Tableau Desktop voor data analist en self service business user

Met slechts enkele klikken maak je in Tableau Desktop (Creator licentie) connectie met je databronnen en zie je de data letterlijk voor je. Gebruik de intuïtieve ‘drag & drop’ interface om data te analyseren en interactieve dashboards en datavisualisaties te maken.

De Tableau Creator licentie bestaat uit Tableau Desktop, Tableau Prep en Tableau Server.

Bij Infotopics helpen we je graag om kennis van Tableau Desktop op te doen en ondersteunen je bij het bouwen en implementeren van markt- of functiespecifieke data gedreven oplossingen. Met één van onze trainingen ben je super snel in staat zelf dashboards te bouwen en je data te analyseren.

Download gratis Tableau trial

Tableau Desktop:
Razendsnel aan de slag

Zien, begrijpen, doen! Dat is de kracht van Tableau.  Iedereen kan data analyseren met Tableau’s intuïtieve ‘drag & drop’ interface. Niet programmeren, maar analyseren. Niet voor niets scoort Tableau het hoogst in gebruiksvriendelijkheid.

Snel aan de slag met tableau self service analytics software
Tableau Desktop connect naar honderden gegevens bronnen - datasources

Tableau Desktop:
100+ databronnen

Tableau heeft meer dan honderd databronnen die het je eenvoudig maken om direct je data te analyseren. Je kiest zelf of je real-time of in memory wilt analyseren. Tableau ondersteunt beide opties optimaal. Krijg toegang tot de data en combineer deze zonder te programmeren.

Tableau Desktop:
Tableau op de kaart

Geef antwoord op de vragen “waar?” en “waarom?’.  Creëer interactieve kaarten. De 4-cijferige postcodegegevens van Nederland zijn standaard beschikbaar.

Tableau Desktop en geo mapping geo shapes - plot alles op de kaart

Licenties

Schaf je Tableau licenties aan bij Infotopics en ervaar de toegevoegde waarde van onze supportdesk (Nederlands/Engels) en licentiedesk. Wij helpen je de juiste type licenties te kiezen die bij je organisatie passen.
Voor onderwijs en non-profit organisaties gelden speciale tarieven. Wij vertellen je hier graag meer over.

Bekijk het licentiemodel

Hoe Infotopics je helpt met Tableau

Tableau Klantcases

Benieuwd hoe onze klanten Tableau inzetten en de voordelen die ze hiermee behalen?
Lees de uitgebreide klantcases.

Lees de klantcases