • De klantvraag omzetten in de juiste implementatie.
 • Ontwerpen en realiseren van slimme (conceptuele) oplossingen.
 • Training geven aan collega’s (en optioneel klanten).

Wij vragen

 • Passie voor data analytics!
 • HBO/Academisch werk- en denkniveau.
 • Aantoonbare werkervaring op het gebied van data analytics software.
 • Kennis van datamodellering.
 • Analytisch, slagvaardig en creatief in het bedenken van oplossingen.
 • Teamspeler maar zelfstandig.
 • Flexibel op het gebied van reisafstanden. We proberen rekening te houden met geografische afstanden, maar helaas is dit niet altijd mogelijk.
 • In het bezit van rijbewijs B.
 • Specifieke kennis en ervaring in de gebieden Retail, Banking & Insurance, Public en Health is een pré.

Wij bieden

 • Afwisselende en uitdagende werkomgeving.
 • Samenwerken met een enthousiast, jong en informeel team.
 • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Meerdere werklocaties in Nederland.
 • (Interne) trainingen en deelname aan conferenties.
Ja, ik wil werken bij Infotopics

Datagedreven bedrijven zijn de winnaars van morgen. Zij zien data als grondstof en Analytical Excellence als de motor om waarde uit data te ontsluiten. Infotopics helpt deze bedrijven Analytical Excellence te realiseren. Key-onderdelen zijn een waarde gedreven data-strategie, een grote focus op training en begeleiding, het inrichten van data-processen en het gebruik van best in class intuïtieve analytics technologie.

We zijn een hecht team met veel ambitie, een grote focus op persoonlijke ontwikkeling en een enorme dosis passie en energie. Wij groeien hard in Nederland en we openen meerdere vestigingen.

Ben jij een communicatieve duizendpoot? Heb jij ervaring met projecten en de inzet van mensen? Ben je organisatorisch sterk en commercieel ingesteld? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Wij zoeken een Project Officer voor het hoofdkantoor in Oldenzaal.

Functieomschrijving

Als Project Officer ben je de spil in de projecten en engagements bij onze klanten.

Dit betekent in de praktijk dat je overzicht houdt m.b.t. de inzet van al onze consultants bij klanten en over de projecten die we uitvoeren.

Jij coördineert in samenspraak met Sales de (technische) impact assessment van wat door klanten gevraagd wordt en of we commitments aangaan die we ook kunnen waarmaken. Tijdens de verschillende fasen van de projecten en engagements bij onze klanten besteed jij aandacht aan de business case, planningen, voortgang, kwaliteit, financiën, resources en risico’s. Ook draag jij zorg voor een inzet van onze consultants bij klanten die past bij hun kennisniveau, woon-werksituatie, ontwikkelingsafspraken en andere punten die van belang kunnen zijn.

Onder soms turbulente omstandigheden weet je alert en professioneel te handelen.

Als Project Officer bouw je binnen Infotopics mee aan de ontwikkeling van het vakgebied PMO. In de praktijk betekent dit: mooie afwisselende projecten, een persoonlijk ontwikkelplan en passende opleidingen.

Je blinkt uit in communicatie, zelfstandigheid, accuratesse en relatiemanagement.

Wat we vragen:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een Project Office rol danwel in een rol die zich focust op het inzetten van medewerkers bij klanten.
 • Kennis van projectadministraties, -financiën c.q. -control
 • Ervaring in het consultancy vak en affiniteit met analytics
 • Kennis en ervaring met agile en project management methodieken is een pre.

Je krijgt:

Een goed marktconform salaris. Je kunt het verschil maken in een snelgroeiende organisatie die een leidersrol neemt in de data-analytics branche. Je hebt ruime mogelijkheden voor zelfontwikkeling.

Dit is jouw moment, solliciteer nu!

Ben jij de Project Management Officer die we zoeken? We vertellen je graag nog meer over de vacature en mogelijkheden die we bieden. Stuur je cv met motivatie naar werken@infotopics.nl, bij vragen kan er contact opgenomen worden met 0541 532 010.  Het aanvragen van een VOG kan een onderdeel van de sollicitatieprocedure. De kosten hiervan worden gedragen door Infotopics.

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Functieomschrijving

Als productconsultant ben je binnen Infotopics één van de experts op het gebied van Alteryx, Tableau en/of DataRobot. Dat betekent dat jij in projecten meedraait waar jouw expertise van belang is. Dit kunnen zowel klantprojecten als interne projecten zijn (bijv. het ontwikkelen van product solutions).
Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en deelt deze actief met collega’s. Daarnaast heb je ook enige kennis van andere software die Infotopics gebruikt, zodat je op het juiste moment collega productspecialisten inschakelt.
Het werk speelt zich af op hoog niveau met complexe vraagstukken. Je bent analytisch zeer sterk en kunt de klantwens uitstekend vertalen naar goede implementaties. Je bent een puzzelaar en houdt er van om slimme oplossingen te bedenken.

Jouw taken

Je werkzaamheden worden zowel op locatie bij de klant als op een werklocatie naar keuze uitgevoerd (Oldenzaal, Groningen, Houten) en bestaan uit de volgende taken: 

 • Meewerken en adviseren in diverse (klant)projecten.
 • De klantvraag omzetten in de juiste implementatie.
 • Ontwerpen en realiseren van slimme (conceptuele) oplossingen.
 • Training geven aan collega’s (en optioneel klanten).

Wij vragen

 • Passie voor data analytics!
 • HBO/Academisch werk- en denkniveau.
 • Gecertificeerd op het gebied van Alteryx, Tableau en/of DataRobot of aantoonbare werkervaring dan wel de potentie hebben om snel deze certificeringen te bereiken.
 • Analytisch en creatief in het bedenken van oplossingen.
 • Teamspeler maar zelfstandig.
 • Flexibel op het gebied van reisafstanden. We proberen rekening te houden met geografische afstanden, maar helaas is dit niet altijd mogelijk.
 • In het bezit van rijbewijs B.
 • Kennis en ervaring op het gebied van Retail, Banking & Insurance, Public en Health is een pre.

Wij bieden

 • Afwisselende en uitdagende werkomgeving.
 • Samenwerken met een enthousiast, jong en informeel team.
 • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Meerdere werklocaties in Nederland.
 • (Interne) trainingen en deelname aan conferenties.
Ja, ik wil werken bij Infotopics

Functieomschrijving

Als  Trainer en Consultant zet jij het nieuwe BI verder op de kaart! Jij vindt het een uitdaging om klanten te helpen alle soorten informatie om te zetten naar oplossingen die er echt toe doen. Hierbij maak je gebruik van Tableau, Alteryx en jouw kennis op het gebied van datamodellering. Het maakt niet uit waar jij de gegevens vandaan moet halen. Jij hebt technisch inzicht en bent inventief om snel met gegevens aan de slag te gaan en een goede oplossing te bouwen voor onze klanten. Dit doe je zowel zelfstandig als in teamverband. Je bent enthousiast en vindt het leuk om trainingen te geven waardoor onze klanten zelf aan de slag kunnen met Tableau en Alteryx. Daarnaast werk je ook mee in korte projecten als productexpert en geef je adviezen of workshops. Jij houdt van afwisseling waardoor je 50% van je tijd Tableau en Alteryx trainingen geeft en 50% van je tijd bezig bent met diverse (klant)projecten.

Jouw taken

Je werkzaamheden worden zowel op locatie bij de klant als op een werklocatie naar keuze uitgevoerd (Oldenzaal, Groningen, Houten) en bestaan uit de volgende taken: 

 • Het geven van trainingen aan klanten en collega’s.
 • Meewerken aan het ontwikkelen van nieuwe trainingen en het verbeteren of updaten van bestaande trainingen.
 • Zelfstandig inventariseren en specificeren van informatiebehoeften en bronsystemen bij kleine en middel grote klanten door middel van business scans en discovery workshops.
 • Meewerken in diverse (klant)projecten.
 • Zelfstandig advies kunnen geven aan midden management van kleine en middelgrote bedrijven.
 • De klantvraag omzetten in de juiste implementatie.
 • Ontwerpen en realiseren van slimme (conceptuele) oplossingen.

Wij vragen

 • Passie voor data analytics!
 • HBO/Academisch werk- en denkniveau.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van data analytics software.
 • Kennis van datamodellering.
 • Analytisch, slagvaardig en creatief in het bedenken van oplossingen.
 • Teamspeler maar zelfstandig.
 • Flexibel op het gebied van reisafstanden. We proberen rekening te houden met geografische afstanden, maar helaas is dit niet altijd mogelijk.
 • In het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden

 • Afwisselende en uitdagende werkomgeving.
 • Samenwerken met een enthousiast, jong en informeel team.
 • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
Ja, ik wil werken bij Infotopics

Datagedreven bedrijven zijn de winnaars van morgen. Zij zien data als grondstof en Analytical Excellence als de motor om waarde uit data te ontsluiten. Infotopics helpt deze bedrijven Analytical Excellence te realiseren. Key-onderdelen zijn een waarde gedreven data-strategie, een grote focus op training en begeleiding, het inrichten van data-processen en het gebruik van best in class intuïtieve analytics technologie.

We zijn een hecht team met veel ambitie, grote focus op persoonlijke ontwikkeling en een enorme dosis passie en energie. Wij groeien hard in Nederland en we openen meerdere vestigingen.

Ben jij een communicatieve duizendpoot en heb jij een passie voor de ontwikkeling van talent? Ben jij een geboren coach en weet jij als geen ander hoe je mensen kan inspireren, overtuigen en motiveren? Ben je organisatorisch sterk en commercieel ingesteld? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Wij zoeken een Talent Manager Young Data Professionals (YDP) voor onze vestiging in Houten.

Functieomschrijving

In een tweejarig programma stomen wij aanstormende talenten klaar tot veelzijdige Data Professionals. Het eerste jaar is gericht op gezamenlijke vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, het tweede jaar is er veel ruimte voor persoonlijke individuele ontwikkelingsrichtingen.

Dit zal vaak gecombineerd zijn met 4 dagen in de week opdrachten bij klanten, omdat er het meest wordt geleerd door het toepassen van kennis in de uitdagende praktijk bij onze diverse opdrachtgevers of in onze eigen praktijk.

Als Talent Manager ben je verantwoordelijk voor de begeleiding, ontwikkeling en coaching van onze YDP-ers in diverse vakinhoudelijke disciplines (zoals data preparation en -management, machine learning en data visualization) in verschillende business domeinen zoals Retail, Finance en vele andere.

Je bent verantwoordelijk voor ongeveer 20-25 YDP-ers. Je werkt samen met Infotopics managing consultants, het projectbureau en interne en externe experts die de vakinhoudelijke inbreng verzorgen van het programma.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent het eerste aanspreekpunt en leidinggevende voor de YDP-ers en je coacht, motiveert, ontwikkelt en begeleidt de YDP-ers
 • Je voert opvolgingsgesprekken met de opdrachtgevers
 • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en bewaken van de HR cyclus en ziekteverzuim en de controle hierop
 • Je initieert en coördineert de continue verbetering en professionele invulling van het YDP programma samen met de inhoudelijke experts
 • Je stelt het recruitment beleid op, stuurt dit aan en voert de selectiegesprekken met de potentiele YDP-ers samen met Infotopics collega’s
 • Je gaat desgewenst mee met Sales om klanten te interesseren voor YDP- programma kandidaten van Infotopics
 • Je denkt mee in initiatieven om het YDP-programma breder te vermarkten
 • Je bent mede-verantwoordelijk voor declarabele inzet van YDP-ers bij klanten

Wat we vragen:

 • Een afgeronde studie op HBO/WO niveau
 • Minimaal 4-7 jaar werkervaring
 • Een achtergrond waarin gevoel voor HR, ontwikkeling van (jonge) medewerkers en een gezonde commerciële drive zichtbaar is
 • Affiniteit met analytics

Je krijgt:

Een goed marktconform salaris. Je kunt het verschil maken in een snelgroeiende organisatie die een leidersrol neemt in de data-analytics branche. Je hebt ruime mogelijkheden voor zelfontwikkeling.

Dit is jouw moment, solliciteer nu!

Ben jij de Talent Manager YDP die we zoeken? We vertellen je graag nog meer over de vacature en mogelijkheden die we bieden. Stuur je cv met motivatie naar werken@infotopics.nl, bij vragen kan er contact opgenomen worden met 0541 532 010.  Het aanvragen van een VOG kan een onderdeel van de sollicitatieprocedure. De kosten hiervan worden gedragen door Infotopics.

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Datagedreven bedrijven zijn de winnaars van morgen. Zij zien data als grondstof en Analytical Excellence als de motor om waarde uit data te ontsluiten. Infotopics helpt deze bedrijven Analytical Excellence te realiseren. Wij helpen met het opstellen van een waarde gedreven data-strategie, een grote focus op training en begeleiding, het inrichten van data-processen en het gebruik van best in class intuïtieve analytics technologie.

We zijn een hecht team met veel ambitie, een grote focus op persoonlijke ontwikkeling en een enorme dosis passie en energie. Wij groeien hard in Nederland en we openen meerdere vestigingen.

Ben jij een communicatieve duizendpoot? Vind jij het leuk om met klanten te werken? Ben je organisatorisch sterk en commercieel ingesteld? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Wij zoeken een License Officer binnen ons Inside Sales team voor ons hoofdkantoor in Oldenzaal.

Functieomschrijving

Jij bent de spin in het web op het gebied van licencties voor onze klanten, voor onszelf en voor onze technology partners. Je ondersteunt Sales managers en Inside Sales officers op gebied van licenties. Je volgt offertes op en managed de het inkoopproces richting software technology partners

Hoe ziet jouw uitdaging eruit?

In deze functie ligt je verantwoordelijkheid bij verschillende resultaatgebieden. Bij elk gebied horen uiteenlopende taken wat betekent dat je een veelzijdige en afwisselende functie bekleed.

 • Je ondersteunt Sales managers en Inside Sales Officers in het volledige salesproces vanuit je rol in het offertedesk- en licentiedeskproces o.g.v. Tableau, Alteryx en andere externe en interne software licenties.
 • Je houdt prijzen voor licenties adhv wisselkoersen in de gaten en je berekent prijzen om licenties gelijk te kunnen trekken (co-terming).
 • De offertes verwerk je administratief in CRM en de portals van de technology partners en je draagt er zorg voor dat deze altijd bij zijn.
 • Je bereidt orders voor, verwerkt deze en zorgt indien benodigd voor een goede overdracht richting Project Office.
 • Je verzorgt het verlengingsproces van de licentiesoftware.
 • Je draagt zorg voor het tijdig uitleveren van licentie-keys voor onze klanten.
 • Je verzorgt updates richting account-teams van software leveranciers indien benodigd.
 • Je bent eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers bij afwezigheid van de Sales managers.
 • Je zorgt zelfstandig voor antwoorden op vragen van klanten en collega’s over offertes, orders en projecten o.g.v. licenties.
 • Je hebt een signaalfunctie voor klanten en collega’s.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt idealiter ervaring met CRM en Office.
 • Klantgerichtheid is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je bent pro-actief.
 • Je neemt je verantwoordelijkheid.
 • Werkzaamheden voer je nauwkeurig en accuraat uit.
 • Je bent minimaal 40 uur per week beschikbaar.
 • Je bent een teamplayer, je bent toegankelijk en mensen komen graag naar je toe.

Je krijgt:

Een goed marktconform salaris. Je kunt het verschil maken in een snelgroeiende organisatie die een leidersrol neemt in de data-analytics branche. Je hebt ruime mogelijkheden voor zelfontwikkeling.

Dit is jouw moment, solliciteer nu!

Ben jij de License Officer die we zoeken? We vertellen je graag nog meer over de vacature en mogelijkheden die we bieden. Stuur je cv met motivatie naar werken@infotopics.nl, bij vragen kan er contact opgenomen worden met 0541 532 010.  Het aanvragen van een VOG kan een onderdeel van de sollicitatieprocedure. De kosten hiervan worden gedragen door Infotopics.

Ja, ik wil werken bij Infotopics

De vraag naar data en mensen die er mee kunnen werken neemt toe. Veel van onze klanten vragen ons hierbij te helpen. Daarom leiden wij mensen op tot data analist, product specialist, trainer en/of business intelligence consultant.

Meerdere keren per jaar starten we met een nieuwe groep (jonge) data-professionals. We bieden een programma van twee jaar, met keuzemogelijkheden voor een specialisatie naar wens. Wanneer je het programma succesvol doorloopt krijg je een baan aangeboden bij Infotopics of introduceren we je bij ons netwerk van partner-organisaties.

zie http://www.youngdataprofessional.comvoor alle ins en outs over het programma.

PROGRAMMA

Het programma is opgebouwd uit verschillende onderdelen,  o.a. de volgende aspecten komen aan bod:
Vakinhoudelijke ontwikkeling:

 • Kennissessies over technologie, software en de branche
 • Training en coaching door ervaren data-professionals
 • Werken met de nieuwste generatie analytische tools: Tableau en Alteryx

Persoonlijke en professionele ontwikkeling:

 • Wie ben je en wat zijn jouw talenten?
 • Samenwerken in multidisciplinaire teams
 • Leiderschap, communicatie en projectmanagement
 • …en diverse gerelateerde vaardigheden.

AAN DE SLAG IN DE PRAKTIJK

Bovenstaande ga je meteen vanaf het begin in praktijk brengen bij onze vooruitstrevende partner-organisaties. Senior collega’s zullen je hierbij begeleiden. Naarmate het programma vordert ga je steeds meer zelfstandig aan de slag en word je onderdeel van een multidisciplinair data-team.
Onze partner-organisaties zijn betrokken bij de opzet en de invulling van het programma. Je gaat gedurende het programma bij diverse organisaties aan de slag. De kennis en expertise die je opdoet deel je met anderen tijdens kennissessies die je aangeboden krijgt of zelf organiseert.

EEN NETWERK EN CERTIFICEREN

Je zult heel snel een netwerk opbouwen door heel Nederland (en mogelijk ook Europa) dat je nodig zult hebben bij het organiseren van een ‘top of the bill’ data-event ter afsluiting van het programma. Als kers op de taart ga je ook nog deelnemen aan een Tableau Conferentie EMEA om je te certificeren als Tableau consultant.

Dit is je kans om een boost te geven aan jouw data-carrière!

WAT WIJ ZOEKEN IN JOU

• HBO/universitair werk en denkniveau
• Nieuwsgierig
• Analytisch
• Enthousiast
• Leergierig
• Passie voor werken met data
• Ervaring met R, Python, SPSS, Excel en/of andere data analyse software.

Met een achtergrond in:
• (Technische) bedrijfskunde / business administration
• Bedrijfseconomie / Econometrie
• Business IT & Management
• Informatica
• Creatieve Technologie
• Forensisch onderzoek
• Of een andere opleiding waarin statistische kennis aan bod komt.

Staat jouw studie-achtergrond er niet bij, maar voldoe je wel aan de bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Solliciteren via onderstaande knop of gebruik het formulier op www.youngdataprofessional.com
Meer informatie via? mail naar emmy.heerdink@infotopics.nl of bel 0541 532010

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Zoek jij een uitdagende afstudeerplek? Dan zit je goed bij Infotopics!

Wij bieden jou het volgende:

 • Goede begeleiding.
 • Toegang en deelname tot interne trainingen.
 • Ben jij een talent? Dan houden we je graag in ons team. Meerdere afstudeerders zijn jou inmiddels voorgegaan.
 • Wij hebben genoeg ideeën voor afstudeeropdrachten, maar staan vooral open voor ideeën die je zelf aandraagt.

Studies die veel raakvlakken hebben met werken bij Infotopics:

 • (Technische) bedrijfskunde
 • Business IT & Management
 • Creative Technology
 • Business Administration
 • Forensisch onderzoek

Staat jouw studie er niet bij, maar heb je wel interesse? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Interesse

Heb je passie voor data en interesse om bij Infotopics aan de slag te gaan? Neem dan contact op en motiveer waarom jij een Infotopper bent!

Ik wil werken bij Infotopics
Become a Young Data Professional

Werken bij Infotopics

Werken bij Infotopics betekent werken aan je passie. Wij kijken naar jouw talenten en passen daar het werk zo goed mogelijk op aan. Je krijgt ruimte om je te ontplooien op die aspecten die passen bij jouw ambities. Het betekent ook teamwork. Zowel met klanten, partners als collega’s. Infotopics is succesvol, omdat wij door dit teamwork in staat zijn snel antwoorden te geven op de informatievragen van klanten. Wij kiezen voor een data-gedreven aanpak. Geen ellenlange ontwerptrajecten, maar direct aan de slag op eigen gegevens en laten zien wat de mogelijkheden zijn, om zo tot een concreet resultaat te komen.

Wij zijn een jong en divers team en vinden het belangrijk om met onze personeelsvereniging Infotoppers leuke dingen te ondernemen, zoals stedentrip, skiën,  pubquiz, paintballen of teambuilding sessies. Verder vinden wij het belangrijk dat je woont en werkt waar jij jezelf het prettigst voelt. Naast ons hoofdkantoor in Twente, hebben we vestigingen in Groningen en Houten en openen we op termijn een vestiging in het zuiden.

Infotopics is maatschappelijk betrokken en steunt jaarlijks een flink aantal goede doelen, zoals Welkomhuis Twente, Stichting Leergeld en Alpe d’HuZes. Daarnaast dragen wij ons steentje bij met ondersteuning voor evenementen, sport- en culturele clubs.

Werken bij Infotopics,
oftewel werken

 • in een omgeving waar jouw mening er toe doet.

 • op niveau.

 • op de scheidslijn van business en ICT.

 • met de nieuwste technologieën.

 • met veel fun.

 • met veel afwisseling.

 • met de klant als partner.

 • vanuit jouw interesses.

 • met betrokken collega’s.

Werken bij Infotopics – Spreekt jou dit aan?

Denk jij bij Infotopics te passen en spreekt ons bedrijf jou aan? Bekijk dan onze vacatures bovenaan deze pagina en neem contact op. Neem contact op via 0541-532010, mail naar werken@infotopics.nl of klik op nevenstaande button en vul het contactformulier in.

Ik wil werken bij Infotopics

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer