Alteryx Connect – Inzicht in de belangrijkste informatiebronnen

De meeste analisten besteden meer tijd aan het zoeken naar informatie die mogelijk relevant is voor hun analyse dan aan de analyse zelf. Te veel tijd besteden aan de front-end vertaalt zich in inefficiëntie en vertragingen bij het beantwoorden van cruciale zakelijke vragen en vervolgens het implementeren van de acties die jouw bedrijfsresultaten kunnen verbeteren. Vaak hebben anderen in de organisatie al dezelfde informatie verzameld of een vergelijkbare analyse uitgevoerd, maar weten ze dit niet van elkaar. Gegevensactiva en de resulterende informatie verspreiden zich, waardoor het probleem groter wordt en inefficiëntie en vertragingen ontstaan ​​bij het beantwoorden van cruciale zakelijke vragen.

Alteryx Connect verandert de manier waarop analisten alle relevante informatie in hun organisatie ontdekken, prioriteren en analyseren. Het is het begin van een geweldige analytische ervaring die de kracht van data cataloging combineert met menselijk inzicht en analisten in staat stelt om de informatie die zich in hun organisatie bevindt snel en gemakkelijk te vinden, te beheren, te begrijpen en samen te werken. Nu zijn analisten in staat het end-to-end-analyseproces te versnellen om de analytische productiviteit en informatie governance drastisch te verbeteren, waardoor voor iedereen betere zakelijke beslissingen kunnen worden genomen.

Alteryx Connect – Gewenste informatie vinden

Betere data leidt tot betere beslissingen

Alteryx Connect is de gids voor alle informatiemiddelen in jouw organisatie die indien ze verstandig gebruikt worden concurrentievoordeel op kunnen leveren.

Maak gebruik van de stamkennis van jouw organisatie

Ontdek het type informatie die jouw data bevat, waar de informatie vandaan komt, wie deze gebruikt en hoe deze wordt gebruikt door middel van sociale interacties.

Onderzoek alles in het analytische proces

Maak gebruik van de krachtige zoekmogelijkheden om informatie in analytische apps, workflows, macro’s, visualisaties, dashboards, data science-modellen etc. te vinden en opnieuw te gebruiken.

Vind betrouwbare en beheerde informatie

Reduceer de tijd die besteed wordt aan het zoeken naar impactvolle data en activa, en vermijd degenen die slecht zijn beoordeeld door anderen in jouw organisatie.

Alteryc Connect Find Information
Alteryx connect Amplify Insights

Alteryx Connect – Versterk jouw inzichten

Verbind collega’s met governed data, analyses en andere informatie

Alteryx Connect stelt jouw en de teams die je ondersteunt in staat om snel verbinding te maken met relevante gegevensactiva en de data te onderzoeken om de  context te krijgen, zodat iedereen duidelijk de gegevensafkomst, kwaliteit en certificeringen begrijpt.

Stel een organisatiestandaard voor informatie vast

Spreek samen met iedereen in jouw organisatie een gemeenschappelijke plek af om data te zoeken, te delen en samen te werken en minimaliseer dubbel werk.

Deel vertrouwde informatiemiddelen

Geef inzicht in de herkomst van data en hoe informatie wordt gebruikt om de algehele kwaliteit en betrouwbaarheid van informatie die door de hele organisatie wordt gedeeld, te verbeteren.

Leid medewerkers naar de beste informatiebronnen

Ondersteun de behoefte van jouw organisatie om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot relevante informatie door bekende sociale tools te gebruiken om informatie te annoteren, te bespreken en te beoordelen.

Alteryx Connect – Verbeter bedrijfsresultaten

Schakel het end-to-end analyseproces in

Het Alteryx-platform is de enige plek om data cataloging te combineren met beste data preparatie en advanced analytics, zodat je je kunt focussen op de taak die waar je mee bezig bent en geen gegevens van de ene tool naar de andere hoeft te verplaatsen.

Breid de kracht van Alteryx Server uit

Gebruik Alteryx Connect als een add-on voor Alteryx Server om het potentieel van self-service analytics te benutten en data te gebruiken om​​concurrentievoordeel te behalen.

Verzamel informatie van Alteryx workflows

Maak gebruik van bestaande Alteryx analytic workflows om een gedetailleerd inzicht te krijgen in hoe data wordt gebruikt.

Krijg plezier in het oplossen van data vraagstukken

Gebruik Alteryx Connect als het startpunt voor een analytische ervaring die sociaal, boeiend, krachtig én leuk is.

Alteryc Connect Improve Business Results

Hoe Infotopics helpt met Alteryx

Enkele van onze klanten

Alteryx Klantcases

Benieuwd hoe onze klanten Alteryx inzetten en de voordelen die ze hiermee behalen?
Lees de uitgebreide klantcases.

Lees de klantcases