Over Maurice Munting

Maurice heeft Business Administration gestudeerd aan de Universiteit Twente en zich gespecialiseerd in Digital business. Tijdens zijn studie ontstond zijn passie voor de digitale transformatie en de voortvloeiende mogelijkheden hiervan op het gebied van data analytics zoals data science toepassingen. Sinds april 2021 maakt Maurice deel uit van Infotopics als Consultant. “Digitale transformatie biedt diverse mogelijkheden op het gebied van data analytics en ik wil mensen en organisaties hier graag bij helpen om van data tot waardevolle inzichten te komen.”

Business Science

Door |2022-11-11T09:48:15+01:0012 juli 2021|Tableau blogs|

Lees in deze blog hoe de business en de (eind)gebruiker meer waarde uit Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) gedreven analyses of toepassingen kan halen door onderscheid te maken in Business Science en Data Science.

Reacties uitgeschakeld voor Business Science

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant