We zijn op zoek naar nieuwe collega's - werken bij Infotopics

Waarom werken bij Infotopics? Dankzij de successen die wij behalen voor onze klanten, zijn wij een gezond en groeiend bedrijf. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor ons vakgebied.

Wil je werken met de nieuwste technieken op het gebied van data analyse? Ben je nieuwsgierig, leergierig of heb je veel ervaring toe te voegen aan ons team? Bekijk dan de vacatures en vertel ons waarom jij onze nieuwe collega wilt worden.

Interesse

Heb je passie voor data en interesse om bij Infotopics aan de slag te gaan? Neem dan contact op en motiveer waarom jij een Infotopper bent!

Ik wil werken bij Infotopics
Become a Young Data Professional

Onze vacatures

Tableau Consultant

Word jij onze nieuwe Tableau specialist?

Dan ben jij visueel ingesteld, heb je een enorme passie voor data en een enorme drive om het allerbeste uit jezelf te halen. En wil jij je aansluiten bij de allerbeste dataprofessionals op het gebied van Tableau? Dan is onze vacature van Tableau Consultant zeker iets voor jou!

Vanaf 1 september zijn wij voornemens weer te starten met een nieuwe groep medewerkers, die wij gaan opleiden tot de beste dataprofessionals op ons vakgebied. Jij hebt al enige werkervaring opgedaan en bent nu klaar voor de tweede stap in je carrière. Infotopics heeft de afgelopen jaren met succes al meerdere trajecten afgerond en jij hebt nu de kans om hier onderdeel van te zijn. Lees hier over de ervaringen van de collega’s die je al zijn voor gegaan.

Hoe ziet het traject eruit?

Vanaf de eerste dag ben je bij ons in dienst en ga je aan de slag in een omgeving van gepassioneerde dataprofessionals, waar we elke dag het verschil willen maken bij onze klanten. In een relatief korte periode met intensieve begeleiding en je eigen buddy maak jij de stap naar dataprofessional en word jij dé expert in Tableau. Je start met een intensief inwerkprogramma en gedurende het hele traject word je stap voor stap klaargestoomd in je rol als Tableau expert. Je krijgt hierbij loopbaanbegeleiding en gedurende het traject kijken we samen waar jouw kracht en specialisme liggen. Samen gaan we op zoek naar de beste versie van jezelf. Natuurlijk ligt in het begin de focus op de vakinhoudelijke kennis, maar gaan we ook direct aan de slag met je persoonlijke vaardigheden en komen onderwerpen als persoonlijk leiderschap en het maken van impact regelmatig aan bod.

Wat ga je doen als Tableau Consultant?

Als Tableau Consultant maak je de verbinding tussen dataspecialisten, IT en bedrijfskundigen binnen een bedrijf. Je vertaalt samen met hen de vraag van de klant naar een product met een ‘wow-factor’. Jij maakt dé impact die klanten nodig hebben om hun data gerelateerde vraagstukken op te lossen. Je helpt klanten bij het aanpassen van huidige dashboards of het opzetten van een nieuw dashboard. Je praat met de stakeholders in de business om de volgende stappen te kunnen zetten. Zodra je weet wat de wensen van de klant zijn, weet je de juiste specialisten in te schakelen, ontwikkel jij nieuwe mogelijkheden om meer inzicht in de data te krijgen en presenteer je dit vervolgens met mooie visualisaties in een dashboard. Zien, begrijpen, doen!

Waarom past deze vacature helemaal bij jou?

Je hebt een passie voor datagedreven werken en kent de basis van data-analytics. Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO-/ WO opleiding met minimaal 2 jaar werkervaring en je bent toe aan de volgende stap in je carrière, want je bent nog lang niet uitgeleerd. Bij verschillende klanten in de keuken kijken en je verder ontwikkelen tot een stevige gesprekspartner op het gebied van Business Intelligence, past helemaal bij jou. Op den duur ambieer jij functies als projectmanager, programmanager of senior consultant. Maar wil jij je liever specialiseren en passen functies als webdeveloper, server specialist of datasteward beter bij jou? Dan vind je die kansen zeker bij ons.

Hoe maak jij het verschil als Tableau Consultant?

Je maakt makkelijk contact en bent communicatief vaardig. Je beschikt over een groot analytisch vermogen en je wordt helemaal blij om klanten te helpen bij het proces om van data tot nieuwe en interessante inzichten te komen. Met jouw nieuwsgierigheid en innovatief vermogen, weet je nieuwe kansen te creëren en te verzilveren bij klanten. Je bent een echte teamplayer en spart graag met je collega’s over vraagstukken.  Tot slot, wil je eigenlijk maar één ding en dat is echt impact willen maken en tot de beste dataprofessionals in Nederland willen behoren.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden jouw een uitdagende baan, waar de eerste maanden de focus zal liggen op jouw vakinhoudelijke kennis. Je doorloopt een intensief opleidingstraject en gaat daarna al snel deze kennis in de praktijk brengen bij klanten. Vanaf dag 1 ben je bij ons in dienst en krijg je een marktconform salaris. Kijk hieronder wat wij je nog meer bieden:

Een groei functie binnen een dynamisch bedrijf.
Samenwerken in een jong, enthousiast en informeel team.
Uitdagende werkzaamheden in een snel veranderende omgeving. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling.
Een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende plek in een bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden.

Wat je moet weten over de sollicitatieprocedure 

Wil je meer weten over de functie, het traject of over wie wij zijn? Kijk dan alvast op www.infotopics.nl voor meer informatie. Wil je nog meer weten? Neem dan contact op met Chantal Geerdink (HR Manager) of Leon Schepers (Talent & Resource Manager). Beiden zijn bereikbaar via telefoonnummer 0541-532010.

Herken jij jezelf in dit profiel en hebben we jouw interesse gewekt om ons mooie team te komen versterken? Reageer dan via onze site of stuur je CV rechtstreeks naar werken@infotopics.nl.

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Programmamanager Analytical Excellence

Bij Infotopics streven we naar Analytical Excellence. We helpen organisaties, afdelingen en bovenal mensen bij het vinden van inzichten en antwoorden op basis van data. Dit doen we op basis van de data-strategie van de klant en met een geïntegreerde focus op mensen, processen en technologie. We werken met de beste technologie en leveren expertise in de vorm van consultancy en opleiding, slimme data-oplossingen en licentie services.

Het gesprek over nut en noodzaak van datagedreven werken is het station van ‘waarom’ inmiddels gepasseerd. Het concentreert zich nu vooral op de vragen ‘wat’ moet je doen om waarde te halen uit data en ‘hoe’ doe je dat dan? De business unit Analytics focust zich op deze vraagstukken bij klanten in verschillende domeinen. Van zorg, tot onderwijs, tot lokale overheid en e-commerce. We helpen onze klant met het vormen van een data strategie, en voeren vervolgens een assessment uit om de huidige situatie in kaart te brengen op de pijlers: people, process, technology en data. De uitkomst plotten we op ons Blueprint Framework en dit geeft een duidelijk beeld en houvast van de af te leggen route naar ‘analytical excellence’. Zodra de ‘wat’ duidelijk is geven we gezamenlijk invulling aan het ‘hoe’. Infotopics Analytics biedt business en technologie consultancy aan en verzorgt trainingen en opleidingen om mensen naar het benodigde niveau te brengen.

Wat houdt de functie in?

Als programmamanager Analytical Excellence ben jij hét aanspreekpunt voor onze strategische klanten. Je initieert gesprekken over het vormgeven van hun data strategie en het invullen van de ‘wat’ en ‘hoe’ om analytical excellence te bereiken. Het programma dat hieruit naar voren komt geef je vorm in samenwerking met collega consultants, trainers en datacoaches. Samen werken jullie aan kwalitatief sterke dienstverlening en dragen zo bij aan het succes van de klant.

 • Je bent verantwoordelijk voor het binnenhalen en uitbouwen van strategische klantopdrachten en werkt aan een lange termijn relatie.
 • Je snapt precies wat het management van grote organisaties belangrijk vindt en weet wat er nodig is om business en IT gebruikers in staat te stellen om data-bedreven te werken.
 • Je ontwikkelt data-strategieën en bijpassende analytics proposities en hebt hier een duidelijke visie op.
 • Je bent op de hoogte van de proposities, kennis en kunde die we in huis hebben en weet deze in te zetten in jouw programma’s.
 • Je geeft functioneel leiding aan het team van collega’s dat actief is bij jouw strategische accounts en coacht hen om elke dag een beetje beter te worden in hun werk.

Waarom past deze functie helemaal bij jou?

Je  hebt al aardig wat ervaring als programmamanager, strategisch adviseur, consultant of een vergelijkbare functie op het gebied van data gedreven werken. Je bent bedrijfskundig onderlegd en weet welke rol IT speelt in een organisatie en je kunt de brug slaan tussen beide. Je hebt al een aantal succesvolle analytics implementatie projecten op je naam staan en dit vakgebied is dan ook zeker niet onbekend voor jou. De drive om je hierin steeds verder te ontwikkelen is ook enorm groot. Je hebt kennis van en ervaring in strategie executie en verandermanagement. Het succes van de klant is ook jouw succes. De leiding nemen gaat je van nature goed af en je weet anderen te enthousiasmeren en te overtuigen. Je bent een energie, daadkrachtige persoonlijkheid, die visie kan uitdragen over de waarde van een analytics cultuur voor een organisatie. Je bent een zelfstarter en een initiatiefrijke persoonlijkheid. Je bent minimaal 32 uur in de week beschikbaar. De standplaats voor deze functie is flexibel. Je kunt werken vanuit onze kantoren in Oldenzaal en Houten en deels vanuit huis.

Waarom maak jij het verschil in deze functie?

Jij ziet kansen in de markt en weet deze te vertalen naar de dienstverlening van BU Analytics en je beschikt hiervoor over een commerciële drive. Je bent een sparringpartner op strategisch niveau voor onze klanten én de interne organisatie. Je bent gedreven, oplossingsgericht en weet de klantvraag te vertalen naar de ontwikkeling van een analytical excellence programma. En als dit programma eenmaal staat, dan weet jij dit zelfstandig te implementeren bij de klant met hulp van je collega’s. Door jouw creativiteit en gedrevenheid weet jij klanten en collega’s te boeien. Doordat je ook nog over goede adviesvaardigheden beschikt en dit met impact weet te brengen, maak jij het verschil in deze functie.

Wat krijg jij hiervoor terug?

Een groei functie binnen een dynamisch bedrijf.
Samenwerken in een jong, enthousiast en informeel team.
Uitdagende klantvraagstukken bij verschillende soorten klanten. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling.
Een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende plek in een bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden.

Wat je moet weten over de sollicitatieprocedure 

Wij willen heel graag op korte termijn deze collega aan ons team toevoegen. Heb je interesse in de functie, dan zien wij jouw reactie graag snel tegemoet.

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Chantal Geerdink, HR manager of Emmy Heerdink, manager Academy via 0541-532010.

Reageer vandaag nog 😉

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Recruiter

Heb jij interesse in data analytics en ben jij van nature nieuwsgierig aangelegd? Lijkt het jou een uitdaging om te bouwen aan een netwerk voor dataprofessionals en een belangrijke schakel te zijn in de groei van een dynamische en groeiende organisatie? Kom dan bij ons werken als recruiter.

Wat ga jij doen?

Als recruiter maak jij dagelijks impact! Met jouw passie voor het recruitment vak weet jij de beste mensen aan te trekken voor onze groeiende organisatie. Als specialist op het gebied van recruitment, recruitment – marketing en social media ben jij verantwoordelijk voor het proactief werven van talentvolle kandidaten voor onze verschillende Business Units. Je bent in staat om strategisch te denken en snapt welke uitdagingen we de komende jaren gaan tegenkomen.

Je searcht proactief naar kandidaten. Je schakelt met de Business Unit managers om samen af te stemmen wat voor type profiel jullie zoeken. Daarnaast ben je een ‘early adaptor’ op het gebied van (social) recruitment marketing. Je werkt vol enthousiasme aan een nieuwe community voor dataprofessionals, waarmee je Infotopics als partner van Tableau, Alteryx en Datarobot op de kaart zet om nieuwe talenten aan te trekken. Je draagt zorgt voor de content van deze community en in samenwerking met marketing breid je het bereik van deze community steeds verder uit en werk je vol passie aan het versterken van ons employer brand.

Waarom past deze functie helemaal bij jou?

Je bent gedreven, innovatief en laat je niet snel uit het veld slaan. Je weet jouw weg online goed te vinden en vind het leuk om continu op zoek te gaan naar mogelijkheden om onze vacatures nog zichtbaarder te maken en de juiste kandidaten te vinden. Je hebt oog voor kansen en vernieuwing. Zo werk je ook mee in projecten om onze candidate – en employee journey en employer branding steeds verder te optimaliseren.

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en hebt minimaal twee jaar ervaring als recruiter. Je bent toe aan een tweede stap of derde stap in je carrière en je bent op zoek naar een rol waarin je veel vrijheid krijgt maar je ook uitgedaagd wordt om je vaardigheden en creativiteit verder te ontwikkelen. Je hebt al ervaring opgedaan als recruiter, intercedent, HR medewerker of soortgelijke functies en hebt bij voorkeur al met dataprofessionals gewerkt. Kennis van Business Intelligence en het eerder gewerkt te hebben met professionals is zeker een pré, maar geen eis.

Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar, afhankelijk van jouw ervaring.

Waarom maak jij het verschil in deze functie?

Je bent een prettige en zelfverzekerde persoonlijkheid. Het bedenken van slimme en creatieve oplossingen is een groot talent van jou. Je grijpt uitdagingen graag aan en laat niet los totdat jij tevreden bent. Je bent een stevige en volwassen gesprekspartner en je bent sterk in het opbouwen van een waardevol netwerk van kandidaten. Herken jij je hierin? Mooi, dan zoeken wij jou!

Wat krijg jij hiervoor terug?

Een groei functie binnen een dynamisch bedrijf.
Samenwerken in een jong, enthousiast en informeel team.
Uitdagende werkzaamheden in een snel veranderende omgeving. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling.
Een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende plek in een bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden.

Wat je moet weten over de sollicitatieprocedure 

Wij willen heel graag op korte termijn deze collega aan ons team toevoegen. Heb je interesse in de functie, dan zien wij jouw reactie graag snel tegemoet.

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Chantal Geerdink, HR Manager via 0541-532010.

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Sales & Accountmanager

Wij zijn op zoek naar een Sales & Accountmanager voor de verkoop van onze oplossingen, diensten en bijbehorende software (Tableau, Alteryx, Datarobot) bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Met jouw passie voor data analytics en overtuigingskracht weet jij nieuwe klanten aan ons te binden en bestaande klanten verder uit te bouwen.

Wat ga jij doen?

Je bent als Sales & Accountmanager verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van accounts én het binnenhalen van nieuwe klanten. Je snapt precies wat onze klanten nodig hebben om meer data gedreven te gaan werken. Je houdt je bezig met het kwalificeren van het marktpotentieel en het kwalificeren van accounts. Met jouw inzet en energie weet jij nieuwe klanten op te werken en uit te laten groeien tot grotere accounts. Je werkt aan sales- en accountplannen en je onderhoudt een warm contact met de aan jouw toegewezen accounts. Je voert regie over de te voeren commerciële aanpak en richt je op bewerking van de (hogere) DMU. Offertes schrijven, uitbrengen en onderhandelen over de offertes is een belangrijk onderdeel van je werk en je krijgt er energie van om samen met de klant tot een passende oplossing te komen.

Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen bij onze technologie partners (Tableau, Alteryx en Datarobot) en de ontwikkelingen op het gebied van data analytics. Op dit niveau ben jij ook een volwaardig gesprekspartner van onze klanten, jij adviseert gevraagd en ongevraagd wat voor de klant de beste oplossing is. Het is jouw missie om onze klanten mee te nemen in de nieuwste ontwikkelingen en hen te overtuigen van de beste oplossingen op weg naar analytical excellence.

Waarom past deze functie helemaal bij jou?

Als Sales & Accountmanager ben je een netwerker in hart en nieren Je kunt overtuigen, enthousiasmeren en je pakt de verantwoordelijkheid om van ieder traject weer een succes te maken. Je schakelt snel en hebt een flinke commerciële drive. Je bent enorm gedreven om meer klanten data gedreven te laten werken en hun werk elke dag makkelijker te maken.

Werken in de wereld van data analytics betekent ook werken in een snel veranderende wereld. Je werkt heel dynamisch en schakelt snel zowel met leveranciers, klanten als met verschillende collega’s. Snelheid, betrouwbaarheid en je snel kunnen aanpassen aan de veranderingen om je heen zijn kwaliteiten die jou helemaal eigen zijn.

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en hebt al een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie. Bij voorkeur heb je eerder gewerkt als Accountmanager buitendienst, Salesmanager of verkoop buitendienst medewerker en heb je affiniteit met software en data analytics. Verder beschik je over uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden. Je hebt doorzettingsvermogen, bent ondernemend, flexibel en doortastend.

Waarom maak jij het verschil in deze functie?

Jij bent de specialist in jouw vakgebied: je bent bekend met sales en je bent bedreven in het zowel acquireren van new business als het onderhouden van bestaande accounts. Je ziet veel kansen en je gaat heel gericht aan de slag om deze kansen te verzilveren. Door jouw vakkennis en positieve energie weet jij klanten mee te nemen in de beste oplossing om meer data gedreven te gaan werken.

Wat krijg jij hiervoor terug?

Een groei functie binnen een dynamisch bedrijf.
Samenwerken in een jong, enthousiast en informeel team.
Uitdagende werkzaamheden in een snel veranderende omgeving. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling.
Een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende plek in een bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden.

Wat je moet weten over de sollicitatieprocedure 

Wij willen heel graag op korte termijn deze collega aan ons team toevoegen. Heb je interesse in de functie, dan zien wij jouw reactie graag snel tegemoet.

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Chantal Geerdink, HR Manager via 0541-532010.

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Content marketeer

Ben jij creatief, communicatief sterk en is doelgroepgericht denken jouw tweede natuur? Ontwikkel jij nieuwe campagnes en weet je deze zo effectief mogelijk in te zetten zodat we nieuwe potentiële klanten bereiken en klanten aan ons weten te binden met de juiste content? Dan hebben wij dé baan voor jou! Wij zijn per direct op zoek naar een content marketeer (minimaal 32 uur) die ons marketing team komt versterken.

Hoe ziet de functie eruit?

Als Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor de content binnen Infotopics. Binnen het marketing team creëer jij een visie op content creatie voor de komende jaren en ontwikkel je nieuwe campagnes voor bestaande en nieuwe doelgroepen van onze Business Units. Je schrijft, ontwerpt en verbetert content. Hierbij kun je denken aan het interviewen van klanten en schrijven van klantcases (incl. video’s), teksten voor landingspagina’s op de website, blogs, whitepapers, e-books, nieuwsbrieven, magazine etc. Hierbij streven we naar een mix van tekst, audiovisueel en video. Help jij ons een stap vooruit in de ideale mix hierin?

Je wordt onderdeel van ons gezellige en proactieve marketingteam. Verder sta je middenin de organisatie, aangezien het marketingteam de business units en Infotopics als groep bedient. Je bent dus veel in gesprek met collega’s voor hun inhoudelijke input die jij nodig hebt om nieuwe content te ontwikkelen.

Waarom past deze functie helemaal bij jou?

Met jouw proactieve instelling trek jij, samen met je collega’s het contentproces van het begin tot het eind: van het bedenken van de campagnes en bijbehorende thema’s in opdracht van onze Business Units, het maken van de content tot het daadwerkelijk opleveren ervan.

Je beschikt over een flinke dosis creativiteit en weet ons keer op keer te verrassen met leuke ideeën op het gebied van geschreven content dan wel visuele ontwerpen voor de site, drukwerk of social media.

Je volgt de laatste trends binnen onze sector en past de contentstrategie waar nodig hierop aan.

Wanneer is deze functie iets voor jou?

 • HBO werk- en denkniveau op het gebied van journalistiek, communicatie en/of contentmarketing.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de (content)marketing.
 • Kennis en ervaring met de producten van Adobe (beeld en videobewerking).
 • Affiniteit met online marketing (bijv. SEO, social media, analytics, marketing automation).
 • Ervaring met WordPress is een pré.
 • Een vlotte (en uiteraard foutloze) schrijfstijl, waarbij je de technische taal begrijpelijk maakt.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal.

Je bent minimaal 32 uur in de week beschikbaar. Standplaats voor deze functie is flexibel. Je kunt werken vanuit onze kantoren in Oldenzaal of Houten en deels vanuit huis.

Wat krijg jij hiervoor terug?

Een groei functie binnen een dynamisch bedrijf.
Samenwerken in een jong, enthousiast en informeel team.
Uitdagende werkzaamheden in een snel veranderende omgeving. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling.
Een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende plek in een bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden.

Wat je moet weten over de sollicitatieprocedure 

Wij willen heel graag op korte termijn deze collega aan ons team toevoegen. Heb je interesse in de functie, dan zien wij jouw reactie graag snel tegemoet.

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Chantal Geerdink, HR Manager of Mariëlle van Gorp, Marketing via 0541-532010.

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Technical BI Consultant

Waar staat Infotopics voor?

Willen inspireren… zit in het DNA van Infotopics en haar medewerkers. We zijn nieuwsgierig, analytisch vaardig en fan(atiek) als het gaat om het verkrijgen van inzicht in data. Onze klanten willen slimmer, doeltreffender en efficiënter worden door waarde uit data te halen. Door zelf data te zien, te begrijpen en te delen, nemen ze betere beslissingen op alle niveaus binnen de organisatie. Ze werken aan een data gedreven cultuur en creëren kansen en waarde voor de business. Infotopics helpt deze cultuur te bouwen door kennis, vaardigheden én ons enthousiasme over te dragen. Samen met klanten waarde uit data halen is leuk en inspirerend!

Wij zijn op zoek naar een Technical BI Consultant om onze klanten nog beter te kunnen helpen.

Wat ga je doen als Technical BI Consultant?

Infotopics is op zoek naar een Technical BI Consultant in verband met uitbreiding van ons team. In deze functie ga jij grote en middelgrote organisaties van over de hele wereld adviseren bij de implementatie van Tableau Server, Alteryx Server en door onszelf ontwikkelde applicaties (Apps for Tableau). Vervolgens begeleid je het volledige traject met betrekking tot installatie en overdracht naar de beheerorganisatie van de klant. Naast geplande werkzaamheden, ondersteun je klanten ook bij verstoringen in hun productieomgevingen. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zijn jouw werkzaamheden als Technical BI Consultant?

 • Inrichting, ontwikkeling en onderhoud
  Als Technical BI Consultant ben je verantwoordelijk voor de inrichting, technische ontwikkeling en onderhoud van Tableau Server en Alteryx Server omgevingen bij onze klanten.
 • Consultancy
  Jij bent de strategisch adviseur voor de klant en verantwoordelijk voor het definiëren en managen van Tableau/Alteryx Server en Apps for Tableau installatie projecten. Dit doe jij door een goede inventarisatie te maken van de situatie en deze om te zetten in duidelijke projectplannen. Je bent in staat om alle betrokkenen goed aangesloten te houden bij het proces voor een optimale implementatie. Ook ondersteun jij de salesafdeling met advies voor potentiële klanten.
 • Excellente uitvoering
  Jij draagt zorg voor een optimale performance en troubleshooting van Business Intelligence applicaties en infrastructuur bij onze klanten. Tevens ben je dé solution architect, die in staat is nieuwe oplossingsinrichtingen voor onze klanten te bedenken.

Waarom past deze functie helemaal bij jou?

Je hebt een enorme passie voor data analytics en je bent continu bezig je kennis te vergroten. Als achtergrond heb je een MBO / HBO  opleiding en heb je minimaal twee jaar ervaring op dit vakgebied.

Je hebt een goede kennis van Tableau Software of vergelijkbare tools en hebt bij voorkeur al ervaring met implementatie trajecten bij grotere organisaties. Je beschikt over een brede algemene IT kennis. Je krijgt veel energie van het opzetten van projectplannen bij klanten en je bent creatief in het bedenken van oplossingen.

Over welke specifieke kennis moet je beschikken?

Je beschikt over de volgende kennis en / of hebt affiniteit met:

 • IT infrastructuur en architectuur, van zowel on-premise als cloud-platformen. Bijvoorbeeld Azure en AWS.
 • Klassieke en moderne databases zoals MS-SQL Server, Oracle. Cloud database oplossingen in Azure en AWS. Tevens is kennis van Clouddatabase gewenst zoals bijvoorbeeld Snowflake
 • Security en Networking
 • Onderhoud en beheer van applicaties binnen Windows en Linux
 • Kennis van web development en webapplicaties is een pré

Waarom maak jij het verschil in deze functie?

Met jouw passie voor data ga jij onze klanten echt verder helpen. Door jouw enthousiaste en leergierige houding weet jij jezelf steeds verder te willen ontwikkelen. Je gaat een uitdaging niet uit de weg gaat en mede hierdoor maak jij het verschil bij klanten. Je weet wat klanten nodig hebben en je weet hiervoor steeds de juiste oplossingen aan te dragen. Je zoekt jouw collega’s proactief op om over de nieuwste oplossingen te sparren en staat open voor feedback. Je draagt actief bij aan het teamgevoel en samen zorgen jullie voor een optimale klanttevredenheid. Je bent dienstverlenend ingesteld, ‘de klant is koning’ voor jou, maar weet je ook goed wat de SLA afspraken zijn die gemaakt zijn. Je weet precies waar de grens ligt en handelt hier in commercieel opzicht ook naar.

Wat krijg jij hiervoor terug?

Een groei functie binnen een dynamisch bedrijf
Samenwerken in een jong, enthousiast en informeel team
Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal!
Wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling
Een marktconforme beloning met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Een uitdagende plek binnen een jong dynamisch bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden. Uitdagende werkzaamheden in een snel veranderende omgeving   

Wat je verder nog moet weten

Wil je meer weten over de functie en wie wij zijn? Kijk dan op www.infotopics.nl en www.appsfortableau.com voor meer informatie. Voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Chantal Geerdink (HR Manager) of Leon Schepers (Operationeel Manager). Beide zijn bereikbaar via telefoonnummer 0541-532010.

Herken jij jezelf in dit profiel en hebben we jouw interesse gewekt om ons mooie team te komen versterken? Reageer dan via onze site of stuur je CV rechtstreeks naar werken@infotopics.nl

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Productmanager onderwijs/zorg

Waar staat Infotopics voor?

Willen inspireren… zit in het DNA van Infotopics en haar medewerkers. We zijn nieuwsgierig, analytisch vaardig en fan(atiek) als het gaat om het verkrijgen van inzicht in data. Onze klanten willen slimmer, doeltreffender en efficiënter worden door waarde uit data te halen. Door zelf data te zien, te begrijpen en te delen, nemen ze betere beslissingen op alle niveaus binnen de organisatie. Ze werken aan een data gedreven cultuur en creëren kansen en waarde voor de business. Infotopics helpt deze cultuur te bouwen door kennis, vaardigheden én ons enthousiasme over te dragen. Samen met klanten waarde uit data halen is leuk en inspirerend!

Wij zijn 16 jaar geleden gestart met oplossingen voor het Onderwijs en zijn dé gesprekspartner voor onderwijsorganisaties op het gebied van begroten, managementinformatie en datagedreven werken. We helpen elke dag onderwijsklanten bij hun bedrijfsvoering door slim gebruik te maken van data. Hierbij leveren we bronsysteem onafhankelijke Saas-oplossingen. De vraagstukken van onze klanten zijn uiteenlopend: vergroten van marktaandeel, grip op retentie, inrichten van een datawarehouse, self-service BI etc.

Wij zijn op zoek naar een productmanager om deze markt verder te bedienen met onze oplossingen. Daarnaast hebben wij de ambitie om onze oplossingen in de zorg- en overheidsbranche verder uit te breiden.

Wat ga je doen als productmanager?

Als productmanager ben je de schakel tussen de markt, klanten en de interne organisatie. Het vertalen van de klantbehoefte naar nieuwe of aangepaste producten en diensten is jouw verantwoordelijkheid. Je weet wat er speelt in de branche en bij jouw klanten en je weet jouw klanten te verrassen met nieuwe producten en diensten, die helemaal aansluiten op hun vraag. Middels de Lean Scale up methode werk je samen met een team van ontwikkelaars continu aan nieuwe producten en diensten en samen met het team weet jij deze op de juiste manier te presenteren aan klanten.

Waarom past deze functie helemaal bij jou?

Je hebt passie voor data en je hebt kennis en ervaring in de Onderwijs en/of Zorg branche. Je beschikt over een afgeronde HBO+ opleiding en hebt meer dan 5 jaar relevante werkervaring. Een netwerk in het Onderwijs en/of Zorg is een grote pré.

Je bent gericht op het bouwen en onderhouden van langdurige klantrelaties en denkt graag met potentiële klanten mee wat voor hen de beste oplossing is. Door je passie voor het vak ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en neem je jouw klanten proactief mee in de mogelijkheden die er zijn. Je beschikt over innovatief vermogen en weet de klant te overtuigen van de beste oplossing. Je haalt energie uit het steeds verder optimaliseren van processen en je neemt hier ook graag de leiding in.

Wat biedt deze functie nog meer?

Wij hebben mooie groei ambities voor de komende tijd en zijn op zoek naar een kandidaat die verder kan groeien naar Business Unit Manager. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de profit & loss van de Business Unit en een volwaardig marktsegment dat je verder laat groeien. In deze groeifase heb jij een belangrijke rol in de professionaliseringsslag die we hierin willen maken.

Hoe maak jij het verschil in deze functie?

Elke dag ben jij bezig om nieuwe kansen in de markt te spotten en pak je hierop door. Je kan snel anticiperen en durft beslissingen te nemen. Je gaat zelfsturend te werk en treedt daadkrachtig op. Je krijgt enorm veel energie als je samen met het team tot nieuwe oplossingen voor een klant komt. Je hebt dit bereikt door op een inspirerende en enthousiaste manier leiding te geven aan het team en het proces in de juiste banen te leiden.

Wat krijg jij hiervoor terug?

Een hele vrije rol binnen een team met de beste data professionals van Nederland.
Ruim 50 enthousiaste data collega’s verspreid over heel Nederland.
Ruimte om actief aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Een marktconforme beloning met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Een uitdagende plek binnen een jong dynamisch bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden. Een functie waarin jij snel verder kan groeien en een volgende stap in je carrière kan maken.

Wat je verder nog moet weten

Voor meer informatie over Infotopics en wat wij doen in het Onderwijs kun je terecht op www.infotopics.nl en op www.infotopics-onderwijs.nl. Heb je na het lezen van deze sites nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Chantal Geerdink, HR Business Partner, op telefoonnummer 06-46040730.
Hebben we je interesse gewekt en zie jij jezelf al aan de slag in deze uitdagende functie? Solliciteer dan via onderstaande link. Graag komen wij met jou in contact!

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Webdeveloper met een passie voor data!

Zie jij jezelf werken aan het grootste Tableau Apps Platform ter wereld?

AppsforTableau is 2,5 jaar geleden als startup opgezet binnen Infotopics en heeft inmiddels klanten in 150 landen! We zijn daarom op zoek naar extra ontwikkelaars die ons helpen om nog meer gave concepten te ontwikkelen die we wereldwijd kunnen verkopen.

Hoe ziet jouw dag eruit als webdeveloper?

Een werkdag bij AppsforTableau is afwisselend en nooit saai. Je dag zal daarom veel bestaan uit het bouwen van nieuwe producten en ideeën! Dit kunnen vraagstukken zijn van een klant, een idee wat op onze backlog (Teamwork) staat of iets briljants wat je zelf hebt bedacht. Op deze manier gaan we met het team van een idee naar een concept en uiteindelijk naar een product in onze webwinkel. Je mag daarin meewerken aan elk facet. Technisch, UI, UX en Marketing (website). Daarnaast komen er vragen/tickets binnen van klanten over de hele wereld. De ene keer vraagt een klant om een missende feature en de andere keer rapporteert hij/zij een bug. Dit oplossen is een onderdeel van je werk, omdat het resulteert in blije klanten. Daarnaast draait het natuurlijk om het continu verbeteren van het platform.

Waarom past deze functie helemaal bij jou?

Jij bent een programmeur met enthousiasme voor data die interesse en je hebt voorkeur kennis heeft van:

 • Webdevelopment (HTML, CSS, PHP, Javascript, Node)
 • Moderne web frameworks
 • Databases
 • Gestructureerd ontwikkelen (componenten, GIT, SCRUM)

Hoe maak jij het verschil in deze functie?

Je beschikt over ondernemende en onderzoekende vaardigheden. Je ziet kansen liggen en gaat hier direct mee aan de slag. Je communiceert hierover met het team en jullie zoeken elkaar hierin op. Je bent technisch sterk, maar denkt altijd vanuit wat de gebruiker wil. Zowel de Nederlandse – als de Engelse taal beheers je in woord en geschrift uitstekend.

Wat krijg jij hiervoor terug?

Pioniersrol binnen een klein team met veel vrijheid.
Ruim 50 enthousiaste data collega’s verspreid over heel Nederland.
Ruimte om actief aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Een marktconforme beloning met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Een uitdagende plek binnen een jong dynamisch bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden. Jouw nieuw ontwikkelde producten worden wereldwijd een succes.

Wil je meer weten over wat Apps for Tableau doet?

Graag vertellen we je hier meer over. Je mag ons natuurlijk altijd bellen, mailen, twitteren. Maar begin alvast online:

 • Informatie over onze producten en ons team: https://appsfortableau.com/
 • Tableau – dé beste datavisualisatie en -analyse software van dit moment: https://www.tableau.com/
  • Onze twitter accounts: https://twitter.com/appsfortableau
 • De API’s waarmee wij met Tableau praten (naast ons twitter/mail contact met de developers ????): https://tableau.github.io/ en met name https://tableau.github.io/extensions-api/
 • Website van Infotopics: https://infotopics.nl/

Wil je alvast weten wie je nieuwe collega’s zijn?

Dat zijn deze Infotoppers:

collega's appsfortableau

About Infotopics

Eagerness to inspire… It is in the DNA of Infotopics and all our employees. We are curious, analytically skilled and we are fan(atic)s when it comes to acquiring insight from data.
Our customers want to become smarter, more effective, and more efficient by getting value from their data. By seeing, understanding and sharing insights themselves, they make better decisions in every part of the organisation. They strive to create a data-driven culture which generates opportunities and value for the business as a whole.
Infotopics helps build this culture by transferring knowledge, skills and enthusiasm. Obtaining value from data together with clients is fun and inspiring!

Meer informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Joost Deetman, Project Manager. Hij is bereikbaar op 06-26947140.

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Infotopics is per direct op zoek naar een Senior Consultant voor de business unit Analytics om onze klanten met strategisch en tactisch advies te stimuleren en te ondersteunen naar een data gedreven organisatie. Heb jij de creativiteit en kennis om een datavisie & -programma te ontwikkelen én neer te zetten bij onze klanten? Dan ben jij wat we zoeken!

Wat ga je doen als Senior Consultant Analytics?

Als Senior Consultant help jij klanten op weg naar een data gedreven organisatie. Je begrijpt dat de verandering die nodig is alleen maar gaat lukken als er integraal gekeken wordt naar de verandering van mensen, processen en technologie. Dit doe je door ze te adviseren op strategisch en tactisch niveau en samen met de klant een programma neer te zetten. Jij bent elke dag bezig samen met je team de klant te adviseren over de volgende stap die ze moeten zetten. Dankzij jouw enthousiasme en overkoepelende visie weet jij klanten in beweging te brengen met inspirerende én realistische plannen. Je bent in staat de wensen, propositie en situatie van de klant te vertalen naar een concrete road map die resulteert in waardevolle en betrouwbare data en nieuwe mogelijkheden om dit uit te nutten. Hiervoor heb je kennis van en / of ervaring in:

 • De nieuwste ontwikkelingen in data analytics
 • Visualisatie oplossingen (in elk geval kennis van Tableau)
 • Ervaring met Alteryx is een pré
 • Ontwerpen en realiseren van slimme (conceptuele) oplossingen
 • Lead consultant bij meerdere grote klantprojecten op het gebied van BI & data-analytics
 • Ervaring als projectmanager bij complexe klantvraagstukken
 • Sparringpartner op directie- en managementniveau
 • Leidinggevende ervaring

Wie zoeken we?

We zoeken een senior consultant die complexe situaties weet te overzien en vertalen naar structurele oplossingen. Je bent technisch sterk en kan door je ervaring werken met meerdere tools. Je weet hoe deze tools & bedrijfsprocessen kunnen bijdragen aan het tackelen van uitdagingen van je klant en kunt ze plaatsen in de technische infrastructuur van de klant. Je bent bovenal gedreven en kunt klanten én collega’s aansporen in beweging te komen, mensen krijgen energie van je.

Verder is je werk nauwkeurig, gestructureerd en ben je punctueel. Klanten zijn blij met jou: jij bent goed in het opbouwen, uitbouwen en onderhouden van klantrelaties.

Verder herken je jezelf hierin:

 • Je bent creatief, gedreven en eigenwijs
 • Je begrijpt de wereld van data door en door
 • Je weet mensen te overtuigen met jouw advies
 • Je werkt graag samen met klanten aan lange termijn plannen
 • Je weet hoe je commercieel op te stellen als de klantrelatie daarom vraagt
 • Je hebt aantoonbare ervaring met complexe klantvraagstukken
 • Je hebt HBO- of WO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Je bent procesvaardig en zelfstandig. Het bijhouden van taken en deadlines gaat je gemakkelijk af en je communiceert hier goed over
 • Je bent een netwerker en bij voorkeur actief in data-gerelateerde netwerken
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar
 • Woonachtig in regio Utrecht (werklocatie is bij klanten in heel Nederland of op onze vestiging in Houten)

Wat bieden we?

 • Een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Samenwerken in een jong, enthousiast en informeel team
 • Jouw ontwikkeling staat centraal! Wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling
 • Uitdagende klantcases in een dynamische werkomgeving
 • Interne en externe trainingen en deelname aan conferenties
 • Een uitdagende plek in een bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden
Ja, ik wil werken bij Infotopics

De vraag naar data en mensen die er mee kunnen werken neemt toe. Veel van onze klanten vragen ons hierbij te helpen. Daarom leiden wij mensen op tot data analist, product specialist, trainer en/of business intelligence consultant.

Meerdere keren per jaar starten we met een nieuwe groep (jonge) data-professionals. We bieden een programma van twee jaar, met keuzemogelijkheden voor een specialisatie naar wens. Wanneer je het programma succesvol doorloopt krijg je een baan aangeboden bij Infotopics of introduceren we je bij ons netwerk van partner-organisaties.

zie youngdataprofessional.com voor alle ins en outs over het programma.

PROGRAMMA

Het programma is opgebouwd uit verschillende onderdelen,  o.a. de volgende aspecten komen aan bod:
Vakinhoudelijke ontwikkeling:

 • Kennissessies over technologie, software en de branche
 • Training en coaching door ervaren data-professionals
 • Werken met de nieuwste generatie analytische tools: Tableau en Alteryx

Persoonlijke en professionele ontwikkeling:

 • Wie ben je en wat zijn jouw talenten?
 • Samenwerken in multidisciplinaire teams
 • Leiderschap, communicatie en projectmanagement
 • …en diverse gerelateerde vaardigheden.

AAN DE SLAG IN DE PRAKTIJK

Bovenstaande ga je meteen vanaf het begin in praktijk brengen bij onze vooruitstrevende partner-organisaties. Senior collega’s zullen je hierbij begeleiden. Naarmate het programma vordert ga je steeds meer zelfstandig aan de slag en word je onderdeel van een multidisciplinair data-team.
Onze partner-organisaties zijn betrokken bij de opzet en de invulling van het programma. Je gaat gedurende het programma bij diverse organisaties aan de slag. De kennis en expertise die je opdoet deel je met anderen tijdens kennissessies die je aangeboden krijgt of zelf organiseert.

EEN NETWERK EN CERTIFICEREN

Je zult heel snel een netwerk opbouwen door heel Nederland (en mogelijk ook Europa) dat je nodig zult hebben bij het organiseren van een ‘top of the bill’ data-event ter afsluiting van het programma. Als kers op de taart ga je ook nog deelnemen aan een Tableau Conferentie EMEA om je te certificeren als Tableau consultant.

Dit is je kans om een boost te geven aan jouw data-carrière!

WAT WIJ ZOEKEN IN JOU

• HBO/universitair werk en denkniveau
• Nieuwsgierig
• Analytisch
• Enthousiast
• Leergierig
• Passie voor werken met data
• Ervaring met R, Python, SPSS, Excel en/of andere data analyse software.

Met een achtergrond in:
• (Technische) bedrijfskunde / business administration
• Bedrijfseconomie / Econometrie
• Business IT & Management
• Informatica
• Creatieve Technologie
• Forensisch onderzoek
• Of een andere opleiding waarin statistische kennis aan bod komt.

Staat jouw studie-achtergrond er niet bij, maar voldoe je wel aan de bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Solliciteren via onderstaande knop of gebruik het formulier op www.youngdataprofessional.com
Meer informatie via? mail naar werken@infotopics.nl of bel 0541 532010

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Onze vacatures voor studenten

Bijbaan WordPress Front-end Developer

Studeer jij vormgeving en design, multimedia, ICT of soortgelijke studie en ben je op zoek naar een bijbaan die jou de ervaring op het gebied van website design geeft? Dan is deze baan voor jou.

Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen in het onderhoud en bijhouden van ons nieuwe e-learning platform.

Wat ga je doen?

 • Bouwen, bijhouden en testen van onze bestaande WordPress website.
 • Nieuwe e-learning modules op de website plaatsen.
 • Ontwerpen maken van online beeldmateriaal (in Photoshop en / of Canva).
 • Het ontwerpen van GIF-jes en samenstellen van video’s, als aanvulling op de documentatie en handleidingen.
 • Ontwerpen van nieuwe pagina’s en gepersonaliseerde klant tracks op het platform.

Wanneer is de bijbaan helemaal iets voor jou?

 • Affiniteit voor website design, WordPress en multimedia en e-learning.
 • Interesse in het leren van HTML.
 • Ervaring met thema’s elementor en / of beaver builder is een pré.
 • Ervaring met WishlistMember en Learndash is een pré.
 • Oog voor detail en je werkt nauwkeurig.
 • Goed in de Nederlandse en Engelse taal.

Uren: 4 – 10 uur per week

Tijden zijn flexibel in te delen en je kan vanaf afstand aan de WordPress website werken

Wij bieden jou een bijbaan met

Een prettige, creatieve werkplek met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn een snelgroeiend team en je krijgt alle vrijheid om je eigen ideeën te delen en tot uitvoering te brengen.

Wat je moet weten over de sollicitatieprocedure

Wij willen heel graag op korte termijn deze collega aan ons team toevoegen. Heb je interesse in de functie, dan zien wij jouw reactie graag snel tegemoet.

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Chantal Geerdink, HR Manager of Maaike Siegel, Programmamanager – en opleidingsadviseur, via 0541-532010.

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Stagiair(e) HBO-ICT

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek in de wereld van data? Lees dan snel verder!

Voor onze Analytics afdeling zijn wij op zoek naar een stagiaire.

Wat ga jij bij ons doen?

 • Je gaat meewerken aan de inrichting, technische ontwikkeling en onderhoud van Tableau Server en Alteryx Server omgevingen bij onze klanten.
 • Je werkt mee aan een optimale performance en troubleshooting van Business Intelligence applicaties en infrastructuur bij onze klanten.

Waarom past deze functie bij jou?

Je hebt een passie voor data analytics en je wil je kennis op dit gebied graag vergroten. Je volgt een HBO studie richting ICT of een aanverwante opleiding en je beschikt al over een brede IT kennis.

Welke kennis moet ik hebben?

Je beschikt over de volgende kennis en/of hebt affiniteit met:

 • IT infrastructuur en architectuur.
 • Klassieke en moderne databases zoals MS-SQL Server, Oracle. Cloud database oplossingen in Azure en AWS.
 • Onderhoud en beheer van applicaties binnen Windows en Linux.
 • Kennis van web development en webapplicaties is een pré.

Wat je moet weten over de sollicitatieprocedure

Wil je meer weten over de stageplek en wie wij zijn? Kijk dan op www.infotopics.nl voor meer informatie. Voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Chantal Geerdink (HR Manager) of Leon Schepers (Operationeel Manager). Beide zijn bereikbaar via telefoonnummer 0541-532010.

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek of bijbaan naast je studie in de wereld van Data? Lees dan snel verder!

Voor AppsforTableau, onderdeel van Infotopics B.V., zijn wij op zoek naar een stagiaire of oproepkracht die mee wil werken aan het verder uitbouwen van dit snel groeiende bedrijfsonderdeel en marktleider op gebied van Tableau Solutions.

Wat ga jij bij ons doen?

 • Het ontwerpen en samenstellen van documentatie en handleidingen voor de solutions, die wij aanbieden aan klanten
 • Het ontwerpen van GIF-jes en samenstellen van video’s, als aanvulling op de documentatie en handleidingen
 • Het meewerken aan overige online marketing activiteiten om zichtbaar te zijn in de markt en bij onze klanten
 • Inrichten, beheren en uitbouwen van Social Media kanalen

Wanneer is deze stage helemaal iets voor jou?

 • Je iets met data hebt en je hier verder in wilt verdiepen
 • Je over de leukste ideeën beschikt om de toepasbaarheid van onze solutions op een prettig leesbare manier te omschrijven
 • Jij je helemaal op je plek voelt in een team waar innovatie, gedrevenheid en samenwerken enorm belangrijk zijn
 • Je een MBO of HBO studie richting IT, Marketing of Commercie volgt

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden jou een stage of bijbaan bij de wereldwijde marktleider op het gebied van Tableau Solutions. Dit is jouw kans om je verder te verdiepen in deze wereld. Je leert wat data gedreven werken is en staat in nauw contact met hoe wij steeds meer solutions ontwikkelen voor Tableau. Je werkt samen in een team, waar dé experts op dit vakgebied werkzaam zijn. En daarbij krijg je alle vrijheid om je eigen ideeën te delen en tot uitvoering te brengen.

Wat krijg jij hiervoor terug?

Een groei functie binnen een dynamisch bedrijf.
Samenwerken in een jong, enthousiast en informeel team.
Uitdagende werkzaamheden in een snel veranderende omgeving. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling.
Een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende plek in een bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden.

Over AppsforTableau

Eagerness to inspire… het zit in het DNA van al onze medewerkers. Wij zijn nieuwsgierig, analytisch sterk onderlegd en we zijn enorm gedreven om steeds meer inzichten uit data te halen te halen voor onze klanten. Door het zien en begrijpen van data zijn klanten in staat betere beslissingen te nemen in elk deel van hun onderneming. Wij streven ernaar een data gedreven cultuur te creëren, waarbij nieuwe kansen wordt gecreëerd en waarde wordt toegevoegd.

Voor meer informatie over AppsforTableau kun je ons altijd contacten. Voor vragen kun je terecht bij Richard van Wijk, Business Manager AppsforTableau (06-13207599) of Chantal Geerdink, HR Business Partner (06-46040730) en kijk vooral ook op onze websites voor meer informatie.

www.appsfortableau.com en www.infotopics.nl

Ja, ik wil werken bij AppsforTableau

Zoek jij een uitdagende afstudeerplek? Dan zit je goed bij Infotopics!

Wij bieden jou het volgende:

 • Goede begeleiding.
 • Toegang en deelname tot interne trainingen.
 • Ben jij een talent? Dan houden we je graag in ons team. Meerdere afstudeerders zijn jou inmiddels voorgegaan.
 • Wij hebben genoeg ideeën voor afstudeeropdrachten, maar staan vooral open voor ideeën die je zelf aandraagt.

Studies die veel raakvlakken hebben met werken bij Infotopics:

 • (Technische) bedrijfskunde
 • Business IT & Management
 • Creative Technology
 • Business Administration
 • Forensisch onderzoek

Staat jouw studie er niet bij, maar heb je wel interesse? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ja, ik wil werken bij Infotopics

Werken bij Infotopics

Werken bij Infotopics betekent werken aan je passie. Wij kijken naar jouw talenten en passen daar het werk zo goed mogelijk op aan. Je krijgt ruimte om je te ontplooien op die aspecten die passen bij jouw ambities. Het betekent ook teamwork. Zowel met klanten, partners als collega’s. Infotopics is succesvol, omdat wij door dit teamwork in staat zijn snel antwoorden te geven op de informatievragen van klanten. Wij kiezen voor een data-gedreven aanpak. Geen ellenlange ontwerptrajecten, maar direct aan de slag op eigen gegevens en laten zien wat de mogelijkheden zijn, om zo tot een concreet resultaat te komen.

Wij zijn een jong en divers team en vinden het belangrijk om met onze personeelsvereniging Infotoppers leuke dingen te ondernemen, zoals stedentrip, skiën,  pubquiz, paintballen of teambuilding sessies. Verder vinden wij het belangrijk dat je woont en werkt waar jij jezelf het prettigst voelt. Naast ons hoofdkantoor in Twente, hebben we vestigingen in Groningen en Houten.

Infotopics is maatschappelijk betrokken en steunt jaarlijks een flink aantal goede doelen, zoals Welkomhuis Twente, Stichting Leergeld en Alpe d’HuZes. Daarnaast dragen wij ons steentje bij met ondersteuning voor evenementen, sport- en culturele clubs.

Sportief uitje Infotopics

Werken bij Infotopics,
oftewel werken

– in een omgeving waar jouw mening er toe doet.
– op niveau.
– op de scheidslijn van business en ICT.
– met de nieuwste technologieën.
– met veel fun.
– met veel afwisseling.
– met de klant als partner.
– vanuit jouw interesses.
– met betrokken collega’s.

Werken bij Infotopics – Spreekt jou dit aan?

Denk jij bij Infotopics te passen en spreekt ons bedrijf jou aan? Bekijk dan onze vacatures bovenaan deze pagina en neem contact op. Neem contact op via 0541-532010, mail naar werken@infotopics.nl of klik op nevenstaande button en vul het contactformulier in.

Ik wil werken bij Infotopics