Laden Evenementen

Workshop Alteryx Tableau - Self service data analytics

Laat je in de workshop Alteryx Tableau inspireren door de kracht van self-service data analytics. Ervaar in één middag waarom Gartner Tableau en Alteryx als “Leader” en “Visionary” positioneert in hun Magic Quadrant. Het omzetten van ruwe data naar interactieve dashboards en advanced analytics is niet langer tijdrovend en alleen voor specialisten, maar snel, transparant, leuk, en binnen handbereik voor de business user!

Gratis workshop: Alteryx & Tableau, self-service data analytics

Infotopics is Premier partner van Alteryx en Tableau Gold Partner in de Benelux. We willen onze positieve ervaringen graag met je delen en organiseren daarom maandelijks workshops op diverse locaties in Nederland. Door middel van klantcases ervaar je zelf de kracht van datagedreven besluitvorming en hoe eenvoudig de weg daar naartoe is.

Programma

Het programma voor de Alteryx-Tableau workshop ziet er als volgt uit:

12.00 u : Ontvangst en lunch.

12.30 u : Introductie van de gouden combinatie Alteryx en Tableau, klantcase en live demo.

13.00 u : Workshop: zelf aan de slag met Alteryx en Tableau.

15.30 u : Vragen en afsluiting.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan hieronder. Voor de workshop is een eigen laptop nodig. Mocht je hier niet over beschikken, geef het dan aan in het aanmeldformulier.
Wil je meer informatie of vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons doornemen, neem dan contact op via email of per telefoon op 088-TABLEAU (088-8225328).

Met behulp van onderstaand formulier meld je je aan voor onze gratis workshops.

(Heb je tips voor onderwerpen of vraagstukken die je graag wilt bespreken? Laat het ons dan weten)