Infotopics behoort tot beste Business Intelligence adviesbureaus van Nederland

Jaarlijks doet Consultancy.nl onafhankelijk onderzoek naar de beste adviesbureaus van Nederland. Meer dan 1.200 adviesbureaus worden onder de loep genomen en beoordeeld op basis van o.a. reputatie, kennisleiderschap en de ervaringen van opdrachtgevers. Infotopics behoort tot een van de beste adviesbureaus in de categorieën Business Intelligence en Data Science.

Bureaus opgenomen in de lijst van Consultancy.nl hebben een bewezen reputatie opgebouwd als de meest vertrouwde, deskundige en invloedrijke partijen binnen hun expertisegebied. Infotopics heeft de status ‘Platinum’ behaald in de categorie Business Intelligence. Ook scoort Infotopics ‘Gold’ in de categorie Data Science.

Achtergrond in de business, niet in IT

“Dat we behoren tot een van de beste adviesbureaus van Nederland in de categorieën Business Intelligence en Data Science is een waardering waar we ontzettend trots op zijn”, aldus Kees Timmers, een van de eigenaren van Infotopics.

“Al 20 jaar lang adviseren we onze klanten over hoe zij data en analytics in het hart van de bedrijfsvoering van hun organisatie kunnen plaatsen. Wat ons daarbij uniek maakt is dat onze consultants een achtergrond hebben in verschillende branches en opleidingen, niet alleen in IT. Natuurlijk hebben we verstand van de technologie, maar om organisaties beter te laten presteren moet je bedrijfskundige vraagstukken begrijpen”.

Infotopics is niet alleen actief als adviesbureau voor data & analytics in het bedrijfsleven, maar ook voor sectoren als de zorg of het onderwijs.

Bekijk hier onze specialisaties

Klantcases!

Benieuwd naar hoe wij onze klanten verder helpen?
Lees de uitgebreide klantcases.

Lees de klantcases