Over Kevin Wesselink

Kevin is sinds november 2018 in dienst bij Infotopics als YDP’er. Hij is 26 jaar en woont in ’s-Hertogenbosch. In zijn vrije tijd gaat hij vaak naar concerten, loopt hij wel eens hard en geniet hij van vrienden en familie. Hij vindt het leuk om een organisatie te leren kennen en vervolgens samen tot nieuwe inzichten te komen die voortvloeien uit data. Daarnaast heeft hij ambitie om trainer te worden binnen Infotopics en zo andere mensen in staat te stellen om met data te gaan werken.

#Techtips: Using Images in your Tableau Dashboard

Door |2021-12-04T17:49:09+01:0023 september 2021|Techtips|

Deze week is het in #Techtips de beurt aan onze collega Kevin Wesselink: Je wil graag afbeeldingen in je dashboard, het zijn er veel (denk 100+) én ze moeten variabel zijn. Hoe pak je dit aan in Tableau?

Reacties uitgeschakeld voor #Techtips: Using Images in your Tableau Dashboard

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant