Home   |   Tableau Trainingen
Tableau Trainingen 2017-10-06T16:46:40+00:00

Tableau Trainingen

Waarom training in Tableau of Alteryx?

Kampioenen in data zijn de kampioenen in business. Tijdens onze trainingen leer je waarde uit data te halen met behulp van de nieuwste technologie. Maak een vliegende start met Tableau en Alteryx en ontdek welke verhalen in data verstopt zitten. Onze trainers werken zelf ook aan data-projecten en kennen dus vele praktijksituaties en de uitdagingen die dit met zich mee brengt. Ze beantwoorden al je vragen en helpen je om de tool(s) snel onder de knie te krijgen. De training vormt tevens een laagdrempelige kennismaking met onze Infotoppers en hun manier van werken.

Schrijf je in voor onze klassikale trainingen

Als individu deelnemen aan een klassikale training op een centrale locatie in Nederland? Schrijf je in voor onze Tableau en Alteryx trainingen.

Bekijk de klassikale trainingen

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer