CareTopics

Met CareTopics stellen we onze klanten in staat om actie gestuurde beslissingen te maken op gegevens uit diverse zorgapplicaties, welke gevisualiseerd in een interactief dashboard up-to-date worden gehouden. Zorginstellingen kunnen vanuit hun data-applicaties de processen monitoren en het beheer ten behoeve van de kwaliteitscontroles verbeteren.

CareTopics

Wat is CareTopics?

CareTopics is ontstaan als een partnership van het beste uit twee werelden. Een expert in de wereld van zorg en welzijn, en wij als Business Intelligence expert om inzichten in data te creëren, hier waarde uit te halen en actie gestuurde beslissingen op te maken.

Financieel, Personeel & Zorg

Inhoudelijk beschikt de omgeving over meerdere inzichten. Op “Mijn CareTopics” kun je navigeren tussen een aantal dashboards met zowel financiële, personele, kwaliteits, operationele als informatie ter verantwoording van jouw organisatie. Wij weten in welk werkveld je je bevindt en onderscheiden onszelf door diversiteit aan te brengen in onze oplossing voor WLZ, ZVW en WMO en daarbij specifieke kwaliteitseisen mee te nemen.

Uitbreidingen & ontwikkelingen

Doordat we gespecialiseerd zijn binnen ons eigen gebied, kunnen we het platform uitbreiden, beheersbaar houden en dus onze klanten op de best mogelijke manier blijven bedienen. We zijn door onze BI oplossingen in staat om het platform met meerdere systemen te koppelen. Hierdoor integreren we zowel HR-, financiële- als kwaliteitsgegevens uit zorgapplicaties als ONS, AFAS en LENS. Dit sluit perfect aan bij het doel onze klanten inzicht te geven in hun gegevens én data vaardigheid te ontwikkelen binnen de zorgwereld.

ONS Personeel voorbeeld monitor
CareTopics

Voor alle lagen van de organisatie

Deze inzichten worden vanuit 4 verschillende lagen in de organisatie bekeken en zijn gebaseerd op relevante informatie voor uw specifieke vorm van zorg. Operationele medewerkers, tactisch managers, zorg controllers en directieleden kunnen zo allen actie ondernemen op inzichten die voor hun relevant zijn.

Visuele ondersteuning in dashboards

We vertalen deze kennis van de markt door in een stuuroplossing met mooie visuele dashboards, hierdoor geven we onze klanten tevens de mogelijkheid extra inzichten toe te voegen aan de “Mijn CareTopics” omgeving. Enkele veelvoorkomende upgrades zijn onder andere bewaking van het budgetplafond, streefwaardes van productiviteit & verzuim én het monitoren van contractafspraken m.b.t. prestaties.

De gegenereerde interactieve dashboards voldoen zowel aan de kwalitatieve gegevens gevraagd vanuit het kwaliteitskader verpleeghuiszorg, als aan de reeds bekende contouren van het kwaliteitskader wijkverpleging. Mede door vooraf bij de implementatie al betrokken te zijn, zorgen we ervoor dat de dashboards naargelang optimaal worden ingericht.

ONS Financieel voorbeeld monitor
Siebe Grijpma - CareTopics

Maak kennis met CareTopics

Wil jij met jouw organisatie ook inzicht in de informatieprocessen? Haal nu meer waarde uit jouw zorgapplicaties en vraag een demo aan. Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Enkele van onze tevreden klanten