Infotopics is voor het eerst genomineerd voor de prestigieuze Dutch Interactive Awards. In de categorie data is de case ‘Van 0 naar 400 Mileway Data Citizens in 2 jaar tijd’ van Infotopics een van de vijf gegadigden. De Dutch Interactive Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste digitale interactieve projecten van Nederland.

Met de case ‘Van 0 naar 400 Mileway Data Citizens in 2 jaar tijd’ zijn we, samen met Mileway, genomineerd voor een Dutch Interactive Award (DIA). Ingediende cases worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury en dienen te voldoen aan strenge criteria op het gebied van samenwerking, innovatie, usability en strategie. De DIA reikt binnen 15 categorieën een goud en zilver award uit aan de meest vooraanstaande bureaus en opdrachtgevers. De bekendmaking van de winnaar(s) vindt plaats op donderdag 8 juni.

infotopics-dia

Van 0 naar 400 Mileway Data Citizens in twee jaar tijd
Infotopics werkt al bijna 20 jaar aan data- en analytics vraagstukken van uiteenlopende organisaties in Nederland. Zo ook voor vastgoedbedrijf Mileway, dat met behulp van Infotopics in twee jaar tijd de sprong maakte van 0 naar 400 datagedreven medewerkers. Mileway is inmiddels de grootste eigenaar van logistiek vastgoed in Europa. De gezamenlijke aanpak van Infotopics en Mileway is uniek dankzij de ontwikkeling van een opleidingsprogramma op maat, waardoor de vastgoedorganisatie in zeer korte tijd een enorme ontwikkeling kon doormaken in datagedreven werken.

“Deze nominatie is voor ons een bevestiging dat we een unieke aanpak in de markt hebben”, vindt Emmy Huttenhuis-Heerdink, Manager Academy bij Infotopics. “Bij Infotopics werken we altijd vanuit een business strategie om tot een plan te komen: wat zijn de doelstellingen van deze specifieke organisatie en hoe zorgen we ervoor dat mensen in de organisatie zelf de kennis en middelen krijgen om aan de slag te gaan? Samen met Mileway hebben we in twee jaar tijd fantastische resultaten kunnen realiseren dankzij deze aanpak. We zijn er ontzettend trots op dat dit werk nu bekroond is met een nominatie voor een Dutch Interactive Award”.

Dutch Interactive Awards 2023
De Dutch Interactive Awards belonen jaarlijks de beste digitale interactieve projecten van Nederland. Elke organisatie kan een case indienen in een van de 15 categorieën. Een onafhankelijke vakjury, bestaande uit zwaargewichten uit de digitale wereld, buigt zich over alle cases en kiest uit alle inzendingen vijf nominaties per categorie. Infotopics is in de categorie ‘Data’ genomineerd en zal de Mileway-case op vrijdag 21 april verdedigen tijdens een pitch voor de jury. Op 8 juni worden de awards uitgereikt tijdens een feestelijke awardshow in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Bekijk onze Mileway case hier.