Tableau

Als Tableau Gold Partner (nieuwe naam: Tableau Premier Reseller Partner) van het eerste uur weet Infotopics als geen ander wat Tableau voor je organisatie kan betekenen. Tableau is een visueel end-to-end analyseplatform dat ondersteunt bij het inzichtelijk maken van data. Het Tableau platform stelt organisaties en bovenal mensen in staat om waarde uit hun data te halen. Een flexibel, veilig en schaalbaar platform dat aanmoedigt om samen te werken en over te gaan tot actie.

Als partner helpen wij je graag met het kiezen van de geschikte Tableau licenties voor jouw organisatie. Naast het onderhoud en support op deze licenties helpen wij organisaties met het installeren en inrichten van het platform, het opleiden van de gebruikers en aanvullende ondersteuning door middel van consultancy met als doel organisaties datagedreven te maken.

Tableau Software Desktop

Tableau Creator (voorheen Desktop):
Voor de data-analist

De creator, voorheen Tableau Desktop, is de basis licentie van Tableau waarmee je het hele Tableau platform kunt bedienen. De ontwikkelaar/data-analist kan de data voorbereiden, prepareren en verrijken met Tableau Prep, een connectie leggen met de databronnen en middels drag & drop een interactief dashboard bouwen in Tableau Desktop en vervolgens dit dashboard delen met andere gebruikers op Tableau Explorer (Server). Deze licentie bevat toegang tot Tableau Prep, Tableau Desktop en Tableau Explorer (Server).

Meer over Tableau Creator

Tableau Explorer (voorheen Server):
Voor de hele onderneming

Samenwerken en data delen met collega’s of klanten was nog nooit zo veilig en eenvoudig. Tableau Explorer, voorheen Tableau Server, maakt dit mogelijk. De gemaakte dashboards worden op deze centrale plek gepubliceerd zodat geautoriseerde gebruikers dit via een webbrowser kunnen inzien. Uiteraard volledig interactief. Daarnaast kunnen geautoriseerde personen zelfstandig aanpassingen doen aan een dashboard of zelf een nieuw dashboard ontwikkelen in de browser.

Meer over Tableau Explorer (Server)
Tableau Server proefversie downloaden - Tableau Gold Partner Infotopics
Tableau Server proefversie downloaden - Tableau Gold Partner Infotopics

Tableau Viewer (Tableau Server):
Voor de hele onderneming

Interactieve dashboards beschikbaar stellen aan gebruikers zonder dat ze wijzingen aan het dashboard kunnen doorvoeren, kan met de Tableau Viewer. Via desktop, mobiel en tablet kunnen geautoriseerde gebruikers overal de gewenste dashboards inzien en de interactieve functies gebruiken.

Meer over Tableau Viewer (Server)

Tableau Online:
Self-service analytics in de cloud

De producten Tableau Creator, Tableau Explorer en Tableau Viewer zijn ook beschikbaar in de cloud gehost bij Tableau. Met Tableau Online werk je moeiteloos samen met je collega’s of klanten in de cloud. Analyseer zelf je data, ontdek samen met collega’s de waarde en deel deze eenvoudig met klanten via de browser of mobiel apps. Je hoeft niet te investeren in hardware of specialistische systeemkennis.

Meer over Tableau Explorer en Viewer (Online)
Tableau Online - download een proefversie via Infotopics Tableau Gold Partner
Tableau Server proefversie downloaden - Tableau Gold Partner Infotopics

Tableau Embedded:
Voor de hele onderneming

Met Tableau Embedded Analytics integreer je je Tableau dashboards in je huidige applicatie, product of webportaal. Het stelt je in staat om interactieve dashboards laagdrempelig te delen met gebruikers binnen en buiten je organisatie. Alle dashboards draaien in Tableau en integreren naadloos in je platform.

Meer over Tableau Embedded Analytics

Tableau Premium Extensions:
Integratie en interactie met je bronsystemen en web applicaties

Directe integratie en interactie met je bronsystemen in al je dashboards. Vanaf Tableau versie 2018.2 is een hele interessante nieuwe functionaliteit beschikbaar gekomen, waarmee je in je dashboards een live verbinding kunt leggen met bronsystemen en andere toepassingen. Infotopics heeft een eigen platform “Infotopics | Apps for Tableau” gelanceerd om Tableau Extensions met de wereld te delen. 

Meer over Tableau Premium Extensions
Tableau Server proefversie downloaden - Tableau Gold Partner Infotopics

Hoe Infotopics je helpt met Tableau

Tableau Klantcases

Benieuwd hoe onze klanten Tableau inzetten en de voordelen die ze hiermee behalen?
Lees de uitgebreide klantcases.

Lees de klantcases