Oldenzaal, – 4 juli 2018  

Infotopics lanceert vandaag een nieuw product voor haar klanten: “AppsforTableau”.

Infotopics AppsforTableau (https://appsfortableau.com) maakt gebruik van de Tableau Extensions API, die vandaag is onthuld op het Tableau Londen 2018 Congres. Het is nu mogelijk om vanuit je dashboard real-time met data van andere applicaties en bronsystemen te interacteren.

AppsforTableau biedt extensions die zeer gemakkelijk zijn te gebruiken binnen je Tableau dashboards. De eerste ontwikkelde extensions zijn gericht op het meten van dashboard performance, het meten van user interacties met Google Analytics en het bieden van toegang tot visualisatietypes die niet (of heel lastig) te realiseren zijn in Tableau zelf. Zoals de Sankey Diagram en de Radar Chart. Er is zelfs een extension gemaakt waarmee je in Tableau Super Mario kunt spelen!

‘’Met AppsforTableau wordt het organiseren van Analytical Excellence voor en met onze klanten weer wat makkelijker’, aldus Ruud Hasselerharm en Kees Timmers. ‘Het is een zeer gebruiksvriendelijke oplossing die toegang biedt tot onze uitgebreide kennis en expertise, geïntegreerd met bestaande oplossingen zoals Google Analytics.’’

Over Infotopics
Infotopics biedt oplossingen en adviesdiensten om haar klanten te helpen hun business competentie op gebied van analytical excellence te versterken.
Ze heeft kantoren in Nederland en Duitsland en een breed klanten portfolio in de top van het bedrijfsleven in o.m. Retail, Finance, Telecom, Public, Industrie en Transport. Voor meer informatie zie https://appsfortableau.com/ en https://infotopics.nl of bel Kees Timmers +31(0)541 532010.
or call Kees Timmers on +31(0)541532010.