Over Ruud Weersink

Ruud Weersink heeft een Master in Werktuigbouwkunde afgerond aan de Universiteit Twente. Na 10 jaar in de mechanica te hebben gewerkt, ging hij zijn nieuwsgierigheid voor data achterna. “Samen met de klant tot nieuwe inzichten komen die voortvloeien uit de data geven me ontzettend veel energie”.

Tableau opnieuw erkent als leider in het Gartner Magic Quadrant 2021

Door |2021-05-31T11:25:16+02:0026 februari 2021|Tableau blogs|

De BI wereld wacht elk jaar met smart op de publicatie van Gartner waarin het magic quadrant voor Analytics en Business Intelligence platforms wordt gepresenteerd. Tableau is door Gartner voor het negende opeenvolgende jaar erkend als leider. Welke waarde heeft Tableau voor jou volgens Gartner? En wat gaat Tableau aan waarde toe voegen in 2021?

Reacties uitgeschakeld voor Tableau opnieuw erkent als leider in het Gartner Magic Quadrant 2021

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant