Tableau Cloud eenvoudig en veilig dashboards delen

Met Tableau Cloud werk je snel en gemakkelijk samen in the cloud aan datavisualisaties en interactieve dashboards. Verbind jezelf, collega’s, klanten en andere doelgroepen snel, eenvoudig en op een veilige manier met de informatie die voor hen van belang is. Een SAAS oplossing met schaalvoordelen zonder afbreuk te doen aan performance en veiligheid, wat minder ICT kennis vergt waardoor jij direct aan de slag kunt en wat investeringen in dure hardware overbodig maakt. Het platform voor Self Service analytics in the cloud en groei naar een meer data gedreven organisatie!

Tableau Pulse is nu beschikbaar in Tableau Cloud, waardoor data-analyse toegankelijk is voor iedereen, altijd en overal. Met behulp van geavanceerde AI-gedreven functies kunnen gebruikers zonder technische kennis eenvoudig inzichten verkrijgen door middel van tekstcommando’s. Klik hier voor meer informatie over Tableau Pulse. 

Download gratis Tableau trial
Self service data analytics platform in the cloud - Tableau Cloud

Tableau Pulse:
AI-gegenereerde inzichten

Tableau Pulse is nu beschikbaar in Tableau Cloud, waardoor data-analyse toegankelijk is voor iedereen, altijd en overal. Met behulp van geavanceerde AI-gedreven functies kunnen gebruikers zonder technische kennis eenvoudig inzichten verkrijgen door middel van tekst- en spraakcommando’s. Tableau Pulse beantwoordt jouw vragen voor je gebaseerd op de data van je organisatie, zonder dat jij daar nieuwe skills voor hoeft te leren of visualisaties voor moet bouwen.

Meer informatie Tableau Pulse

Tableau Cloud:
Samenwerken in de cloud

Tableau Cloud is je ultieme data analyse platform in the cloud. Publiceer dashboards en deel je ontdekkingen met welke doelgroep dan ook vanuit Tableau Cloud op een mobiel apparaat, tablet of computer. Met de interactieve tableau dashboards overtuig  je collega’s of klanten eenvoudig om samen meer waarde uit de data te halen. Gebruik je browser en/of native apps om zonder grenzen samen met data te werken in the cloud.

Self service data analytics platform in the cloud - Tableau Cloud
Tableau Cloud is een SAAS oplossing zonder dure hardware investering en installatietijd

Tableau Cloud:
Bespaar installatietijd en hardware kosten

In enkele minuten ben je online. Je kunt klein en laagdrempelig beginnen en direct uitbreiden als de organisatie daarom vraagt. Je hoeft je niet druk te maken over updates of server configuraties omdat Tableau Cloud als een volledig gehoste SAAS oplossing wordt aangeboden. Je hebt dus ook geen dure hardware en beheerorganisatie nodig om je data analyseplatform in de lucht te houden.

Tableau Cloud:
Werk, edit en beheer via het internet

Ontdek en onderzoek je data in interactieve dashboards waar je dat maar wilt. Drill down, highlight of filter je data on the fly, pas weergaves aan met robuuste web-edit tools of maak nieuwe werkboeken voor specifieke doelgroepen op basis van actuele gepubliceerde gegevensbronnen.

Interactief editen, informatie delen en data beheren via het internet in Tableau Cloud
Connect naar gegevensbronnen in the cloud en on premise met Tableau Cloud

Tableau Cloud:
Connect naar je data, waar die ook staat

Verbind live met gegevensbronnen in the cloud. Connect naar Amazon Redshift, Google BigQuery en ververs data van web toepassingen als Google analytics en salesforce. Plan het automatisch verversen van data extracten uit on-premise gegevensbronnen. Je hebt grip op de omvang actualiteit en performance van jou data anlyse platform.

Tableau Cloud:
Beveiliging

De beheerders van de Tableau Cloud omgeving hebben krachtige instrumenten om de permissies en autorisaties binnen Tableau Cloud te beheren. Hetzelfde geldt voor de inhoud en data welke binnen de sites is opgeslagen. In de wetenschap dat de Tableau Cloud infrastructuur voldoet aan de SOC 2 eisen kun je gerust zijn over de beveiliging van je meest privacy gevoelige data.

De infrastructuur en architectuur van Tableau Cloud voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen

Licenties

Schaf je Tableau licenties aan bij Infotopics en ervaar de toegevoegde waarde van onze supportdesk (Nederlands/Engels) en licentiedesk. Wij helpen je de juiste type licenties te kiezen die bij je organisatie passen.
Voor onderwijs en non-profit organisaties gelden speciale tarieven. Wij vertellen je hier graag meer over.

Bekijk het licentiemodel

Hoe Infotopics je helpt met Tableau

Tableau Klantcases

Benieuwd hoe onze klanten Tableau inzetten en de voordelen die ze hiermee behalen?
Lees de uitgebreide klantcases.

Lees de klantcases