Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Update: Dit event is omgezet naar een virtueel event

Inmiddels is Tableau versie 2020.1 in Bèta beschikbaar. Deze versie zit vol met interessante nieuwe functies. Ben je benieuwd hoe je het werken met Tableau nog leuker en makkelijker kunt maken? Schrijf je dan in voor onze workshop op donderdag 26 maart waarin onze Tableau Zen Master Merlijn Buit de belangrijkste ontwikkelingen toelicht en een live demonstratie geeft.

We informeren je onder andere over:

  • Dynamic Parameters
  • Viz Animations
  • Buffer Calculations
  • Export Dashboard button
  • Tableau Web Edit verbeteringen
  • Dashboard Extensions voor Tableau Public

Met de komst van Dashboard Extensions voor Tableau Public zijn Dashboard Extensions voor een nog groter publiek interessant!

Onder leiding van Siebe Grijpma en Merlijn Buit word je wegwijs gemaakt in de wereld van Extensions voor Tableau. We leggen uit wat Extensions zijn en hoe je ze op een veilige en verantwoorde manier voor jouw organisatie kunt inzetten.

Online programma 26 maart

13.00 – 13:15: Welkom en introductie
13:15 – 14:00: What’s New in Tableau 2020.1 door Tableau Zen Master Merlijn Buit
14:00 – 14:10: Pauze (Zelf koffie/thee zetten, toiletbezoek)
14.10 – 15.30 Tableau Dashboards Extensions (demo’s en thuisopdracht)
15.30 – 15:45 Vragen + vooruitblik op terugkom meeting 2 april

Online Programma 2 april: virtuele terugkom meeting

13.00 – 14.00 Bespreken opdrachten dashboard extensions
14.00 – 14.30 Ervaringen uitwisselen + extra vragen beantwoorden/demonstreren

Inloggen

De meeting gaan we virtueel organiseren via Zoom. Je kunt inloggen via Zoom door een eenmalige extensie te downloaden of door gebruik te maken van de web functionaliteit direct online.
Het extensie workshop gedeelte gaan we op een andere manier vorm geven. We zullen na uitleg en demonstratie enkele thuiswerkopdrachten ter beschikking stellen inclusief demo materiaal. De antwoorden van de oefeningen en het uitwisselen van ervaringen bespreken we in de terugkom meeting van 2 april.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan hieronder.
Wil je meer informatie of vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons doornemen, neem dan contact op via email of per telefoon op 088-TABLEAU (088-8225328).

(Heb je tips voor onderwerpen of vraagstukken die je graag wilt bespreken? Laat het ons dan weten)

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant