Loading...
Tableau Server 2017-06-13T14:15:16+00:00

Tableau Server : deel snel, eenvoudig en veilig je interactieve dashboards

In slechts enkele seconden publiceer je met Tableau Server dashboards naar een centrale plek en deel je de resultaten met collega’s of klanten. Geautoriseerde collega’s, klanten, websitebezoekers of andere specifieke doelgroepen kunnen via een webbrowser, tablet, mobiel apparaat, laptop of desktop direct aan de slag met de zojuist door jouw gemaakte dashboards. De dashboards zijn en blijven interactief en dat alles zonder tussenkomst van IT.

Alle data

Connecteer veilig met lokale databronnen of in de cloud. Publiceer en deel deze databronnen met geautoriseerde gebruikers. Tableau Server maakt gebruikt van de bekende databronnen, zoals Oracle, Hadoop, Microsoft SQL Server, Hadoop en vele anderen. Of maak gebruik van de web data connector of API’s om toegang te krijgen tot vele honderden databronnen.

Data governance

Governance zonder compromis. Beheer alle metadata- en beveiligingsregels centraal. Zorg voor gedeelde en samengestelde databronnen voor alle gebruikers. Verkrijg inzicht in het gebruik om de Tableau Server omgeving te optimaliseren.

Veilig op jouw manier

Tableau Server integreert naadloos met je bestaande veiligheidsprotocollen of je nu Active Directory, Kerberos, OAuth of een andere standaard voor je netwerk beveiliging gebruikt. Beheer authenticatie op gebruikers- en groepsniveau en zorg dat al je doelgroepen de juiste informatie en dashboards kunnen inzien.

Tableau Server

$ 35
  • per user per maand (jaarlijks gefactureerd)
  • Deel je dashboards en analyses on premise of in de cloud
  • Analyseer en beheer je gegevensbronnen centraal vanuit de cloud

Licenties

Schaf je Tableau licenties aan bij Infotopics en ervaar de toegevoegde waarde van onze supportdesk (Nederlands/Engels) en licentiedesk.
Voor onderwijs en non-profit organisaties gelden speciale tarieven. Wij vertellen je hier graag meer over.

Hoe Infotopics je helpt met Tableau