Tableau Pulse: AI-gegenereerde inzichten

Integreer AI in je dagelijkse werkzaamheden met Tableau Pulse. Datagedreven besluitvorming is nog nooit zo makkelijk geweest: Pulse beantwoordt jouw vragen voor je gebaseerd op de data van je organisatie, zonder dat jij daar nieuwe skills voor hoeft te leren of visualisaties voor moet bouwen.

Vraag een demo aan

De kracht van Tableau Pulse

 • Toegankelijke inzichten: Directe toegang tot diepgaande analyses, zonder vereiste BI-kennis, maakt data analytics toegankelijk voor gebruikers van elk niveau.
 • Beschikbaar op elk apparaat en via elke tool: Bekijk je gegevens waar je ook bent, via apparaten van jouw voorkeur. Met een enkele klik kun je de overzichten van je Pulse omgeving in Slack of e-mail weergeven of in detail bekijken op de verkenningspagina van Tableau Pulse voor Mobile.
 • Pro-actieve inzichten: Ontvang met de gepersonaliseerde Daily Digest dagelijks voor jou relevante inzichten, duidelijk gepresenteerd in grafieken met begeleidende tekst.
 • Snellere en betere besluitvorming: Tableau Pulse biedt AI-gedreven inzichten waarmee elke medewerker gepersonaliseerde en contextuele inzichten krijgt die direct in de werkstroom worden geleverd.
 • Ad-hoc inzicht aanvragen: Doe eenvoudig tekstuele verzoeken en krijg direct antwoord en inzicht.
 • Naadloze integratie: Integreer Tableau Pulse moeiteloos in andere applicaties en workflows om samenwerken en het delen van inzichten op schaal te vereenvoudigen.

Ontdekken wat de voordelen van Tableau Pulse zijn voor jouw organisatie? Vraag direct een vrijblijvende demo aan. We nemen contact met je op om een digitale of fysieke meeting te plannen.

Haal het meeste uit Tableau Pulse met onze Tableau Pulse Kickstarter service

Als je Tableau Pulse wilt gebruiken, is toegang tot Tableau Cloud vereist. Onze Tableau Pulse Kickstarter ondersteunt jouw organisatie om snel het optimale uit Tableau Pulse te halen.

Tableau Pulse Inspiration

We demonstreren de mogelijkheden van Tableau Pulse aan de hand van concrete use-cases voor jouw organisatie, om te laten zien welke voordelen Tableau Pulse je biedt.

Tableau Pulse Readiness

We beoordelen welke data direct geschikt is voor gebruik met Tableau Pulse en identificeren eventuele verbeterpunten voor je om het platform optimaal te benutten.

Tableau Pulse Training

Tableau Pulse is eenvoudig te gebruiken door iedereen. Voor wie er het maximale uit wil halen bieden wij een hands-on training met tips en tricks op maat voor jouw organisatie.

Voordelen Tableau Pulse Kickstarter

 • Ontdek en leer de eindeloze mogelijkheden van Tableau Pulse
 • Het optimale halen uit data en AI in Tableau Cloud
 • Razendsnelle ROI op Tableau Pulse​
 • Drempelverlagend; datagedreven werken voor iedereen

Tableau Pulse Mobile and Ipad

Voorbeelden van vragen die Tableau Pulse voor je beantwoordt

 • Als Hoofd Voorraadbeheer wil ik, als ik door het magazijn loop, direct inzicht in mutaties van mijn voorraad, zodat ik tijdig kan inspelen op uitschieters om ‘Nee-verkoop’ te voorkomen.​
 • Als Financieel Medewerker wil ik inzicht in de trend van mijn openstaande posten (vervallen saldo, duur betaling), zodat ik snel kan inspelen op ‘wanbetalers’ en acties kan uitzetten om de trend positief te beïnvloeden.​
 • Als Medewerker Helpdesk wil ik inzicht in (de trend van) mijn openstaande tickets, zodat ik sneller weet waar ik direct aandacht aan moet besteden.
vraag een demo aan

Hoe Infotopics je helpt met Tableau

Tableau Klantcases

Benieuwd hoe onze klanten Tableau inzetten en de voordelen die ze hiermee behalen?
Lees de uitgebreide klantcases.

Lees de klantcases