Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Benieuwd naar de wijze waarop je analytics via technologie als Tableau vernieuwend kunt blijven inzetten? Schrijf je dan in voor ons gratis online event!

Het mooie van data is, dat het altijd in beweging is. De noodzaak van data komt meer naar boven wanneer er een crisis situatie is. Het feit blijft dat er heel veel bedrijven en organisaties zijn die meer inzicht gedreven willen worden. In het event op 24 september nemen we je mee in de stappen die je kunt zetten in het maken van een data strategie.

Verder gaat Alain Odijk, Commercieel Manager Infotopics live in gesprek met Kenny Warman, Implementatiemanager Data & Integratie bij VolkerWessels BVGO-ICT over de datatransformatie van VolkerWessels.

Gebruik je Tableau voor interne data analyse? Dat is mooi, maar heb je er wel eens over nagedacht hoe Tableau ook buiten je organisatie ingezet kan worden? Steeds vaker krijgen wij deze vraag waarin Tableau gebruikers data willen delen met externen zoals klanten, leveranciers of andere stakeholders als onderdeel van hun oplossing of als nieuw verdienmodel.
Kom in het tweede gedeelte van dit event alles te weten over deze mogelijkheden om Tableau te embedden in jullie (mogelijk bestaande) oplossing. Ook zal Marieke van Woerkom, Manager Business Intelligence & Data Analysis van Timing vertellen hoe zij Tableau gebruiken voor hun klanten.

Online programma 24 september

13.00 – 13:20: Roadmap naar een Data Strategie
13.20 – 13:50: Road to Success met Tableau – Live Q&A – Infotopics en Volkerwessels
13:50 – 14.00: Pauze
14:00 – 14:20: Tableau Embedded – Hoe zet je een optimale user experience neer
14:20 – 14.40: Tableau embedden in een applicatie
14:40 – 15.00: Elke klant van Timing heeft zijn eigen Tableau omgeving door embedded analytics

Inloggen

De meeting gaan we virtueel organiseren via Zoom. Je kunt inloggen via Zoom door een eenmalige extensie te downloaden of door gebruik te maken van de web functionaliteit direct online.

Aanmelden

Aanmelden voor het event kan hieronder.
Wil je meer informatie of vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons doornemen, neem dan contact op via email of per telefoon op 088-8225328.

(Heb je tips voor onderwerpen of vraagstukken die je graag wilt bespreken? Laat het ons dan weten)

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant