Tableau

Als Tableau Gold Partner (nieuwe naam: Tableau Premier Reseller Partner) van het eerste uur (2011) weet Infotopics als geen ander wat Tableau voor je organisatie kan betekenen. Tableau is een visueel end-to-end analyseplatform dat ondersteunt bij het inzichtelijk maken van data. Een flexibel, veilig en schaalbaar platform dat aanmoedigt om (samen) te werken met data en over te gaan tot actie. Het is vooruitstrevend in haar markt en wordt gekenmerkt door een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Het Tableau platform stelt organisaties en bovenal mensen in staat om zelfstandig waarde uit hun data te halen.

Hoe Infotopics je helpt met Tableau

Tableau Online - download een proefversie via Infotopics Tableau Gold Partner

Tableau Cloud:
Self-service analytics in de cloud

Met Tableau Cloud werk je moeiteloos samen met je collega’s of klanten in de cloud. Analyseer zelf je data, ontdek samen de waarde en deel deze eenvoudig via de browser of mobiele apps. Het platform is voorzien van de meest recente upgrade en biedt flexibiliteit in schaalbaarheid. Je hoeft minder te investeren in hardware of specialistische systeemkennis. Mogelijk met minimaal één Tableau Creator licentie.

Meer over Tableau Cloud

Tableau Server:
Databedreven werken binnen jouw eigen omgeving

Samenwerken en data delen met collega’s of klanten was nog nooit zo veilig en eenvoudig. Tableau Server maakt dit mogelijk. Gelijk aan Tableau Cloud kunnen de gemaakte dashboards op een centrale plek gepubliceerd worden, zodat geautoriseerde gebruikers dit via een webbrowser of mobiele apps kunnen inzien. Uiteraard met de kenmerkende interactiviteit en gebruiksgemak van Tableau. Gehost binnen jouw eigen omgeving biedt Tableau Server controle over connectiveit en configuratie. Mogelijk met minimaal één Tableau Creator licentie.

Meer over Tableau Server
Tableau Server proefversie downloaden - Tableau Gold Partner Infotopics

Tableau Licenties

Tableau Creator

Met deze  licentie kun je het hele Tableau platform bedienen. De ontwikkelaar/data-analist kan de data voorbereiden, prepareren en verrijken met Tableau Prep, verbinding maken met databronnen en met drag & drop interactieve dashboards bouwen in Tableau Desktop. Deze licentie bevat toegang tot Tableau Prep, Tableau Desktop en Tableau Server of Tableau Cloud.

Meer over Tableau Creator prijzen

Tableau Explorer

De Tableau Explorer licentie geeft de geautoriseerde gebruiker toegang tot Tableau Server of Tableau Cloud en kan naast dashboards bekijken ook aanpassingen doen op bestaande dashboards of een eigen dashboard ontwerpen vanaf een gepubliceerde dataset. Dit alles binnen de veilige omgeving. Om deze licentie te gebruiken, is ten minste één Tableau Creator-licentie vereist.

Meer over Tableau Explorer prijzen

Tableau Viewer

Interactieve dashboards beschikbaar stellen aan gebruikers zonder dat ze wijzingen aan het dashboard kunnen doorvoeren, kan met de Tableau Viewer. Via desktop, mobiel en tablet kunnen geautoriseerde gebruikers overal de gewenste dashboards inzien en de interactieve functies gebruiken. Om deze licentie te gebruiken, is ten minste één Tableau Creator-licentie vereist.

Meer over Tableau Viewer prijzen

Tableau Klantcases

Benieuwd hoe onze klanten Tableau inzetten en de voordelen die ze hiermee behalen?
Lees de uitgebreide klantcases.

Lees de klantcases