Services – Samen werken aan een datagedreven organisatie

Om daadwerkelijk stappen te kunnen zetten, zijn mensen nodig die uitgebreide kennis en vaardigheden hebben op het gebied van data, en deze kunnen relateren aan andere elementen behorende bij proces, mens, cultuur en technologie. Het ene datavraagstuk vraagt om een Data Engineer, terwijl een andere organisatie meer behoefte heeft aan een sparringpartner en verandermanager in de vorm van een Data Business Partner. Onze data consultants helpen om waardevolle inzichten uit jouw data te halen en datagedreven beslissingen te nemen.

Data gedreven besluitvorming teamwork samen naar een data gedreven organisatie

Data Analytics Consultant

Gecertificeerde Data Analytics Consultants die specialistische kennis en vaardigheden toevoegen aan jouw team. Een waardevolle toevoeging als je wilt beginnen met Business Intelligence (BI) of om jouw bestaande BI-omgeving naar een hoger plan te tillen. Door BI in te zetten als middel en niet als doel weten deze experts snel waarde toe te voegen aan de business. Of het nu gaat om Tableau of Power BI als tool, onze consultants draaien hun hand er niet voor om. Bovendien nemen onze Data Analytics Consultants medewerkers op sleeptouw door te inspireren en hun passie voor data te tonen. Ze fungeren daarmee als facilitators om jouw organisatie betere besluiten te laten nemen. Altijd vanuit de overtuiging van ‘leading bij example.’

Data Business Partner

Deze consultant is een ervaren verbinder met specialistische kennis en vaardigheden op het gebied van data & analytics en daardoor een onmisbare spin in het web voor iedere organisatie die ernaar streeft het optimale rendement uit haar mensen en data te halen. De Data Business Partner is werkzaam op het snijvlak van datastrategie, proces, technologie en ontwikkeling van medewerkers.  Elke organisatie vult deze rol op een andere manier in; denk aan bijvoorbeeld de rol van Product Owner, Data Manager of Informatiemanager. Bij corporates kan deze persoon perfect als rechterhand fungeren van de Chief Data Officer of Chief Digital Officer.

Lees meer
Data Science ontdek je data en ervaar wat het voor je organisatie betekent

Data Engineer

De Data Engineer is een technische consultant die een complex datalandschap en bijbehorende architectuur snel weet te doorgronden en waarde kan toevoegen door   specialistische ervaring. Denk aan vraagstukken zoals een datamigratie, het bouwen van een solide data infrastructuur, -platform of datawarehouse of het robuust ontsluiten (ETL)  van data uit verschillende bronnen. Dit alles met het oog op betrouwbare inzichten, de schaalbaarheid van het dataplatform vergroten en het terugdringen van complexiteit. Tools waar onze Data Engineers ervaring mee hebben zijn o.a. Matillion, Snowflake, en Alteryx.

Lees meer

Data Analist

Vrijwel iedere organisatie heeft een data analist nodig om als brug te fungeren tussen de vraag om inzichten en rapportages uit de business en de data in de applicaties. Onze data analist is in staat om kansen voor verbetering te identificeren, afdelingen te faciliteren met inzichten en nieuwe verbanden te ontdekken. Dit alles afgestemd op de doelen van jouw organisatie. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de diverse stakeholders om de behoeften van de organisatie te vertalen naar bruikbare datagedreven oplossingen.

Data Science ontdek je data en ervaar wat het voor je organisatie betekent
Data Science ontdek je data en ervaar wat het voor je organisatie betekent

AI Consultant

Dat Artificial Intelligence (AI) ongekende mogelijkheden biedt, staat buiten kijf. Maar hoe kan het concreet iets toevoegen aan jouw organisatie? Veel organisaties willen iets met AI, maar breken hun hoofd over wat het voor hen kan betekenen en hoe dit te realiseren. Onze AI consultants kennen de wereld van AI en weten wat er zoal mogelijk is. Zij helpen je om de toegevoegde waarde van AI voor jouw organisatie te ontdekken en dit direct om te zetten naar resultaat. Hierin gaan we pragmatisch te werk en laten we data voor jou werken. Groot denken, klein beginnen is hierin ons motto.

Zet de volgende stap in data!

Wil je ook de volgende stap maken op het gebied van data voor jouw klanten en in jouw bedrijfsvoering?
Neem dan contact met ons op om af te stemmen waar jouw behoefte ligt. We laten je graag zien welke kansen er voor jouw organisatie zijn.

Neem contact op