Tableau Server eenvoudig en veilig dashboards delen

In slechts enkele seconden publiceer je met Tableau Server dashboards naar een centrale plek en deel je de resultaten met collega’s of klanten. Geautoriseerde collega’s, klanten, websitebezoekers of andere specifieke doelgroepen kunnen via een webbrowser, tablet, mobiel apparaat, laptop of desktop direct aan de slag met de zojuist door jouw gemaakte dashboards. De dashboards zijn en blijven interactief en dat alles zonder tussenkomst van IT.

Download gratis Tableau trial

Tableau Server:
Alle data

Connecteer veilig met lokale databronnen of in de cloud. Publiceer en deel deze databronnen met geautoriseerde gebruikers. Tableau Server maakt gebruikt van de bekende databronnen, zoals Oracle, Hadoop, Microsoft SQL Server en vele anderen. Of maak gebruik van de web data connector of API’s om toegang te krijgen tot vele honderden databronnen.

Tableau Server - Connect je Tableau Server met diverse databronnen met native connections
Tableau Server Data governance bij het delen en beveiligen van interactieve gepubliceerde dashboards

Tableau Server:
Data governance

Governance zonder compromis. Beheer alle metadata- en beveiligingsregels centraal. Zorg voor gedeelde en samengestelde databronnen voor alle gebruikers. Verkrijg inzicht in het gebruik om de Tableau Server omgeving te optimaliseren.

Tableau Server:
Veilig op jouw manier

Tableau Server integreert naadloos met je bestaande veiligheidsprotocollen of je nu Active Directory, Kerberos, OAuth of een andere standaard voor je netwerk beveiliging gebruikt. Beheer authenticatie op gebruikers- en groepsniveau en zorg dat al je doelgroepen de juiste informatie en dashboards kunnen inzien. Veiligheid en een optimale gebruikerservaring gaan hand in hand.

Tableau Server - deel je interactieve dashboards met collega's Tableau Server. Geo Spatial

Licenties

Schaf je Tableau licenties aan bij Infotopics en ervaar de toegevoegde waarde van onze supportdesk (Nederlands/Engels) en licentiedesk. Wij helpen je de juiste type licenties te kiezen die bij je organisatie passen.
Voor onderwijs en non-profit organisaties gelden speciale tarieven. Wij vertellen je hier graag meer over.

Bekijk het licentiemodel

Tableau Agility Service

Je hebt Tableau Server up and running. De adoptie van het platform binnen jouw organisatie groeit en Tableau wordt meer en meer onderdeel van een bedrijfskritisch proces. Maar hoe zorg je ervoor dat het Tableau platform stabiel blijft en optimaal presteert?
Infotopics neemt deze zorg uit handen met Tableau Agility Service.

Meer informatie Tableau Agility Service

Hoe Infotopics je helpt met Tableau

Tableau Klantcases

Benieuwd hoe onze klanten Tableau inzetten en de voordelen die ze hiermee behalen?
Lees de uitgebreide klantcases.

Lees de klantcases