Over Michael Bos

Mede door zijn Master Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam vindt Michael het erg interessant de verschillende processen bij bedrijven te leren kennen en deze gezamenlijk te verbeteren. Als accountmanager is hij tevreden als klanten meer inzicht krijgen en door data gestuurde beslissingen betere resultaten halen.

Een moderniseringsslag maken in BI? Alteryx is de sleutel

Door |2022-06-09T11:22:59+02:0028 juli 2020|Alteryx blogs|

Om vandaag de dag richting succes te (blijven) sturen is het als BI manager noodzakelijk geworden om inzichten uit data te gebruiken en om te zetten naar de juiste acties. We zien vaak dat organisaties worstelen met het gestructureerd neerzetten van een betrouwbare informatievoorziening en dat er een wildgroei aan data analyses is ontstaan. Is dit herkenbaar? Lees in mijn blog hoe je met jouw team impact kunt maken met analytics.

Reacties uitgeschakeld voor Een moderniseringsslag maken in BI? Alteryx is de sleutel

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant