Over Mark Wolters

Mark heeft Marketing Intelligence en Marketing Management gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Na zijn studie vond hij een baan als Data Analist bij Voordeeluitjes.nl, daar ontdekte hij de kracht en mogelijkheden van Tableau. Sinds 1 januari 2021 maakt Mark deel uit van Infotopics als Junior Consultant. “Databedreven werken is essentieel om succesvol te zijn of worden.”

#Techtips: View-switcher met behulp van een parameter

Door |2021-12-04T17:49:56+01:0016 september 2021|Tableau blogs|

Deze week is het in #Techtips de beurt aan onze collega Mark Wolters: Hoe kun je een parameter (die dient als view-switcher) toevoegen aan een bullet chart, zodat je bijvoorbeeld in één oogopslag kunt zien hoeveel procent van het target reeds behaald is?

Reacties uitgeschakeld voor #Techtips: View-switcher met behulp van een parameter

RFM-analyse: identificeer welke klanten het waard zijn

Door |2022-11-11T10:07:20+01:0023 maart 2021|Tableau blogs|

Een groeistrategie kan gefocust zijn op het overtuigen van nieuwe klanten om voor jouw product of dienst te kiezen. Aan de andere kant loont het om het bestaande klantenbestand aandachtig te analyseren om deze groep beter te bedienen. In deze blog wordt het traditionele concept van de RFM-analyse onder de loep genomen met gebruik van Tableau.

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant