Tableau software - Haal zelf de waarde uit je data

Tableau Gold Partner van het eerste uur

Als Tableau Gold Partner van het eerste uur weet Infotopics als geen ander wat Tableau voor je organisatie kan betekenen. Tableau is wereldleider op het gebied van datavisualisatie- en visuele analyse software. Daar waar traditionele business intelligence (BI)- en rapportagesoftware vooral geschikt zijn voor programmeurs en software ontwikkelaars, is Tableau de self service BI tool voor iedereen.

Wij helpen je graag met de aanschaf en het onderhoud van licenties, Tableau trainingen, consultancy en slimme oplossingen om je efficiency te verhogen.

Tableau Desktop: Voor de data-analist

Tableau Desktop is een business analyse tool die door iedereen gebruikt kan worden. Met slechts enkele klikken maak je connectie met je databronnen en zie je de data voor je. Gebruik de intuïtieve ‘drag & drop’ interface om data te analyseren en interactieve dashboards te maken.

Meer over Tableau Desktop

Tableau Server: Voor de hele onderneming

In slechts enkele seconden publiceer je met Tableau Server dashboards naar een centrale plek en deel je de resultaten met collega’s of klanten. Geautoriseerde personen kunnen nu via een webbrowser of tablet aan de slag met de zojuist door jouw gemaakte dashboards. Uiteraard nog steeds interactief en dat alles zonder tussenkomst van IT.

Meer over Tableau Server
Tableau Online zonder investeringen direct aan de slag met self service analytics in the cloud

Tableau Online: Self-service analytics in de cloud

Met Tableau Online werk je moeiteloos samen met je collega’s of klanten in de cloud. Analyseer zelf je data, ontdek samen met collega’s de waarde en deel deze eenvoudig met klanten via de browser of mobiel apps. Je hoeft niet te investeren in hardware of specialistische systeemkennis, maar maak gebruik van deze hosted variant voor je data analytics platform.

Meer over Tableau Online

Hoe Infotopics je helpt met Tableau

Tableau Whitepapers

Kom tot nieuwe inzichten, verbreed je kennis en creëer
betere visualisaties met de Tableau Whitepapers.

Lees de whitepapers