6 voordelen van Alteryx Auto Insights

We kennen Alteryx als een van de beste technologieën voor self-service data analytics. Wereldwijd werken analisten en datawetenschappers met de oplossingen van Alteryx om allerlei gegevens voor te bereiden, te combineren en te analyseren. Alteryx is codevriendelijk (grotendeels zelfs codevrij) en biedt de mogelijkheid om inzichten en modellen in uren, in plaats van weken, in te richten.

Nu gaat Alteryx van analyse in uren, naar minuten met Auto Insights, een gamechanger op het gebied van data analytics! Oordeel zelf en ontdek 6 voordelen van Alteryx Auto Insights.

1. Supersnel waarde uit je data

Koppel je databron(nen) aan de Alteryx Cloud en Auto Insights doet zelf het werk! Binnen no-time worden Machine Learning technieken ingezet om álle mogelijke datavragen te stellen, waardoor je in enkele minuten tijd inzichten ophaalt op basis van je data. Kun je nu al niet wachten? Vraag dan gelijk een demo aan en samen zetten wij jóúw data in Auto Insights voor augmented analytics.

2. Ontdek nieuwe inzichten

Auto Insights kan ‘los’ ingezet worden door iedereen die met data wil werken, maar kan ook goed ingezet worden voor data analisten die eigen analyses willen aanvullen, toetsen of die op zoek zijn naar nieuwe ideeën om de business te laten groeien. Zo bestaat Alteryx Auto Insights voor veel organisaties naast andere BI-tools. Zie Auto Insights als je nieuwe AI-collega, die 24 uur per dag beschikbaar is en zelf inzichten en rapportages genereert.

3. Het is niet nodig om een nieuwe workflow te bouwen

Als cloud-native SaaS-oplossing is installatie simpel. Je verbindt direct met je data en Auto Insights tovert binnen minuten de eerste inzichten naar boven. Een workflow bouwen is geen vereiste. Heb je andere Alteryx oplossingen in huis? Auto Insights werkt eenvoudig samen met Designer, Server en Cloud.

4. Deel inzichten makkelijk met collega’s

In ‘Missions’, een onderdeel van Auto Insights, kunnen alle gebruikers met toegang dashboards inzien en opmerkingen plaatsen. Je kunt rapportages delen door gebruikers uit te nodigen, of door de ‘Mission’ toegankelijk te maken voor gebruikers met bepaalde toestemmingen. Het is mogelijk om diverse rechten toe te kennen, zoals het recht om te bewerken of alleen om te lezen.

5. Auto-Insights maakt zelfstandig visualisaties

Hoeveel tijd zou het jou schelen als je niet langer zelf datavisualisaties hoeft te maken? Auto Insights genereert geautomatiseerd datavisualisaties die je kunt gebruiken om:

  1. Verborgen inzichten, uitschieters en trends aan het licht te brengen
  2. Vragen over cijfers te beantwoorden
  3. Beslissingen te nemen die daadwerkelijk resultaat opleveren

Terwijl Auto Insights het werk doet, pak jij nog een kop koffie. Ideaal, toch?

6. Schaalbaar: Auto-Insights groeit met je mee

Voor organisaties met groeiambities is Auto Insights bijzonder geschikt: het platform groeit met je mee op een manier zodat iedereen mee kan doen aan het databedreven werken. De hele route van data tot inzicht wordt gestandaardiseerd zodat inzichten uit data halen voor iedereen toegankelijk is en iedereen dezelfde inzichten boven water haalt. Je speelt nota bene ontwikkelaars vrij om nieuwe en betere data beschikbaar te maken voor de organisatie. Met dit groeipad krijg jij de mogelijkheid om de data maturity door de volledige organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Benieuwd of Alteryx Auto Insights past bij jouw business doelstellingen? Vraag vrijblijvend een demo aan en wij laten jou ervaren hoe het is om razendsnel te kunnen sturen met robuuste inzichten uit jouw data.

Aanvraag vrijblijvende demo