CareTopics is hét dashboard om de gegevens van jouw zorg- of welzijnsorganisatie eenvoudig, betrouwbaar en visueel inzichtelijk te maken. Wij bieden een overzichtelijk dashboard aan, waarmee we jouw organisatie ondersteunen en waarbij je op ieder gewenst moment inzicht hebt in de belangrijkste kritieke prestatie-indicatoren (KPI’s).

CareTopics

Over CareTopics

CareTopics is ontstaan door een samenwerking tussen Adcase en Infotopics. Wij hebben met onze jarenlange ervaring als Business Intelligence expert alle kennis in huis om eenvoudig en professioneel inzichten in data te creëren. Deze ervaring wordt bij CareTopics gecombineerd met de expertise in zorg en welzijn, die Adcase heeft. De ervaren consultants van Adcase adviseren en ondersteunen al jaren zorg- en welzijnsorganisaties, waardoor we alle kennis en ervaring in huis hebben om passende dashboards te ontwikkelen voor jouw organisatie.

Financieel, Personeel & Kwaliteit

CareTopics is de Business Intelligence oplossing, waarbij je navigeert tussen verschillende dashboards waarin rapportages weergegeven worden. Hierbij worden de belangrijkste KPI’s uitgelicht die voortkomen uit systemen in de zorgsector, zoals Ons van Nedap. Op deze manier krijg je grip op je totale bedrijfsvoering.
Met CareTopics krijg je inzicht in kwaliteits-, personeels- en financiële vraagstukken. Hierbij geven we diverse KPI’s weer in de dashboards.

Informatie uit systemen in de zorgsector gekoppeld

Door onze jarenlange ervaring als Business Intelligence expert in de zorg, hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om binnen CareTopics meerdere systemen te koppelen. Hierbij integreren we zowel financiële, personele als kwaliteitsgegevens uit verschillende applicaties gebruikt in jouw sector, zoals EXACT, ONS en AFAS. Op deze manier richten we jouw CareTopics omgeving zo optimaal mogelijk in, waarmee je binnen één systeem alle belangrijke KPI’s voor jouw organisatie snel en eenvoudig inzichtelijk hebt. Met deze inzichten kun je de prestaties van jouw organisatie verbeteren.

ONS Personeel voorbeeld monitor
CareTopics

Voor iedereen in jouw organisatie toegankelijk

De dashboards van CareTopics zijn voor iedereen in je organisatie toegankelijk. Hierbij krijg je inzicht op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau: Directie/Bestuurders, Controllers/HEAD, Zorgmanagers, Uitvoerende teams.

Je ontvangt voor de verschillende lagen binnen jouw organisatie persoonlijke accounts. Op deze manier houd je zelf in de hand welke dashboards inzichtelijk moeten zijn voor welke laag. Door de persoonlijke accounts heeft elke medewerker in jouw organisatie inzicht in de relevante KPI’s om actie te kunnen ondernemen.

Visuele ondersteuning in dashboards

De gegenereerde interactieve dashboards voldoen zowel aan de kwalitatieve gegevens gevraagd vanuit het kwaliteitskader verpleeghuiszorg, als aan de reeds bekende contouren van het kwaliteitskader wijkverpleging.

Mede door vooraf bij de implementatie al betrokken te zijn, zorgen we ervoor dat de dashboards naargelang optimaal worden ingericht.

Alexander Belderink

Maak kennis met CareTopics

Wil jij met jouw organisatie ook inzicht in de informatieprocessen? Haal nu meer waarde uit jouw zorgapplicaties en vraag een demo aan. Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Enkele van onze tevreden klanten