Loading...
Tableau Desktop 2017-11-28T15:45:09+00:00

Tableau Desktop voor de data analist en self service business user

Met slechts enkele klikken maak je in Tableau Desktop connectie met je databronnen en zie je de data letterlijk voor je. Gebruik de intuïtieve ‘drag & drop’ interface om data te analyseren en interactieve dashboards en datavisualisaties te maken.

Bij Infotopics helpen we je graag om kennis van Tableau Desktop op te doen en ondersteunen je bij het bouwen en implementeren van markt- of functiespecifieke data gedreven oplossingen. Met één van onze trainingen ben je super snel in staat zelf dashboards te bouwen en je data te analyseren.

Razendsnel aan de slag

Zien, begrijpen, doen! Dat is de kracht van Tableau.  Iedereen kan data analyseren met Tableau’s intuïtieve ‘drag & drop’ interface. Niet programmeren, maar analyseren. Niet voor niets scoort Tableau het hoogst in gebruiksvriendelijkheid.

Snel aan de slag met tableau self service analytics software
Tableau Desktop connect naar honderden gegevens bronnen - datasources

100+ databronnen

Tableau heeft meer dan honderd databronnen die het je eenvoudig maken om direct je data te analyseren. Je kiest zelf of je real-time of in memory wilt analyseren. Tableau ondersteunt beide opties optimaal. Krijg toegang tot de data en combineer deze zonder te programmeren.

Tableau op de kaart

Geef antwoord op de vragen “waar?” en “waarom?’.  Creëer interactieve kaarten. De 4-cijferige postcodegegevens van Nederland zijn standaard beschikbaar.

Tableau Desktop en geo mapping geo shapes - plot alles op de kaart

Licenties

Schaf je Tableau licenties aan bij Infotopics en ervaar de toegevoegde waarde van onze supportdesk (Nederlands/Engels) en licentiedesk.
Voor onderwijs en non-profit organisaties gelden speciale tarieven. Wij vertellen je hier graag meer over.

Tableau Desktop Personal

$ 35
  • per user per maand (jaarlijks gefactureerd)
  • Beperkt aantal databronnen, zoals Google Sheets en Excel
  • Publiceren naar Tableau Server & Online niet mogelijk

Tableau Desktop Professional

$70
  • per user per maand (jaarlijks gefactureerd)
  • 100+ databronnen, incl. databases & web applicaties
  • Publiceer workbooks & databronnen naar Tableau Server & Online

Hoe Infotopics je helpt met Tableau

Tableau Whitepapers

Kom tot nieuwe inzichten, verbreed je kennis en creëer
betere visualisaties met de Tableau Whitepapers.

Lees de whitepapers

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer