Over Siebe Grijpma

Siebe werkt sinds 2012 bij Infotopics en heeft een ruime ervaring als project -en servicemanager en in het werken met Tableau. Sinds 2018 houdt Siebe zich bezig met Tableau Dashboard Extensions en is hij gestart in het team Infotopics | Apps for Tableau. Binnen dit team vervult Siebe de rol van Product Manager waarbij hij een ruime kennis heeft van zowel de oplossingen als de use cases van (potentiele) klanten. Als je meer wilt weten over tableau Dashboard extensions zit je bij Sieb eop de juiste plek.

De Tour de France poule bij Infotopics

Door |2022-11-11T09:47:00+01:0016 juli 2021|Tableau blogs|

Het is bij Infotopics al 8 jaar traditie dat er een Tour de France poule wordt gespeeld met de collega’s. De ene infotopper zet zijn Machine Learning en Predictive skills in. De ander is wielerliefhebber en houdt al wekenlang websites en bladen in de gaten voor hun elite selectie voor de Infotopics Tour de France poule. Ben jij nou benieuwd hoe de Tour de France Poule is opgezet met tools die dagelijks gebruikt worden tijdens het werk? Lees dan snel de blog!

Reacties uitgeschakeld voor De Tour de France poule bij Infotopics

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant