Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Als Tableau Gold Partner van het eerste uur weet Infotopics als geen ander wat Tableau voor je organisatie kan betekenen. Tableau is wereldleider op het gebied van datavisualisatie- en visuele analyse software. Daar waar traditionele business intelligence (BI)- en rapportagesoftware vooral geschikt zijn voor programmeurs en software ontwikkelaars, is Tableau de self service BI tool voor iedereen. Ervaar in deze workshop wat Tableau voor jouw organisatie kan betekenen en het gebruikersgemak ervan.

Gratis workshop: Tableau Test Drive

Infotopics is Tableau Gold partner  in de Benelux. Met de grote hoeveelheden data en de komst van van self-service data analytics zoals Tableau, is het steeds eenvoudiger maar ook belangrijker om zelf data analyses en datavisualisaties te maken.

In deze workshop laten we zien hoe je met slechts enkele klikken in Tableau connectie maakt met je databronnen en zie je de data letterlijk voor je. Gebruik de intuïtieve ‘drag & drop’ interface om data te analyseren en interactieve dashboards en datavisualisaties te maken.

Programma

Het programma voor de Tableau workshop ziet er ongeveer als volgt uit:

12.00 u : Ontvangst en lunch.

12.30 u : Introductie van Tableau, klantcase en live demo.

13.00 u : Workshop: zelf aan de slag met Tableau: Leer de basisprincipes van Tableau. Hoe kijk ik naar data, wat zijn dimensies en meetwaarden en wat kan Tableau hier allemaal mee doen?

15.30 u : Vragen en afsluiting.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan hieronder. Voor de workshop is een eigen laptop nodig. Mocht je hier niet over beschikken, geef het dan aan in het aanmeldformulier.
Wil je meer informatie of vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons doornemen, neem dan contact op via email of per telefoon op 088-TABLEAU (088-8225328).

Met behulp van onderstaand formulier meld je je aan voor onze gratis workshops.

(Heb je tips voor onderwerpen of vraagstukken die je graag wilt bespreken? Laat het ons dan weten)

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant