Tableau Server Explorer eenvoudig en veilig interactieve dashboards delen

In slechts enkele seconden publiceer je met Tableau Server dashboards naar een centrale plek en deel je de resultaten met collega’s of klanten. Geautoriseerde collega’s, klanten, websitebezoekers of andere specifieke doelgroepen kunnen via een webbrowser, tablet, mobiel apparaat, laptop of desktop direct aan de slag met de zojuist door jouw gemaakte dashboards. De dashboards zijn en blijven interactief en dat alles zonder tussenkomst van IT.

Alle data

Connecteer veilig met lokale databronnen of in de cloud. Publiceer en deel deze databronnen met geautoriseerde gebruikers. Tableau Server maakt gebruikt van de bekende databronnen, zoals Oracle, Hadoop, Microsoft SQL Server, Hadoop en vele anderen. Of maak gebruik van de web data connector of API’s om toegang te krijgen tot vele honderden databronnen.

Tableau Explorer en Tableau Viewer - Connect je Tableau Server met diverse databronnen met native connections
Tableau Explorer Tableau Viewer Data governance bij het delen en beveiligen van interactieve gepubliceerde dashboards

Data governance

Governance zonder compromis. Beheer alle metadata- en beveiligingsregels centraal. Zorg voor gedeelde en samengestelde databronnen voor alle gebruikers. Verkrijg inzicht in het gebruik om de Tableau Server omgeving te optimaliseren.

Veilig op jouw manier

Tableau Server integreert naadloos met je bestaande veiligheidsprotocollen of je nu Active Directory, Kerberos, OAuth of een andere standaard voor je netwerk beveiliging gebruikt. Beheer authenticatie op gebruikers- en groepsniveau en zorg dat al je doelgroepen de juiste informatie en dashboards kunnen inzien.

Tableau Server - deel je interactieve dashboards met collega's Tableau Explorer Tableau Viewer. Geo Spatial

Licenties

Schaf je Tableau licenties aan bij Infotopics en ervaar de toegevoegde waarde van onze supportdesk (Nederlands/Engels) en licentiedesk.

Woensdag 25 april 2018 is bekend gemaakt dat Infotopics zal gaan werken met het nieuwe Tableau-licentiemodel, waarmee wij meer mogelijkheden kunnen bieden aan onze klanten voor de juiste prijs. Wij kunnen hierdoor onze dienstverlening verbeteren bij het halen van nog meer waarde uit data. Klik op de knop hieronder voor een overzicht van de vernieuwde licentiemogelijkheden.

Voor onderwijs en non-profit organisaties gelden speciale tarieven. Wij vertellen je hier graag meer over.

Bekijk het licentiemodel

Hoe Infotopics je helpt met Tableau

Tableau Whitepapers

Kom tot nieuwe inzichten, verbreed je kennis en creëer
betere visualisaties met de Tableau Whitepapers.

Lees de whitepapers