Chat with us, powered by LiveChat
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Tableau Embedded Analytics Evenement

Stel je voor hoeveel krachtiger jouw product of website zou zijn met geïntegreerde dashboards, mogelijk gemaakt door de door Gartner uitgeroepen “Leader” en “Visionary” van de visuele analyse-industrie. Met de embedded analytics-mogelijkheden van Tableau wordt dit mogelijk gemaakt. Zit je er aan te denken om Tableau dashboards aan klanten aan te gaan bieden via een portaal of wil je misschien wel Tableau embedded in je eigen website? Ontdek en leer alles over de mogelijkheden tijdens dit event.

Tijdens het Tableau Embedded Analytics evenement laten we je zien hoe eenvoudig deze oplossing is en hoe je dit zelf kunt implementeren in je organisatie. Welke verschillende opties zijn er om Tableau dashboards te embedden in een website of portaal en waar moet je onder andere aan denken als het gaat om “security” en “governance”.

Infotopics is Tableau Gold Partner. We willen onze positieve ervaringen en kennis graag met je delen en organiseren daarom verschillende workshops op diverse locaties in Nederland.

Programma

Het programma het Tableau Embedded Analytics evenement ziet er als volgt uit:

12.00 u : Ontvangst en lunch.

12.30 u : Embedded Analytics + Tableau.

15.30 u : Vragen en afsluiting.

Aanmelden

Aanmelden voor het evenement kan hieronder.
Wil je meer informatie of vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons doornemen, neem dan contact op via email of per telefoon op 088-TABLEAU (088-8225328).

Met behulp van onderstaand formulier meld je je aan voor onze gratis Tableau Embedded Analytics evenement.

(Heb je tips voor onderwerpen of vraagstukken die je graag wilt bespreken? Laat het ons dan weten)

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.