In 2020 zal niet alleen de Formule 1, het EK voetbal en het Songfestival naar ons land komen. Onze partner Alteryx heeft namelijk besloten dat de Inspire Europe volgend jaar oktober voor het eerst neerstrijkt in Nederland. Ontzettend gaaf nieuws natuurlijk, maar dit is niet het enige. Infotopics is namelijk verkozen tot beste partner van de BeNeLux in 2019 en zal in Amsterdam als Partner of the Year aanwezig zijn!

Visualisatie 1

Alteryx Inspire; een niet te missen evenement.

Alteryx organiseert jaarlijks de Alteryx Inspire Europe. In 2019 waren we aanwezig met een afvaardiging van acht Infotoppers. Ik vond het erg interessant om de vele klantpresentaties te bekijken. Hierin lieten verschillende organisaties vol enthousiasme zien hoe Alteryx in hun data architectuur wordt gebruikt en welke voordelen ze hier in hun dagelijks werk en op de lange termijn uithalen. Op de Inspire is er voldoende gelegenheid om met andere gebruikers van gedachten te wisselen en inspiratie op te doen voor je eigen organisatie. Ook kun je deelnemen aan hands-on workshops, word je tijdens de Keynotes geïnformeerd over alle ins & outs en krijg je een sneak preview van de allernieuwste features. Het hapje en drankje tijdens de gezellige afterparty is ook een aanrader!

Dit kunnen wij voor jou betekenen!

Of je nu op dagelijkse basis in aanraking komt met data of niet, je zult ongetwijfeld tegen uitdagingen aanlopen. Waar vind je de gegevens die je wil gaan gebruiken? Is deze data überhaupt wel aanwezig en ook voor mij beschikbaar? Kan ik niet op een gemakkelijke manier meerdere datasets samenvoegen, opschonen en verrijken zonder allerlei handmatige acties? Daarnaast is voorspellen een hot item, maar welke voorspellingen kan ik eigenlijk maken? Veel voorkomende vragen waar je met Alteryx het antwoord op kunt geven.

Wij maken met Alteryx je werk niet alleen een stuk leuker. Je wordt in staat gesteld tijd te spenderen aan het analyseren en oplossen van de vraagstukken, in plaats van voornamelijk bezig te zijn met het proces. Daarbij zal je waardevolle inzichten ontdekken voor je organisatie, waar je tot voor kort de tijd of resources niet voor had. Zonder programmeren bouw je met drag & drop tools een complete visuele workflow die je geautomatiseerd kunt laten lopen én kan delen met collega’s. Bovendien word je geholpen voorspellingsmodellen te bouwen die passen bij jouw beschikbare data.

De Alteryx Inspire in Amsterdam is de ideale gelegenheid om je een kijkje in onze keuken van oplossingen te geven en jouw Alteryx kennis naar een hoger niveau te tillen. Ik zie je graag daar!

Alteryx Inspire Europe zal plaatsvinden van 19 t/m 22 oktober 2020 in de RAI in Amsterdam. Aankomende maanden zullen we meer updates geven van al onze plannen. Schrijf je nu hier in om volledig op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom het evenement en de kaartverkoop.