Whitepapers2019-03-11T14:06:37+01:00

Whitepapers

Kom tot nieuwe inzichten, verbreed je kennis en creëer betere visualisaties met deze whitepapers.

Het is onze missie organisaties, afdelingen en bovenal mensen te helpen bij het verkrijgen van inzicht en het beantwoorden van vragen op basis van data. Data in de handen van de ‘gewone’ business user, die de datapatronen ziet, begrijpt en direct kan relateren aan zijn of haar vakgebied. Dit is mogelijk met de nieuwe generatie analytische tools en een partner die je helpt een data gedreven cultuur te creëren en het maximale uit data te halen.

Build Your Competitive Edge: 12 Powerful Retail Dashboards

Whitepapers|

Binnen FMCG of retail komen langs verschillende organisaties toch vergelijkbare vragen terug. Tableau heeft enkele partners gevraagd om voorbeeld dashboards om de dagelijkse praktijk inzichtelijk te maken opdat kennisdeling binnen de sector wordt mogelijk gemaakt. Wil jij inspiratie opdoen hoe je een regiomanager van inzichten kan voorzien? Hoe je klantsegmenten in kaart brengt? Hoe je verspilling in kaart brengt? Hoe je digitale content optimaliseert? Blader dan door deze 12 veelgebruikte retail dashboards.

Human-Machine Interaction in Data Science Projects

Whitepapers|

In tijden van automatisering staat telkens de rol en het belang van de mens ter discussie. Automated machine learning kan tegenwoordig een gehele pijplijn vormen van datapreparatie, veldselectie en model optimalisatie. In deze whitepaper van het Business Application Research Center (BARC) lees je er meer over.

Multichannel Marketing Attribution with DataRobot

Whitepapers|

Wil jij ook bedrijfsresultaten kunnen koppelen aan de inspanningen van het marketingteam? Of je nu posts op sociale media en de projecten die je ermee aan weet te zwengelen wil koppelen of juist wilt weten of open dagen of tutorgroepen leiden tot hogere aantallen inschrijvingen van studenten; in deze whitepaper lees je hoe je dit met DataRobot op kunt lossen.

Go Beyond Excel to Analyze Data – 5 Strategies For Improving Your Analytics

Tableau Dashboards, Whitepapers|

Excel is niet zonder reden een veelgebruikt hulpmiddel bij data analyse en rapportage. Het biedt het voordeel aan gebruikers om onafhankelijk te opereren, eenvoudig visualisaties te bouwen en snel data te controleren.

The Power of R and Visual Analytics – Partnering Advanced Statistics with Data Visualization

Tableau Dashboards, Whitepapers|

Zijn die tegenvallende resultaten nou wel of geen toeval? Analisten en data scientists zoeken steeds vaker naar een antwoord op deze vraag met behulp van de open-source programmeertaal “R”. R is een

Best Practices for Designing Efficient Tableau Workbooks – Tableau 10 Edition

Tableau Dashboards, Whitepapers|

Jouw data inzichten gedijen helaas niet op ongeduld. Als jouw dashboards niet snel en efficiënt genoeg inladen, zullen gebruikers minder geneigd zijn om er werkelijk gebruik van te maken. Het succes van jouw dashboard is daarom grotendeels

Visual Analysis Best Practices Simple Techniques for Making Every Data Visualization Useful and Beautiful

Tableau Dashboards, Whitepapers|

Goed of geweldig? Een goede visualisatie is een krachtig communicatiemiddel, waarmee jij gebruikers van jouw dashboard overtuigd van data-gedreven inzichten. Het verbeteren van een goede visualisatie vraagt echter veel tijd en geduld

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant