Over Kick Ditzel

“Intuition is a very powerful thing, more powerful than intellect, in my opinion,” aldus Steve Jobs. Ook Kick gelooft in de kracht van intuïtie en ziet het slim gebruik maken van data als een waardevolle toevoeging om het onbewuste mee te voeden. Hij wordt enthousiast van nieuwe concepten en creatief bezig zijn. Door out of the box te denken en goed te luisteren naar de (latente) behoefte van de ander, weet hij met het team oplossingen te bedenken waardoor het leven van de klant gemakkelijker en leuker wordt.

HR Analytics voor inzicht in verzuim en verloop

Door |2024-01-24T15:35:27+01:0022 januari 2024|Blogs|

Ervaring, kennis en intuïtie zijn van het grootste belang in het werken in HR. In deze blog zoomt Infotopics consultant Kick Ditzel in op de thema’s Verzuim en Verloop.

Reacties uitgeschakeld voor HR Analytics voor inzicht in verzuim en verloop

Nieuw: Infotopics is Afas Partner

Door |2023-11-15T09:22:52+01:0006 november 2023|Analytical Excellence|

Jouw data in goede handen door onze gecertificeerde AFAS-koppeling. In deze blog leg ik uit waarom we onze samenwerking met AFAS aan zijn gegaan en hoe Infotopics AFAS klanten kan helpen om meer aardevolle inzichten te verkrijgen uit jouw hun data.

Reacties uitgeschakeld voor Nieuw: Infotopics is Afas Partner

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant