Go Beyond Excel to Analyze Data – 5 Strategies For Improving Your Analytics

Go Beyond Excel to Analyze Data – Improving Your Analytics

Excel is niet zonder reden een veelgebruikt hulpmiddel bij data analyse en rapportage. Het biedt het voordeel aan gebruikers om onafhankelijk te opereren, eenvoudig visualisaties te bouwen en snel data te controleren.

10 Best Practices for Building Effective Dashboards - Infotopics Tableau Gold Partner

Toch kleven er ook nadelen aan Excel. Problemen als gevolg van foutgevoelige analyse en verouderde data worden bijvoorbeeld toegeschreven aan Excel.

Dit whitepaper (Engels) focust zich op de kleine verbeteringen, waarmee jouw organisatie efficiënter gebruik kan maken van Excel. In vijf stappen laat het zien hoe een aantal kleine aanpassingen de analytische slagkracht van jouw organisatie significant kan vergroten.

Download whitepaper
2018-05-08T10:49:04+00:00

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer