Tableau Desktop Creator voor de data analist en self service business user

Met slechts enkele klikken maak je in Tableau Desktop connectie met je databronnen en zie je de data letterlijk voor je. Gebruik de intuïtieve ‘drag & drop’ interface om data te analyseren en interactieve dashboards en datavisualisaties te maken.

Bij Infotopics helpen we je graag om kennis van Tableau Desktop op te doen en ondersteunen je bij het bouwen en implementeren van markt- of functiespecifieke data gedreven oplossingen. Met één van onze trainingen ben je super snel in staat zelf dashboards te bouwen en je data te analyseren.

Razendsnel aan de slag

Zien, begrijpen, doen! Dat is de kracht van Tableau.  Iedereen kan data analyseren met Tableau’s intuïtieve ‘drag & drop’ interface. Niet programmeren, maar analyseren. Niet voor niets scoort Tableau het hoogst in gebruiksvriendelijkheid.

Snel aan de slag met tableau self service analytics software
Tableau Desktop connect naar honderden gegevens bronnen - datasources

100+ databronnen

Tableau heeft meer dan honderd databronnen die het je eenvoudig maken om direct je data te analyseren. Je kiest zelf of je real-time of in memory wilt analyseren. Tableau ondersteunt beide opties optimaal. Krijg toegang tot de data en combineer deze zonder te programmeren.

Tableau op de kaart

Geef antwoord op de vragen “waar?” en “waarom?’.  Creëer interactieve kaarten. De 4-cijferige postcodegegevens van Nederland zijn standaard beschikbaar.

Tableau Desktop en geo mapping geo shapes - plot alles op de kaart

Licenties

Schaf je Tableau licenties aan bij Infotopics en ervaar de toegevoegde waarde van onze supportdesk (Nederlands/Engels) en licentiedesk.

Woensdag 25 april 2018 is bekend gemaakt dat Infotopics zal gaan werken met het nieuwe Tableau-licentiemodel, waarmee wij meer mogelijkheden kunnen bieden aan onze klanten voor de juiste prijs. Wij kunnen hierdoor onze dienstverlening verbeteren bij het halen van nog meer waarde uit data. Klik op de knop hieronder voor een overzicht van de vernieuwde licentiemogelijkheden.

Voor onderwijs en non-profit organisaties gelden speciale tarieven. Wij vertellen je hier graag meer over.

Bekijk het licentiemodel

Hoe Infotopics je helpt met Tableau

Tableau Whitepapers

Kom tot nieuwe inzichten, verbreed je kennis en creëer
betere visualisaties met de Tableau Whitepapers.

Lees de whitepapers